Alice Viktoria Marie

Happy new year

Kategori: Vardagligt

Gott nytt år på er alla! Hoppas in får en underbar nyårsafton och inviger det nya året med glädje, ta hand om er ikväll! ♥

Taggar nyår med..

Kategori: Vardagligt

... lite avsnitt av How i met your mother! love it, vill ta det lite lungt innan jag måste börja fixa mig och senare skutta över till grannen! Pussar ♥

31/12-11

Kategori: Vardagligt

Ber åter igen om ursäkt för att jag bloggar så dåligt! men nu sitter jag här, nyduschad och nyinsmord med lite BUS, fräsht! I julklapp fick jag ett sett från body shop med duschtvål, bodybutter scrub osvosv med cocos smak, hur najs? så nu sitter jag här och doftar cocos!
Vad händer för er på nyår då? fest? ni kanske åker skidor någonstan över nyår? eller som jag, myser med fina vänner? Vad ni än gör hoppas jag ni kommer ha kul, för det ska jag!

Vill bara säga godnatt..

Kategori: Vardagligt

i'm a huge fan.. :')

En dröm

Kategori: Vardagligt

I framtiden, när jag träffar min framtida man så vill jag att han ska ha måna tatueringar. älskar det! dom ska dock vara väldigt betydelsefulla allihop, inte bara tatueringar som "är coola". måna & betydelsefulla tatueringar, gärna över armarna och bröstkorgen och på revbenen ni vet?

Är det inte fint? blir typ känslosam när jag ser dessa bilder, älskar dom, det är en dröma att min framtida man ska se ut så. och med barnet.. :')

Yrrol

Kategori: Vardagligt

Var hemma hos Amanda tidigare idag och kollade lite film osv! vi såg den bästa filmen ever, skojar inte, yrrol. Det är en svenska film och den är så sjukt rolig och så sammanhängande. Allting hänger ihop liksom.. om ni inte har sett den, lova mig att se den! sjukt värt!

Morsning korsning

Kategori: Vardagligt

Go' morgon alla fina!
sovit gott? det har jag även fast jag vaknade senare än jag hoppats på, dock hittade jag inte min mobil när jag skulle sova.. och den vibrerade hur mycket som hellst känns det som! vaknade varje gång..
Händer idag? jag ska städa och sen kanske kolla film eller nått? kanske ska kolla med Amanda om hon vill komma hit en stund.. det återstår att se! :)

Godnatt underbaringar

Kategori: Vardagligt

Här sitter jag nerbäddad i sängen med en katt vid fötterna och ska strax kolla på ett how i met you mother avsnitt. love it!

Händer för er imorgon då? själv händer det nog ingenting speciellt för mig, ska nog städa lite osv men annans ingenting! ganska skönt, sen på lördag är det nyår!
Bloggar imorgon när jag vaknar, love ♥

Spice Girls

Kategori: Vardagligt

Spice Girls står för kvällens låtar!


isf finns det nog hopp för mig med

Kategori: Vardagligt

How I met your mother

Kategori: Vardagligt

Är nu hemkommen från Fredde och jag har hunnit äta och fixa lite grejer! så nu har jag tagit på mjukiströjan och satt mig ner i in fotölj. För nu blir det några avsnitt av how I met you mother. klart en av de bästa serierna! tidigare har jag bara sett lite ströavsnitt när det har gått på tv, men nuså! har börjat lite smått på säsong 1

Puss på er ♥

Promenerar bort till Freddelicious

Kategori: Vardagligt

gif make
Har ingen aning hur länge jag stannar, men bloggar när jag kommer hem iaf! Love ♥

29 December

Kategori: Vardagligt

Morn' morn'

Alltså jag är utan tvekan världens sämsta bloggare! men nu är jag tillbaka och tänker stanna! Jag blir så glad i mitt lilla hjärta när jag ser att en stor del forfarande har gått in på min blogg trots att jag inte uppdaterat! :')

Annars då? allt är väl bra, sitter och lyssnar på Magnus Uggla och dricker en kopp kaffe! somnade inte föräns halv två inatt även fast jag la mig i sängen vid elva senast! men äh, det gjorde ingenting, jag la mig och kolla på how I met your mother sen somna jag så gott!
här sitter jag och posar på golvet.. helt naturligt!

God jul

Kategori: Vardagligt

Tänkte bara svänga förbi och önska er en god jul så här mitt i allt! tror Karl-Bertil Johnsson är på tv nu men jag pallade inte att kolla på det. det är tråkigt och samma grej år ut och år in.. hehe! inväntar svenson svensson ist!
Har ni haft en fin jul nu? fått allt ni önskat er? jag är super glad har fått det jag ville ha och lite fär till. fick liksom två av den parfymen jag vile ha! dubbel lycka, hihi. :)

Årets julgran! kan visa sen eller imorgon vad jag fick! Puss ♥

dan före dopparedan

Kategori: Vardagligt

Har haft fullt upp hela dagen, eller, egentligen har jag bara inte orkat blogga. Mina favoriter kom hem till mig en stund och vi bytte julklappar och fick en massa fina saker! Tack så mycket gööööölfrääändzzz!

Men nu ligger jag här i min nybäddade säng och snackar med Manne! najzzz. men tror ändå jag ska dra mig snart.. mehehe, änåd julafton imorgon! woopwoop!

Kolla in hennes blogg HÄÄÄÄR!!

jag ehm... städar

Kategori: Vardagligt

make an animation make an animation

Fyller jag år idag?

Kategori: Vardagligt

Jag har en så rolig syster som mitt i natten, loggar in på min facebook och ändrar mitt födelsedatum.. och det går inte att ändra tillbaka?! Vad ska jag göra, haha!

Blev sjukt paff när jag loggade in och såg att jag hade fått över 20 inlägg i min logg.. jag fyller alltså inte år idag!

22 December

Kategori: Vardagligt

Godmorgon godingar!

Gårkvällen var sjukt jobbig, satt och frös under en massa filtar hela tiden och blev aldrig trött. Men när jag skulle gå och lägga mig hittade jag ett par gamla VS byxor som var perfekta att sova i. Tog även på mig en tjocktröja! Vaknade upp mitt i natten av att jag var jätte varm, och det betyder ju att febern sjuker så jag belv väldans glad. Imorse när jag vaknade låg misse brevid mig och jag hade ingen feber, underbart!



Har suttit och försökt äta frukost en stund nu, men det går verkligen inte. allt smakar skit och jag är inte hungrig. Ändå har jag inte ätit sen 11-12 igår efter skolan? men det löser sig nog snart!

Lista

Kategori: Vardagligt

När man inte har någonting bättre för sig så är det här det enda roliga!


Om dig
Namn: Alice Andersson
Födelseplats: Varberg

Bor: hemma!

Ögonfärg: Blå

Hårfärg: Brunt

Skostorlek: 39ish

Civilstatus: FoReVeR aLoNe

Höger eller vänsterhänt: Höger

Sex&Kärlek

Tycker du om någon just nu? mja.. lite kanske!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? mja..  eller jo det gör jag!

Har du varit gravid? ja, födde precis min 12e :)

Har du fått ditt hjärta krossat? näe

Har du gråtit över kärlek? om jag har!

Vem delade du senast säng med? Kristin? hm.. kommer inte ihåg!

Har du drömt om någon du tycker om? massor av gånger!

Om du tycker om någon nu, vet den personen om det? åh herre, nej!

Har du haft sex på fyllan? Nej

Har du någonsin känt dig utnyttjad? nej, tur de!

Har du haft sex med någon du knappt känner? Nej

Är kärlek viktigt för dig? är helt kär i kärleken, så ja!

Ärlighet

Röker du? Fina flickor röker inte, så nej!

Snusar du? Nej

Skolkar du? jadå, har väl hänt någon gång!

Gör du frukosten själv? Ja

Har du suttit i rätten? Nej

Har du varit på strippklubb? jobbar på en strippkubb

Vad gör du när du blöder näsblod? håller en handuk för tills det slutar!

Vem kan du prata om allt med? Är väldigt öppen mot alla, men Amanda berättar jag verkligen allt för!

Har du solglasögon? inte för tillfället.. de gick sönder!

Vem pussade du senast? Mina loverboys. Mina små kissar!

Vem kramade du senast? Filläää tror jag?

Vad heter ditt hårspray du använder? Proffs

Vilken färg har du på tröjan du har på dig? Grå

Känner du någon som heter Nicklas? jadå!

Sitter du vid en bärbar dator nu? Ja, min sleetna acer!

Är du blyg? ja! herre, mot nya människor!

Vad tänker du på just nu? att alla har så mycket roligare än mig.. :c

Vänskap

Vilka är dina närmsta vänner? de som är mina närmsta vänner vet om det!

Vad heter din bästa vän? Amanda Bauer

Hur länge har ni länt varandra? 2003 kanske? iaf sen jag flyttade hit!

Vad är det bästa med henne? helt seriöst, allt!

Helst många bekanta eller några få nära vänner? Några få nära vänner, lätt!

fml.

Kategori: Vardagligt

Har gått och blivit jävulskt förkyld första dagen på lovet, pallar inte att uppdatera.. Puss på er ♥

Morsning korsning

Kategori: Vardagligt

Sovit gott? bra dee! nu ska jag strax åka till skolan, vi ska vara där runt nio och då ska vi in i teatern och kolla när några esteter dansar eller nått? äh, jag har ingen aning! Sen ska klassen ses i klassrummet och ah typ mysa? haha, har verkligen ingen koll. Men slutar runt elva iaf och då ska nog vi äta thaimat! tror jag...

Ni får ha det underbart! Ta hand om er ♥

Godnattis

Kategori: Vardagligt

säger godnatt med en dålig bild på världens finaste katter. katter äger, mycket bättre än en pojkvän. de som säger tvärt om har aldrig haft en katt. mähähäh. Puss på er ♥

hello sweetheart

Kategori: Vardagligt

Hallå godingar ♥

Hur har ni det mitt i allt julfix? själv mår jag bra, skolavslutning imorgon och är väl klar med alla julklappar för iår! Fick köpt den sista tidigare idag, drog en sväng till kungsmässan med Sofia ocj Filläää men båda övergav mig.. fick gjort mitt ensam! Ensam är starkast!!!!!! meheheh

Ska slå en pling till Sanna alldeles strax, vi ska ses nu på kvällskvisten en stund. tror hon också har skolavslutning imorgon så det blir nog inte så länge vi ses! men ni vet en av mina små vänner fick lov den 16 december..livet är inte alltid på den goda sidan!

20 December

Kategori: Vardagligt

4 dagar kvar till julafton, panik? jaa! Inte färdig med alla julklappar än, ska köpa dom, slå in dom och ge bort dom! haha, helt sick. Kan inte fatta att det är jul. Men det är najs!

Kort dag i skolan idag, börjar 11:15 och slutar 15:30! sen ska jag köpa de sista julklapparna och sen hem och städa mitt rum och kanske slå in en och annan julklapp? Åh va mysigt de sista dagarna innnan julafton!
yoooooooo! nu drar jag snart till skolan. Love

Godnatt underbaringar

Kategori: Vardagligt

Städar

Kategori: Vardagligt

Hejhej kompisar! Jag springer runt i mitt rum med håret instoppat i min mössa (älskaaar det) och dansar som en galning! love it!

Vad gör ni en sån här fin måndagskväll då?

Dansar aldrig nykter

Kategori: Vardagligt

Ska man fixa en fru
bör man lite till mans
kunna svänga sig i dans
i en lagom glad och svängig rytmik
till nåt som kallas för musik
för inte kan man bara kliva fram till en tjej
och säga ska du följa med hem till mig
Först ska man ju rejva fram till klockan tre
så kanske det blir thé

Men jag saknar både djärvhet och mod
och jag har inget negerblod
och jag tycker techno, disco och funk
är ett enda jävla dunk
Men efter några geting vänder det tvärt
börjar svänga om höfter och stjärt
Festar jag på gränsen till att jag ska spy
så brejkar jag som hela Rinkeby

Jag dansar aldrig nykter någonstans
aldrig inte en chans

att jag dansar nykter
kalla't undanflykter
om du vill
Utan minsta promill
står jag still


Går man ut en vardag är man en blyg
som framåt tolv går hem i smyg
men är det lördagskväll och sånt oerhört race
att man stänger varje place
då törs man också utan svårighet kliva fram
och bjuda upp varenda kaxig madame
Mitt under en sådan natt i jakt på synd
så träffar jag mitt fynd

Jag dansar aldrig nykter någonstans
aldrig inte en chans

att jag dansar nykter
kalla't undanflykter
om du vill
Utan minsta promill
står jag still

När vi har gift oss
och man i samstämd hals
avkräver mig en bröllopsvals
och fast jag står bland släkten i inhyrd frack
säger jag utan snack

jag dansar aldrig nykter någonstans
aldrig inte en chans
att jag dansar nykter
kalla't undanflykter
om du vill
Utan minsta promill
står jag still

19 December

Kategori: Vardagligt

Hej alla underbara!
Har faktiskt försökt uppdatera hela dagen, mitt första innan jag gick till bussen försvann.. började skriva ett innan naturkunskapen, hann inte.. och sen har jag inte pallat att sätta mig ner med datorn osv. Men här är jag ju nu!

Hade endast två lektioner idag, svenska och Idrott. Både nturkunskapen och engelskan blev inställd och det betyder att vi slutade 11:30 och det va ju najs. bara det att Fredde inte skulle komma in till kungsbacka föräns 14:30.. men gullig som hon är så skyndade hon sig och hann med halv ett bussen in! Fick med mig lite julklappar hem och såå, vi fikade och snackade om allt det vi har missat! :)
Fikat & mina fina lussekatter. hihi

sleep tight beautiful

Kategori: Vardagligt

Vakna? jag blev hemskickad av Kirre runt halv ett och sitter i sängen och ska stax sova tror jag. Läsa lite bloggar först! Kvällen var väl rätt okej, stog ju i köket hela kvällen och diskade.. haha, men tjänade 300 kr. Najs ändå.. Vad ska jag slösa dom på nu då? hähäh

Nu ska det iaf bli skönt att sova, fast är inte så trött än.. drack kaffe ganska sent nu på kvällen. kanske är det som håller mig vaken? jaja, det löser sig snart.. :)


Kirres pappa äger en godisfabrik, så man går inte ner i vikt när man är där iaf!

Grötfest

Kategori: Vardagligt

Jag och mina päron är bjudna till Persson på grötfest, och jag och Kirre ska hjälpa till lite i köket. fulla föräldrar klarar ju inte det själva? haha! :)

Har suttit och pillat med pappas telefon hela eftermiddagen, skoj är det! hade så gärna velat ha en egen.. men här sitter jag med min sketna x10 mini pro.. bajkorv också!
Ha de fint, love ♥

den känslan alltså...

Kategori: Vardagligt

Den är riktigt onajs..

ett leende är den vackraste accesoaren man kan bära

Kategori: Vardagligt

Wazzuuuppp?! mehehe, hej mena jag!

Här sitter jag och lyssnar på Uggla, naaajs, jag ska strax knyta på conversen och traska ner till Kirre. Idag är en sjukt bra dag känner jag, jag har några väldigt röda och synliga finnar idag, men vet ni vad? jag bryr mig inte, jag är bara så glad att jag inte bryr mig om finnar. Kan gärna möta hela frillesås och bara leee. hahah, de är gött!


Hur mår ni idag föresten? är ni bakis eller? hähäh, inte jaaa! woopwoop!

17 December

Kategori: Vardagligt

Har ni det bra? bra dee :)
Igår var fina Amanda här på kvällen en stund, vi kollade på "Bert - den sista oskulden", sjukt underbar film! hahah! det var mysigt och jag somnade med mina fötter uppe på Amanda. hihi, saknar när vi alltid somnar till filmerna vi ska se ♥
Klockan tolv idag så ska jag vara nere hos Kirre och vi ska baka osååå. Mysigt, vi ska nämligen hjälpa hennes föräldrar senare på kvällen för dom ska ha en gröt-fest!

Vill bara säga godnatt..

Kategori: Vardagligt

...med tre supersöta bilder. love gif! hehe, sov så gott allihopa! ♥

Man kan ju inte annat än att älska Magnus Uggla..

Kategori: Vardagligt

16 december

Kategori: Vardagligt

Nuu är jag äntligen hemma efter en lång dag i stan! men trevligt vare, fick lite mer koll på vad jag skulle köpa till alla! köpte dock nästan ingenting! men ska ta det på måndag efter skolan.. vi, jag och Kirre, som aldrig äter på mc donalds blev jätte sugna på hamburgare så det var de det fick bli! och gott va det..
Ikväll ska jag och amanda ha lite myskväll och ha de gott! men först ska jag äta middag med mamma! Både pappa och linnea är ute och roar sig en kväll som denna.. haha. :)

Fredag

Kategori: Vardagligt

Godmorgon alla ni fina!

Sovit gott? bra! har själv sovit som en prinsessa även fast vi har naturkunskapsprov idag.. pallar verkligen inte. Jag är ju redan inställd på jullov? jaja, man kan ju göra omprov iaf!
Händer idag då? själv ska jag åka in med Kirre till göteborg och handla de sista julklapparna och mysa lite.
På tal om ingenting så har jag börjat säga najs till allt. Najs eller onajs liksom! har ingen aning varför men det ordet känns så rätt hela tiden!
Najs med fredag kära vänner, ha en fin dag! ♥

every move is magic

Kategori: Vardagligt

Hejhej! Nu är jaghemkommen från skolan och gymmet, körde lite rygg idag. Sjukt tråkigt men ah, måste väl göras! Ska strax hoppa in i duschen (jaaaa, jag åkte hem i träningkläder..) och sen sätta mig ner med naturkunskapsboken. suger så sjukt hårt när jag antagligen inte ens kommer klara det..
Förövrigt bjöd gymmet på pepparkakor, nomnomnom!
en sjukt stel och obekväm alice och en pepparkaksburk.. tog faktiskt bara två! (a)

Vad tycker jag om "mange bjuder"?

Kategori: Vardagligt

Fick en kommentar innan idag om vad jag tycker om Mange makers nya låt, "mange bjuder"! Han/hon som frågade var tyvärr anonym (va inte det! snälla, mycket roligare med namn osv) så jag får ta och svara här! :)

Alltså, vad tycker jag egentligen? ingen jag lägger till på starred på spotify men har ändå ingenting emot den. Tycker att "refrängen" är ganska goo med sån bas osvosv men om man lyssnar på texten är ju låten helt värelös? haha! och vad handlar den om egentligen? vem fan är Mange? En låte borde, enligt mig, ha en mening och något slags budskap. eller denna kanske har det? haha, ett jävligt dolt isf!
Nej men jag tycker om den, go och så! men ingenting jag lyssnar på om jag är ensam!
killarna är ju helt okej dom med :}

Vad tycker ni om den?

Rupert Grint

Kategori: Vardagligt

alltså shit. har ju tyckt att Rupert är snygg, men aldrig så snygg som han är nu! pallar inte asså, äääälskar skägget på översta bilden. jag har någonting för rödtottar med skägg känner jag nu, det är nått att hänga  granen kan jag säga!
Jag måste nog har världens mest blandade smak för killar, ingen är lik den andra!
helt seriöst så sitter jag och ler.. gaah. får ryck!

hisståriah 2

Kategori: Vardagligt

Usch! försov mig imorse, eller min väckerklocka gjorde det.. hehe, pappa. så hann tyvärr inte blogga innan jag drog till tha school, men here I am, historia nu och jag fattar noll! jaja, jullov snart iaf!

Går i skolan tills 14:05 idag och sen drar jag en sväng till gymmet och sen hem och öva på engelska redovisningen! riktigt onajs med läxor alltså..

With you under the mistletoe

Kategori: Vardagligt

Har skrivit lite fakta om London, kulturen i England och om fotboll hela eftermiddagen. trött på det nu, en efter skolan imorgon ska jag och Jaana stanna kvar en stund och gå igenom allt! vi har noll koll och noll arbete typ.. men äh! det löser sig..

Annars då? mjo, jag hade tänkt att drömma fina drömmar om Justin Bieber osvosv.. hähäh :}

ögongodis

Mange bjuder

Kategori: Vardagligt

Vad tycker ni om mange makers nya låt?

Hiss/Diss?

hisståriah

Kategori: Vardagligt

Historia är onajs faktiskt.. fattar noll! alltså vi har fått en uppgift att börja på men ah, ingen fattar vad vi ska göra.. hehe!

Luciatåget idag var jätte fint verkligen, massa fint ljus och dom sjöng väldigt braa! hade aldrig vågat sjunga inför hela skolan.. äh, ska ju inte göra det ändå så! Historian slutar 14:05 och då ska vi ha matte med Jan! kärlek till honom ♥


Redo för lucia

Kategori: Vardagligt

Nu är jag redo för en skoldag och lucia! börjar dagen med luciatåg i teatern, kören är det som är med i tåget tror jag? hoppas det är fint! :) Jag har på mig en ny tröja idag, den ser lite konstig ut på bild men jag tycker den är mycket snyggare irl!
Slutar runt 15:30 idag och då åker jag nog hem direkt och pluggar lite sen ska jag kolla igen de två julkalernsavsnitten som jag har missat! skulle ju kollat på dom nu på morgonen med datorn segade och obilen visade bara 57 sekunder av den.. :s
Nu ska jag iaf fixa det sista och sen bege mig mot bussen. Puss på er ♥

13 December

Kategori: Vardagligt

Godmorgon min små gullungar!

sovit gott? de har jag, somnade faktiskt i tid igår, runt tio- halv elva tror jag! Denna morgonen har vart skööön, vaknade runt halv åtta och sen dess har jag bara gått runt och tatt det lungt! ska rappa på lite nu, bussen går 9:36 tror jag och jag vill hinna titta på både dagens och gårdagens julkalender innan skolan! lycka till liksom..
jag vet, er äcklig ut.. men idag är jag glad, så jag bryr mig inte! ;)

Bästa vän ♥

Kategori: Vardagligt

Amanda. Min absolut bästa vän, vad som än händer. älskar dig raring!

Hemma igen

Kategori: Vardagligt

Satt kvar i bibloteket tills halv fem, det stängde visst då, blev tillsagd av biblotikarien. satt där i mina egna tankar och drömmde mig bort..

Det var gött att äntligen få träna igen, vart ett tag sedan nu! var där i två timmar nästan och den sista halvtimman blev jag sjukt otaggad och bestämde mig för att ta en långdusch! gotti :)

plugg i biblioteket

Kategori: Vardagligt

Tjenis alla goingar!
wazzzuupp?? Har suttit en stund i biblioteket och pluggat med Sofia nu efter skolan, hon traskade precis iväg och här sitter jag själv kvar. Lite naturkunskap har jag lyckats göra och ska försöka mig på svenskan som skulle lämnas in igår.. oups!

Tror min dator kommer dö innan jag är klar här men då får jag väl bara tillbringa lite mer tid på gymmet! äh, det löser sig!

12 december

Kategori: Vardagligt

Ville bara kika in och säga hej! blev ju tyvärr inget bloggande igår, grannarna kom över en stund så jag och Amanda fick agera barnvakter, kolla på tingeling osv. Mysigt ju, och filmen var faktiskt bra.. :}

Annars då? dagen började med en inställd svenskalektion, teori på idrotten och nu har vi naturkunskap. Ska strax gå ner till bamba och äta lite lunch! efter skolan drar jag en sväng rill gymmet, apgött, har inte tränat på år och dar!!
Hoppas ni har det bra, bloggar mer när jag kommer hem! kommer nog hem sent men nu ska jga ju börja uppdatera bättre igen! Puss ♥

11 December

Kategori: Vardagligt

ursäkar för noll uppdatering igår, men åkte in till göteborg med Fredde och handlade lite julklappar. lite till mig också.. sch!

Men nu har jag precis duschat och ska kolla julkalendern och sen plugga lite. Vid 4 kommer våra grannar hit och dricker glögg och äter julgodis. myyys! :)

Godnatt underbaringar

Kategori: Vardagligt

Jag har haft en mysig hemmakväll med familjen framför Idol, gött att Amanda vann. Gillade aldrig riktigt Robin.. Imorgon bär det av mot götet med Fredde, vi ska kika på julklappar och mysa runt lite. gotti!

Vad har ni för er en kväll som denna då?

Puss & godnatt på er ♥

Hi there

Kategori: Vardagligt

En tidig fredag kväll och jag sitter och pluggar.. sorgligt? jaa! men jag ska snart lägga undan skolböckerna och kolla på tv eller nått! har ingen ork eller lust att göra någonting, blåser som satan ute så det är mysigt att sitta inne! :)

Mår inte riktigt bra än så jag ska drick honungsvatten och kolla på någon film! imorgon bär det nog av till götebog med goa Fredde. Men då missar vi luciakröningen på ip, det är ju så mysigt! hm.. fårse hur vi gör!

Nytt nytt nytt

Kategori: Shopping

Skulle egentligen bara lämna tillbaka en tröja på bikbok idag efter skolan, men fick dock (fel ordval.. det är ju ingenting negativt?) med mig ett nytt linne! tjejen i affären var väldigt duktig på att sälja osvosv.. skyller allt på henne, haha!
Fick med mig trosor och en bandeau bh från gina tricot också, att ha under linnet!

Africa

Kategori: inspiration

Innan jag dör ska jag ha besökt Afrika. ville se alla de vackra djuren och den fina naturen, hade vart så underbart! med en fin vän eller pojkvän, gör absolut ingenting om det blir det sistnämnda...

Heeeeeej

Kategori: Vardagligt

Hej igen!

Nu är jag hemma och har ätit årets första julskinka, äääälskar det, och ska snart sätta igång med lite läxor! jappjapp, plugg varje dag för mig. Ska dock bara titta klart på julkalendern sen, orkade inte imorse!
Hur är det med er då? jag mår bra oså, dock lite ont i halsen, men jag överlever!

English lesson

Kategori: Vardagligt

Hi there sweethearts! ♥

Now we got english lesson and I writing my ass off! we got a presentation next week and I can't find some of my work and Jaana won't be here until monday. But heey, we're the best so i shouldn't be worried.. ;)

8 december

Kategori: Vardagligt

Tja godingar!

Läget? här är det bra, har förvånadsvärt mycket tid nu på morgonen. Brukar aldrig ha det.. haha! :) -2 grader är det ute idag, så får väl hoppa i kängorna och ta på mig termobyxorna och ta längdskidorna till skolan. som vanligt nu på vintern!

Drar en sväng till kunsmässan efter skolan och lämnar tillbaka tröjan och kikar lite til kanske, sen måste jag iaf hem och plugga.. det suger!
Ha det fint ♥

Nu: julkalendern

Kategori: Vardagligt

Nu ska jag äta frukost och titta på julkalendern, och det är frost ute. ser ut som snö juu! myyyys

Talking to the moon

Kategori: Vardagligt

Ville bara kika in och säga godnatt! ska tvätta ansiktet osv, sen ska jag krypa ner under täcket. gosit!
Glömde skriva det innan, men jag köpte två nya tröjor idag! dock lämnar ag nog tillbaka en av dem imorgon.. heheh var osäker redan i affären! menmen :)

Postkodmiljonären

Kategori: Vardagligt

Hallå alla fina!
Idag åkte hela klassen + estet media klassen in till göteborg för att vara med på inspelningen av postkodmiljonären. Lite småsegt, men äh, det funkade! Richard va ju inte lite snygg.. helt ok rumpa också. hähähä!


Jag & goa sofia

Full rulle

Kategori: Vardagligt

Åh herre va mycket det är i skolan nu. Prov och inlämningar hela tiden känns det som, därav min frånvaro här på bloggen. men ska försöka bättra mig, tror det börjar lungna sig liiiite nu iaf. Imorgon är det historia prov, och onsdag inlämning i italienskan och sen prov i naturkunskap nästa vecka osv osv. Men ska försöka klämma in iaf ett inlägg om dagen! :)

Ni kan trösta er med att jag inte bara har varit frånvarande här på bloggen. Har inte hunnit träffa någon kompis eller liknande och jag har inte tränat på år och dar, och nu börjar jag bli sjuk också.. det får dröja lite längre ändå. det suger så sjukt hårt, är sugen på att träna nu!

Dagens vill ha

Kategori: Vardagligt

gånger tusen.

Så otroligt stark

Kategori: Vardagligt

grät när jag såg denna videon, usch. mobbing borde inte finnas!

mot tv:n

Kategori: Vardagligt

Nu är jag hemma igen, galet skönt var det och jag fick med mig en aniktsmask hem. glad tjej! Nu hade jag tänkt sätta mig framför tv:n och äta lite av pizzan som blev över sen igår. har tänkt stanna framför tv:n hela kvällen sen med.. gotte!

Ansiktsbehandling

Kategori: Vardagligt

Nu sticker jag iväg på en ansiktsbehandling, tar kanske en timma, sen är jag hemma igen och då ska jag bara slappa! Har bokat tid klockan fyra så jag ska börja promenera dit strax.
Ha det så fin, Puss ♥

afrikansk kvinna?

Kategori: Vardagligt

Är det bara jag som känner mig som en afrikansk kvinna som går runt i en liten by och sjunger när jag hör denna?

3 december

Kategori: Vardagligt

Varför vaknade jag nerbäddad i soffan imorse? Jo det ska jag berätta.. min kattejävel spydde i min säng vid halv fyra inatt. usch vad irriterad jag blev. jag rekomenderar inte att sova i en hård ikea soffa... lite stel idag ja! sen att killen som säljer tidningar måste sätt min rumpa när jag låg och sov då rummet är som ett akvarium är väl inte jätte kul heller..


Annars då? här regnar det och blåser som bara den och jag väljer nog att stanna inne idag. ska städa mitt rum och så, mamma och pappa har bestämt sig för att storstäda idag.. men det står jag nog över!

lång tumme eller vad?!!?

hemma från Bauers ägor

Kategori: Vardagligt

Tjinixen!
är nu hemkommen från familjen Bauers ägor, har varit där i några timmar och myst. snackat på skype och spelat lite gitarr. älskar att hon kan spela så bra gitarr! men nu sitter jag här i min goa säng med misse brevid mig, ska krypa under täcket snart och drömma mig bort. ska bli gott! :)

Imorgon då? vad händer då? joo, imorgon ska jag försöka sova ut, städa mitt rum och sen vid 4 ska jag så ansiktsbehandling. underbart! senare ska jag nog bara ta de lungt.. senare på söndagen så måste jag plugga sketa mycket.. *suck*

pizzabak

Kategori: Vardagligt

Yesbox, här hemma bakas det pizza. gott ska det bli! medans pizzan står i ungnen så sitter jag där nere i soffan och lyssnar på lite julmusik. lite julkänsla måste väl komma snart?

svart-vit & jag

Kategori: Vardagligt

gooooooooosen :}

TGIF

Kategori: Vardagligt

woopwoop fredag igen! gottgott. Dock kommer jag behöva städa, plugga och ha tråkigt hela helgen, det suger! slutade ju som sagt halv ett idag men hade ont i huvet och halsen så jag drog hem direkt, dock gick visst inte bussen föräns en halvtimma senare än vad jag trodde..

Hoppas ni mår bra, själv ska jag gå och lägga mig en stund och sova. bloggar mer senare! ♥
jag och kissen

2 december

Kategori: Vardagligt

Goddagens!
klockan är snart halv tolv och då slutar skolan och sen är det heeelg, underbart! Pannkakor i bamba också, go fredag. :)

Har tänkt att gå till gymmet efter skolan, har inte vart där på år och dar nu, men känner att jag har ont i halsen idga igen så jag kanske ska hoppa över det?.. goare att träna när man är helt frisk ju! får tänka på det ett tag till. förövrigt så försov jag mig idag, min mobiljävel ringde inte så jag vaknade nästan en timma senare än tänkt, menmen, jag han ju ändå?
slänger in en gammal bild, men har samma tröja idga så.. heheehe

Natti

Kategori: Vardagligt

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova i några timmar, är väldigt trött nu.. *gäsp*
taggar till inför avsnitt två av julkalendern, myyyyyysigt!
Jag kör på winter style nu iaf.. gotti!

You shout it loud, but I can't hear a word you say

Kategori: Vardagligt

Goddag alla fina ♥

Idag har jag vart sugen på choklad hela dagen så på vägen hem stannade jag och mamma till vid konsum och köpte en marabou till mig. mums! sitter och smaskar på den nu, men jag förtjänar den faktiskt.. heeh
Annars då? mjo, läget är bra här. allt rullar på.. blir dock ganska mycket plugg i helgen! menmen, får skylla mig själv.. valde ju att gå i skolan!

Tjuvarnas Jul

Kategori: Vardagligt

Någon mer än jag ska kollade på julkalenden imorse? pappa sprang in i mitt rum imorse och drog upp mig för att vi skulle titta på julkalendern.. haha! :)

Den var faktiskt bättre än väntat, eller den var mer mysig är bra kanske.. men vad kan man förvänta av julkalendrarna nu? den blir förhoppningsvis bättre med tiden! :)

1 December

Kategori: Vardagligt

Idag äre 1 december och jag fick sovmorgon! älskar det, men vi ska ha redovisning i religion när jag kommer till skolan, fattar ingenting vad jag säger själv. haha! menmen, det får gp som det går!
har brottom nu, hinner inte blogga mer. Ha de braaaaa ♥