Alice Viktoria Marie

sneak peak

Kategori: Vardagligt

har varit på ikea med mamma idag, därav ingen bloggning, och det blev lite nytt till rummet.  en billy-hylla, nattduksbord och lite småsaker. Och en fin fotölj med! :)
Är tyvärr inte klar med rummet än, har små saker, små detaljer som inte är klara. Men jag är redan ganska nöjd, det är gött! mysfaktorn steg ganska mycket iaf! :)
två ljusstakar som jag blev kär i/ mitt fönster / min fina kisse/ min älskad vän

Angelica Blick

Kategori: inspiration

alltså.. angelicas läppar är ju 2 die 4! eller hela hon är ju det.

prinsesskoppen

Kategori: Vardagligt

helt seriöst, jag älskar denna koppen, känner mig så söt när jag dricker ur den! :}

förlåt för dålig bloggning idag, men har haft en spa-och-slapp-dag idag. Och jag svimmade nästan i duschen imorse.. tror jag.. har dock aldrig svimmar så jag vet inte hur det känns. men jag kan tänka mig att det känns typ så... hohoh!

nu blire iaf Bäck med mami och papi! ♥
jag vet, pissbild...

Familjen Andersson är fan bäst

Kategori: Vardagligt

Hade tänkt krypa ner i badet en stund nu och bara ta de lungt, medans jag gör det kan ju ni njuta av lite Sunes Jul..

Erato - Call your girlfriend

Kategori: Vardagligt

idag kommer det bli en dålig bloggdag har jag en känsla av, eller jag vet inte riktigt. iaf inga bilder på mig!

Gick och la mig vid två inatt och vaknade halv ett idag, jätteskönt att få sova ut! hade det jättemysigt igår och var roliga att träffas alla tillsammans igen. längesen! :)
otroligt duktiga verkligen, sjukt!

Versace for H&M

Kategori: Vardagligt

har ni kollat in H&M's sammarbete med Versace? inte? gjorde det själv precis, och det var dessvärre ingenting som tilltalade mig direkt. lite synd, tyckte kläderna var väldigt konstiga och aningen för dyra för min budget så att säga.. är ju inte miljonär. än..
Men jag kommer säkerligen ångra mig på den punkten senare, om ett tag när folk har börjat köpa kläderna och de finns i butik så kommer jag hitta någonting jag inte kommer klara mig utan. haha, så typiskt mig att totaldissa någonting och senare älska det!

15:10

Kategori: Vardagligt

Hejhopp! läget? bra?
Själv har jag ont i magen, och har haft det sedan 10 imorse. lite segt, men hade tänkt att ta någon slags tablett så det försvinner. :) dagen har väl varit helt okej ändå, dagen började nästan direkt att vi gick till ishallen och kollade när aranäs mötte lindälv i hockey. Aranäs vann, 6-4. förvånad? nä! sedan gick på mattelektion, det söög. Sen naturkunskap och nu har vi looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov! otoligt gött äre!
ska strax sätta igång och städa undan lite här hemma, stökigt som bara den, och sen duscha och invänta tjejerna!
PussPuss, hörs sen! ♥

mysfredag

Kategori: Vardagligt

go'morron finisar!

sovit gott? det har jag, hoho, ville inte gå upp imorse. Och det resulterade att jag låg kvar i sängen en stund och då bestämde jag mig för en mysfredag. uggs och sköna kläder, love it!
Ikväll kommer mina fina girls hem till mig och så ska jag bjuda dom på middag, fårse hur det går, och så ska vi bara myyyysa! fattar ni eller??!?!?! sista skoldagen sen är det lov!!!! WOOPWOOP!

Btw är det någon mer än jag som längtar efter att julkalenden ska börja? jättemysigt ju, vet man vad årets kalender ska handla om föresten?
nu drar jag till skolan iaf, pusspuss på er ♥

27 oktober

Kategori: Vardagligt

Samhälls lektion nu, seegt. kommer ingen vart.. engelska sen gör inte saken bättre. torsdagar suger, men jag ska till gymmet efter skolan tror jag. det ska bli gött, någonting bra idag iaf! höhöh :)

hann tyvärr inte blogga innan idag, innan jag drog till bussen men hann tyvärr inte. gick iväg till bussen i tid, men såg en buss susa förbi, fick panik och trodde jag hade missat bussen. att missa bussen den enda dagen man åker buss suger ju. men det visade sig att den bussen som går en kvart innan var sen.. så puuh, jag missade den inte. Inte för att det hade gjort någonting för jag åker ändå bil med Kristin. hoho :}

natti

Kategori: Vardagligt

Här sitter jag, ensam, och kollar på Greys. ville egentligen bara säga att jag har ett hål i mina favoritsockar..

Go'natt på er ♥

Make Up Store - Pretty baby

Kategori: Style

ibland älskar man bara impulsköp. Min nya kärlek, pretty baby - Make up store, jag är kär ♥

Det är denna färgen exakt som jag har letat efter huuuur länge som hellst, fy vad glad jag blev när jag såg det. tvekade en stund, men Fredde övertalade mig att köpa det. tack tack tack för att du gjorde det. haha, är super nöjd nu. den perfekta rosa färgen, vill bara ge er alla en stor & härlig puss!

plugg, plugg och åter plugg

Kategori: skolan

hohoho, här sitter jag och försöker låta som en riktig pluggis. Men icke! plugga är inte min grej kan jag ju säga, men jag har iaf försökt de senaste två timmara. Och det har gått bättre än väntat. har gjort om ett prov som vi hade i italienskan som jag fick F i, hehehehe, och så ska jag göra en ogjord historialäxa. hur tror ni det går för mig i skolan? HEJHEJ F!

Ska fösöka lägga upp lite bilder på mitt nya läppstift som jag köpte för ett tag sedan, pusspuss så länge! ♥

26 oktober

Kategori: Vardagligt

hellu! nu är jag hemma igen, gotti. sista lektionen idag var, som jag sa tidigare, italienska. och vi fick reda på att vi ska göra en inlämningsupg. om typ italien? eller lucia? eller äh, jag vet inte. kommer inte ihåg! men den ska tydligen skrivas på svenska, så det är ju ganska chill ändå! :)

Sitter här med mitt efterlängtade kaffe, har vart sugen hela dagen. i vanliga fall kunde jag ju köpt en kpp i cafét men om man är en fattiglapp såhär i slutet av månaden så funkar inte det. hoho, är inte så bra på det där med att spara lite pengar. :} men får man inte studiebidraget snart? fredag eller nått va? alltså jag har verkligen ingen koll!

wopekfönjwkklfw

Kategori: Vardagligt

Hann tyvärr inte blogga innan skolan idag, låg kvar i sängen liiiiite för länge och sen fick jag någon slags klädpanik. hoho :]

Sista lektionen idag är iaf italienska och jag slutar 14:05 kilar iväg till bussen som går 14:30, är väl hemma runt tre då. När jag kommer hem ska jag för det mesta plugga, men även städa mitt rum lite.. tyvärr. haha! :) det är bara två dagar kvar av denna skolvecka, torsdag och fredag, sen helg. Och bäst av allt.. lov!

Som jag har längtat efter lov, att vara ledig och egentligen inte göra någonting viktigt. Och att sova, men detta lovet ska jag faktiskt inte ångra att jag inte har gjort någonting. Ska träffa kompisar varje dag, och bara mysa! hihi!

Nu har vi iaf samhäll och håller på och skirver med att skriva ett arbete om hållbar utveckling, går väl sådär för min del. försöker skriva om ekologiska kläder och vad det är osvosv. hoho, ska redovisas efter lovet. fårse hur det kommer gå!
alltså det är helt galet hur mycket jag saknar mitt hår, ni fattar inte, den längden och tjockleken. fy, vad jag ångrar att jag klippte mig och att hon klippte av mitt hår rakt av.. menmen, får se det positivt, när det är så långt igen så kommer det inte vara lika slitet som sist! :)))

orkar ingenting

Kategori: Vardagligt

mår jätte konstigt idag. vet inte varför, börjar kanske bli sjuk eller nått. har vart seg hela dagen, och ganska så frpnvarande på bloggen. Ledig en hel dag ändå inte fått ett skit gjort? ganska skön-t, men just nu vill jag lägga mig under täcket och gråta. vil bara ha helg och ett långt lov. inga krav, inga måsten och definitivt inga besvikelser..

För söt

Kategori: Vardagligt

conch, industrial, rook eller tragus?

Kategori: Vardagligt

Vill sååå ha ett till hål i örat typ nuuuu. jätte sugen, verkligen. det lutar åt en conch eller en industrial.. men har lite svårt att bestämma mig! :}

PussPuss

Kategori: Vardagligt

..på er! ♥

Har precis tagit på min sköna mjukiskläder och ska strax hoppa i mina uggs och så ska vi bege oss till skolan. Efterpt blir det en stund på gymmet sen hem och fixa lite.. skönt att vara ledig. + nästa vecka är det ju lov. :]

myser med kissen

Kategori: Vardagligt

myser med min fina kisse ikväll, vi har båda gosat ner oss i sängen och här har vi det gott. som jag skrev tidigare så är jag ledig imorgon, förutom utvecklingsamtalet vid 8:30, det suger ju lite, men efter det ska jag träna så jag har det gjort och sen hem och plugga lite kanske. vill bara ha det mysigt och gott imorgon! :)

bloggar färmodligen innan jag åker in till skolan, men kommer ju hem redan någon gång runt 11 redan så det blir nog inga problem om jag inte hinner. eller hur?
ska packa träningsväskan tills imorgon, sen sova. Kärlek till er ♥

PW i höstkylan

Kategori: Vardagligt

Kom ju precis hem från en PW ute i höstvädret, kallt om kinderna kan jag säga. promenrade runt lite i lilla Frillesås, lite små mys faktiskt, dock väldigt läskigt när jag kom ner mot havet.. haha, tog ut musiken ur öronen och lyste med ficklampan på mobilen överallt och var livrädd för att bli påhoppad! :}

Hade tänkt hoppa in i duchen en stund och sen kolla lite på tv eller nått. Hare gott, bloggar sen! ♥

livet är inte lätt med...

Kategori: Vardagligt

...en syster som kan ditt lösenord till spotify. musiken bara pausas hela tiden!

hemma

Kategori: Vardagligt

okeeej... min dag blev visst bättre än vad jag trodde. heeh. tar tillbaka det där om mitt humör, ibland, var faktiskt väldigt gald idag. undara varför?.. kanske för att vi är LEDIGA IMORGON!!

sen behöver vi ju inte snacka om att mitt utvecklingssamtal är 8:30 imorgon bitti. ;)
Nu ska jag fixa en varma koppen och sitta o mysa framför youtube!

visar när jag spelar följt

Kategori: Vardagligt

det är inte många som vet om det, men jag spelar flöjt. bara på fritiden alltså inte hos någon lärare. Helt självlärd. tänkte att jag skulle visa er hur det låter, så jag spelade den låten som är i början av typ alla filmer, ni vet? tog iaf den bästa inspelningen. riktigt nöjd faktiskt..

24 oktober

Kategori: Vardagligt

En riktig skitdag äre idag, hade ingenting att ha på mig idag och sminket blv fel och ah, ni fattar. och allt detta beror på att jag inte kunde tvätta håret igår och behövde ha tofs! hahah, alltså allting, mitt humör och inställning hela dagen beror på mitt hår. Bara jag är nöjd med håret så. Kan t.om. gå helt utan smink om håret är bra! hohoh :)

Ska iaf tvätta håret senare idag, ska träna efter skolan, så imorgon ska jag nog vara på bra humör! + att hela skolan är lediga hela dagen för att alla har utvecklingsamtal imorgon. Men tyvärr har jag inte sovmorgon då min tid är 8:30.. menmen då har jag ju hela dagen på mig att göra annat. måste ju se allting positivt! :))

Godnatt bloggen

Kategori: Vardagligt

nu ska jag krypa ner i sängen brevid min gosiga kisse. myyyys! Sov så gott nu så bloggar jag imorgon! ♥

hemma från göteborg

Kategori: Vardagligt

Hemma igen efter en mysig stund i göteborg med Fredde. :)

vi hittade ett par skit snygg jeans till Fredrika och lite nödvändigheter till mig. Vi gick inte runt i andra affärer så mycket då det suger att fönstershoppa. Tråkigaste jag vet, hittar alltid skit mycket sker när man inte ska köpa nått. så vi köpte det vi skulle ha och drog hem sen. Fick dock med mig ett nytt läppstift hem :}

23 oktober

Kategori: Vardagligt

Tja. här ligger jag lite coolt brevid misse och posar, äkta bloggare. ja veeet!!
Ska strax traska iväg till bussen i mina nya kängor och inviga dom, vi ska vidare mot göteborg fast jag tror det bara blir en snabb visit. Ska bara ha lite smågrejer. :)

Men fattar ni eller? det är den 23 oktober idag, snart november och därefter december. Galet va fort tiden går, det var ju inte alls längesen det var sensommar och vi började skolan! oherre!

Mot bauers ägor

Kategori: Vardagligt

how do you make gifs

nu är det höst

Kategori: Vardagligt

har tagit en paus i pluggandet, för det går otroligt segt. Håller på att skriva om en saga till en nyhetsartikel.. och jag har ingen fantasi! så jag tände en brasa + en massa ljus och har det jätte mysigt. ska fösöka skriva klart den snart..
och det är verkligen höst nu, kallt ute och gula/orangea löv på träden och man fryser lite inne så man måste tända en brasa. säger hela året om att jag hatar hösten men nu måste jag säga att jag faktisk gillar den :}
ville bjuda på en söt & sovande svart-vit från tidigare idag ♥

HÖST

Kategori: Vardagligt

bjuer på en höstbildfrån som jag tog förra året. hittar dock inte den på datorn så jag fick ta den fån facebook, lite konstigt. vart kan jag ha lagt dom?..

och tidigare imorse så bestämde jag mig för att behålla skorna, så jag har precis prayat dom med impregneringsspray. om det nu heter så..haha. det blir gött att kunna använda dom imorgon då, ska nämligen in en snabbis till göteborg med Fredde. :)

Frukost på sängen

Kategori: Vardagligt

mumma! det blev frukost på sängen idag, färska fallor, start med nötter och proactiv. jätte gott! Vet varken vad proactiv är bra för eller varför man får dom i små-stora "flaskor".. och tycker jag inte om jordgubbssmak på någonting typ så den tilltalade mig inte jätte mycket. Men om de finns i andra smaker så köper jag nog fler! :)

vad ska jag hitta på idag då? hade tänkt att duscha och plugga lite. det där med duschen låter lite med lockande så jag tror jag börjar med det. sen så skriker mitt rum stäääääda och har gjort det ett tag nu. Så får väl ta tag i det senare. Om jag känner mig själv rätt så städar och duchar jag först så är det alltid med mig. Plugget kommer sist!

nu blire tevääh

Kategori: Vardagligt

Make Up Store

Kategori: Style

Hade inte sagt nej till att ha dessa i min sminkväska. Ett ljust rouge och ett rosa läppstift, om man bara hade haft pengarna så har jag köpt dom utan att tveka!

Johnny Bulls

Kategori: Shopping

Har faktiskt kikat på dessa ett tag, och idag fick dom följa med mig hem. Var ganska osäker när jag provade dom i affären men blev köpte dom ändå, och nu känns det faktiskt väldigt bra! Tror faktiskt inte jag ska lämna tillbaka dom, men får fundera lite till ändå! :)

För 1100:- blev dom mina ♥

21 oktober

Kategori: Vardagligt

har inte hunnit blogga idag, men slutar skolan 12:30 idag och går direkt till kungsmässan och kollar skor. fårse om något par följer med hem! :)

tänkte bara vjuda på en söt video som jag såg här om dagen..

Natti

Kategori: Vardagligt

ville bara säga godnatt och att ni ska veta att jag tycker om er, varenda en av er, ni är så fina ♥


hej

Kategori: Vardagligt

Hemma igen, efter den längsta skoldagen (tror jag.. hehe) på hela veckan. 8.25 - 15:10.. efteråt gick, som jag sa tidigare, jag och Amanda till kungsbmässan och satte och åt lite på Linnéas, gotte. Det blev en grillad texmex macka, och efter så delade vi på en smulpaj. Vi snacka bara och mös (seriöst, säger man mös eller myste?) och hade det allmänt gott. Sen drog vi hem, och nu sitter jag här! :)

uppdatering.. igen!

Kategori: Vardagligt

Hej igen finisar! tänkte att jag kunde uppdatera två onödiga inlägg på samma dag såd jag kommer hem sneare än vanligt och kommer då inte kunna uppdater lika lätt. såååatteehhh, här är jag nu! :)

Sitter och lyssnar på fulla för kärlekens skull - Eldkvarn och håller på att skriva ner lite om ekologiska kläder osv. Denna lektionen slutar vid 13:40 och vi ska ha engelska då, lite suris över det, men det får väl gå. Vi ska nog presentera en resension som vi har gjort på en bok. Men 15:10 slutar vi den lektionen och då drar jag och Amanda till något mysigt café eller nått och käkar. myyys! ♥

20 oktober

Kategori: Vardagligt

tja. jag är cool och bloggar på lektionstid, bara så ni vet...............
vi har samhäll nu och har inte haft lunch än (!!) för vi har en delad smahälllslektion och får gå på lunch 12:10 och man får gratis muffins i bamba idag! gött eller vad? Men iaf, kommer inte hem i vanlig tid idag, för jag ska stanna kvar i stan och fika med Amanda, min gose, ska köpa någonting gott som jag inte blir besviken av som förra gången med Fredrika! haha :)

Tänkte bjuda er på Birtney Spears - Criminal & om jag har fattat det rätt är videon nysläppt?

plugga!

Kategori: Vardagligt

har verkligen tagit det för lungt nu på dagen så jag hade tänkt att plugga lite och skriva in & planera i almenackan, såhär på kvällskvisten innan grey's drar igång! :)
om ni ser (v'ldigt dålig bild) så har jag en fiiin bakgrundsbild! mig och amanda med keps och allt. sött!

kan inte sluta titta... för söta!

Kategori: Vardagligt

hemma från skolan

Kategori: Vardagligt

TJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNA

Läget då? mår ni bra? det gör jag, dock lite trött. men det rullar på ändå. funderar dock på att ta en liten tupplur.. hehe. men först ska jag äta! Gissa vad det blir? jodaaaaah, varma koppen!

frukost & morgonunderhållning

Kategori: Vardagligt

Godmorgon alla fina!

sovit gott? det har jag, är lite trött bara. har precis ätit upp en jätte god äggmacka som jag för första gången på länge var sugen på och så har jag tittat lite på Robert Gustavsson på youtube. grym är han juu!

Hinner inte skriva så mycket mer, men jag tar 14:30 bussen hem idag så jag är hemma runt tre. bloggar då! :)

Favorit hemsidor

Kategori: Vardagligt

Några av mina favorit hemsidor, som när jag inte har någonting bättre för mig kan sitta vid hur länge som helst. tycker sånt här är jättekul! hihi, kika in på dom sidorna och see! damnyouautocorrect är också lite småkul! :)

allt bra?

Kategori: Vardagligt

menar absolut ingenting illa mot dig Alexics, roas lite av sånna kommentarer bara!


Hur ofta får man inte sånna här kommentarer? allstå jag menar ingenting illa men wtf?!? du gick precis in på min blogg där jag skriver om min dag, hur jag mår och allting som händer.. hahah, fnissar alltid lite när jag ser dessa kommentarer på olika bloggar. du klickade in på min blogg, läs den! :)

varma koppen & knäckebröd

Kategori: Vardagligt

mumma va gott det var med varma koppen, sjukt läng sen jag åt sånt. + att det var svamp smak denna gången, hihi! :)

Fick åka buss hem idag, vilket jag blev lite överraskad av då jag alltid åker med mamma hem på tisdagar. Men hon hade visst bytt dag så hon slutade sent idag! Annars då? jo, ska väl försöka plugga lite iaf, fårse hur det går. hehehe.

18 oktober

Kategori: Vardagligt

TJA! sitter här och har svenska lektion nu, dock ingen lärare för tillfället. Men vi ska iaf skriva ett referat om någon nyhet! har ni hört om den 91 åriga Ganna Chyzhevska som ska utvisas från Sverige till Ukraina.. och det är tydligen några sxperter som tror att flyresan kommer bli hennes död. hemskt är det!

åt knappt någon frukost idag så jag är skeeeta hungrig nu men vet inte om jag har tid eller pengar till någonting. Men jag tror att bamba fortfarande är öppet när svenskan slutar så jag kan ta en macka eller nått. :)



två bilder från förra veckan tror jag. dom får duga, kameran på skoldatorn suger och bildlösa inlägg är tråååk.

mot gymmet

Kategori: Vardagligt

how to make gif
Börjar 11:10 varje tisdag så jag ska strax dra mig till gymmet och ha det lite gött innan skolan. dock har jag djävulsk träningsvärk i min rumpis. men det är gott! :}

17 oktober

Kategori: Vardagligt

nu vill jag bara säga godnatt & ang det förra inlägget.. det sista jag ville ha var medlidande och jag hoppas verkligen inte att det var det ni trodde att jag ville ha! jag ville bara skriva av mig, och sen.. jag mår jätte bra nu, har börjat i en ny klass (älskade dock den gammla med) med en massa underbara personer i som får mig att må bättre för varje dag! :)

tidsfördriv

Kategori: Vardagligt

Min kvinnliga sida:

[ x ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[   ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[   ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[   ] Känt mig sugen på en kopp te?
[   ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[   ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?

Totalt: 17 poäng

Min manliga sida:

[    ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[    ] Ätit en blodig stek?
[    ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[    ] Skött grillen under en grillfest?
[    ] Läst en bok av Jan Guillou?
[    ]  Läst ett nummer av slitz?
[    ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[    ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[    ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[    ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[    ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[    ] Gjort lumpen?
[    ] Läst nick hornby?
[ x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[    ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[   ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[   ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 6 poäng

 

tänkte att ni var intreserade av sånt här viktigt nu när jag inte kan ladda upp bilder!!!!!!! :D

fårdampryck

Kategori: Vardagligt

VAFAN ÄR DET HÄR FÖR SKIT BLOGG.SE!??!?!?! jag kan ju inte ladda upp bilder idag heller?

D35341 Hej finisar! Kom hem för några timm...

Kategori: Vardagligt

mms_img57074 (MMS)

D35341 Hej finisar! Kom hem för några timmar sen och har precis krypit ner i badkaret. Jätte varmt & gott, älskar det! Bloggar när jag har badat klart! Pussssssss

---

Kategori: Vardagligt

kan inte ladda upp bilder, tråkigt att blogga då. Försöker senare igen! :)

saknar mitt hår när det var såhär..

Kategori: Vardagligt

långt & solblekt
men även när det var såhär..

snaggat & gott

höstig & mysig promenad

Kategori: Vardagligt

Hann inte blogga innan jag gick ut, men jag och Fredrika tog iaf en promenad med Blondie och det var riktigt mys. Fick snackat lite om allt som hänt, ses ju bara en gång i veckan så det finns mycket smaskgt att snacka om! :)

vi gick förbi minnesplatser för Junis, både uppe på stora bron och under järnvägen, det bgann fortfarande ljus och det var riltigt fint. Familjen hade även skrivit tack och lite sånt på asfalten för allas stöd osv.

hahahahahahahah!

Kategori: Vardagligt

mina byxor sprack precis!

tattoo

Kategori: Style

när jag fyller 18 ska jag tatuera mig. jag ska göra någon som betyder mycket, som står för hur mycket jag älskar min syster. den ska inte vara stor och den ska sitta på ett diskret ställe, men den ska betyda så otroligt mycket.

15 oktober

Kategori: Vardagligt

Godmorgon alla fina ♥

sitter här och smuttar på min andra kopp kaffe och funderar på att börja göra mig iordning. igår var jag sjuktligt trött och gick och la mig tidigt. godiset åts inte upp, mådde illa efter några bitar bara. men vad gör det? då kan jag ju äta restan idag!
vad händer idag då? hade tänkt städa mitt rum, igen, och ta det lite lungt kanske göra lite på någon läxa? senare, runt klockan sex, så jag ska gå på en promenad med Fredde och blondie. myyyys!

sol, fest & oroliga föräldrar

Kategori: Vardagligt

har ni sett det någon gång? har sett lite en gång innan, och det är ju faktiskt ganska kul! haha!

Ensam hemma ikväll så jag har köpt rejält med choklad och är redo att titta på tv hela kvällen! men kommer förmodligen somna tidigt ikväll, fårse om jag bloggar senare.. förmodligen inte!

thai

Kategori: Vardagligt

Hemma igen, såg dock att mitt mms inlägg kom upp en timma för sent typ och dessutom två gånger. men men! Dagen började med religions lektion och vi var typ 7 stycken som kom dit då man kunde välja om man ville ha sovmorgon eller inte. Och våran lärare hämtade en go kopp kaffe till mig också, supersnällt! :)

Efter skolan drog jag och några brudar från klassen och åt thai, superduper gott. Verkligen. Skulle inte ha någonting emot att göra så varje fredag? haha!

Ikväll ska jag inte göra någonting peciellt, ensam hemma så jag ska nog köpa lite godis och titta på film. har vart trött hela dagen trots de fyra kopparna kaffe som jag har druckit idag. Oups!

D35341 Vi har naturkunskap nu, ska läsa nå...

Kategori: Vardagligt

mms_img69576 (MMS)

D35341 Vi har naturkunskap nu, ska läsa nått häfte om hållbar utveckling.. Men vi slutar innan lunch och då drar vi och käkar thai! Gotti! Bloggar när jag kommer hem. Puss

D35341 Vi har naturkunskap nu, ska läsa nå...

Kategori: Vardagligt

mms_img69576 (MMS)

D35341 Vi har naturkunskap nu, ska läsa nått häfte om hållbar utveckling.. Men vi slutar innan lunch och då drar vi och käkar thai! Gotti! Bloggar när jag kommer hem. Puss

-----

Kategori: Vardagligt

Tja! har precis haft prov i italienskan och det gick skit, trode jag kunde mer än vad jag gör. haha! nä, men det gick väl helt okej kunde dock gått bättre.
men nu har jag iaf gått ifårn och hade tänkt sitta och skriva lite på smhälls läsxa så jag slipper plugga så mycket efter skolan idag! :)

Mitt schema för idag är..
vakna-skola-plugga-handla-träna-hem-sova

Det är tanken att min dag ska se ut så idag, och än så länge har jag ju följt det? det är det som jag verkligen orkar dra mig bort till kunsbmässan och handla. hm.. behöver en ny träningsbh och ett par shorts till gympan! :)

13 oktober

Kategori: Vardagligt

godmorgon alla fina!

sovit gott? det har jag, somnade dock lite sent igår! Men idag äre prov i italienskan som jag förmodligen inte kommer klara, men jag ska försöka iaf! hehe :)

Har lite smått brottom nu, äte frukost och ska strax springa till bussen.. gaaah! hatar när jag tar det lite för lungt på morgonen. Men jaja, jag får fväl skylla mig själv! nu måste jag dra! Puss ♥

12 oktober

Kategori: Vardagligt

Nu är jag redo för några timmars sömn och hoppas på att jag inte är allt för trött imorgon bitti. :)
Saknar kroatien och varma dagar i solstolen helt galet mycket, hade gjort vad som helst för att få åka utomlands snart! Tyvärr blir det inte så.. jag ska inte klaga, har ju prov i italienskan imorgon. love my life! ♥

Ska kolla lite bloggar innan jag ska nana, måste hålla mig uppdaterad om vad alla gör! Puss på er ♥

eftermiddagskaffe

Kategori: Vardagligt

Håller på att dricka upp mina koppar kaffe, som alltid efter skolan!
Som ni såg i inlägget innan så har jag klippt mig, och jaaaaa, det blev väldigt kort då alla slitna toppar behövde försvinna! Jag färgade håret också som ni kanske ser och i början så var jag sjukt missnöjd men jag har börjat vänja mig nu och gillar det faktiskt. meeeen jag vet inte hur jag ska göra, ska jag klippa av håret några centimeter till så det är inte är en sån konstig längd som det är nu eller ska jag låta det växa och få långt hår igen? hm...

ny frilla

Kategori: Style

Klippte mig igår..


Före var håret nedanför brösten..


efter är håret är mörkare och betydligt kortare..


10 oktober 2011

Kategori: Vardagligt

förlåt att jag inte har bloggat på ett tag. Men det har vart väldgt mcyket nu, har ingen ork att blogga och sånt.
alla mina tankar går till Junis och hennes familj! ♥

Mysmorgon

Kategori: Vardagligt

Älskar mysiga morgonar när man ligger kvar i sängen länge och bara gosar med en liten kisse!

Vaknade av ett sms runt halv tio imorse, det va jätte ljust ute så jag tog på mig en sovmask och sov några timmar till! Jätte skönt! :)
Nu har jag iaf ätit frukost och ska börja städa mitt rum snart..

matematik 5000

Kategori: Vardagligt

Matteprov imorgon, det suger så sjukt mycket. vill ni ha 10 anledninar varför jag inte vill ha matteprov?
  1. jag kan inte
  2. jag vill inte
  3. jag orkar inte
  4. det är tråkigt
  5. jag kan inte
  6. vill bara sova
  7. kommer bli piss sur och därefter bli tyken.. lite så funkar jag vid matteprov
  8. jag kan inte
  9. håller nästan i en spindel än har matteprov (!!!!)
  10. det suger

lektions uppdatering

Kategori: Vardagligt

okeeeeeeeeeeeeeej, måste bara skriva av mig lite om det jag såg på outsider igårkväll. Har ni sett det eller? asså det var ju såå konstigt. Visst dom kanske känner igen sig hos djur osv osv men att klä ut sig i stora pälsdräkter.. vafan? & hon pao eller vad hon hette, hon hade ingen dräkt dock, men hon var ju sjukt mycket läskigare än de andra. Hon typ gjorde en massa kattljud, åt på golvet och någon kliade henne på hakan och hon tyckte typ det va skönt!! Hallå? fattar inte riktigt att det finns sånna männiksor egentligen!
Men helt seriöst, om ni inte har sett det avsnittet så måste ni göra det, jag blev typ rädd att någon av dom ksulle ligga under min säng när jag skulle sova. Hahah, men jag tycker sånt är jätte obehagligt när dom hade dom där dräkterna på sig, hatar liksom när jag inte vet vem det är som är i därkten eller hur den ser ut!

Nu har vi iaf religion och ska skiva net lite svar på frågor om hinduism och buddism tänkte att jag kunde blogga lite då! :) Har två inlämningar och ett matteprov till imorgon. En inlämning är i religion och den andra är en gammal labbrapport som jag inte har lämnat in än.. oups! Matteprovet skiter jag typ i nu, fattar inte matte och läraren är skit konstig så det får gå som det går! :)

Nu måste jag frotsätta skriva här, alla skriver skit fort, pusshej ♥

-------------

Kategori: Vardagligt

sitter i min nybäddade stora säng med ljusrosa lakan och en liten katt sovandes brevid mig, sitter och borstar mitt blonda, långa, spikraka och inte alls slitna hår. Lägger mig ner i sängen med händerna raka brevid kroppen ovanpå lakanet och somnar in i min skönhetssömn och vaknar upp snygg och pigg imorgon!

in my dreams. ha! har alltid drömt om att vara blond och även att vara snygg och pigg när jag vaknar, men det kommer väl aldrig hända? fast man kan ju alltid hoppas! sitter i en halvful ställning med datorn på magen och ska kolla på outsider, det är typ en tjej som tror hon är en katt eller nått med??
Jag kommer inte uppdatera imorgon, inte mycket iaf, skeeet mycket plugg och bloggen är inte det som kommer först då liksom, även om jag vill det. Vi har också matte prov på fredag som jag inte kommer klara.. hehehhehe.

HÄJ KÅMPIZAR!

Kategori: Vardagligt

Jag sitter och pluggar som fan rent ut sagt har ingen tid för bloggen. Sorgligt men sant, och just nu känner jag att jag ska börja plugga lite mer varje dag.. hehe, så jag inte sitter så här och stresspluggar hela tin'!
Men nu måste jag forstätta, pussssss

Sista säsongen av DH

Kategori: Vardagligt

gaaaaah! som jag har längtat, synd att det är sista säsongen bara..

ahhh, tja! alice här..

Kategori: Vardagligt

Jodå, jag lever.
Har inte haft tid för någon bloggning nu på länge, hade ägt om blogg.se kunde fixa en app till android telefoner så att vi också kunde blogga på riktligt från mobilen!?!?!? Har liksom ingen lust att sitta på alla lektioner och posa i webkameran för att berätta att jag typ har svenska? hahah, känns super töntigt. Eeeeeeeeeller så kan jag få en iPhone 5.. snälla pappa!?!

Annars då? vad har ni haft för er idag? Själv har jag vart i skolan och haft gött, speiellt hos Jan-Banan på matten. Han gör lektionen sjukt mycket roligare, älska Jan! Sen drog jag och pluggade lite och sen mötte jag upp Fredde och så drog vi och fikade på karma! döhungrig va jag, helt galet så det var super gott! :)


kramar och pussar på gooooose svart-vit! ♥

Rullar mot skolan

Kategori: Vardagligt

Försov mig idag, nästan en timma.. men nu är jag redo för en skoldag! Hörs senare! :)

fullrulle

Kategori: Vardagligt

oups! inte uppdaterat idag, hehe, vart i göteborg med Fredde och kikat runt lite. Fick med mig ett linne hem som jag tänkte visa imorgon. Annars då? kom hem och var skeeeet trött och orkade inte riktigt blogga.
Imorgon är det måndag och det betyder skola, orkar inte, måste sova snart så jag orkar upp imorgon! Gonatt finisar ♥

goooooosi

Kategori: Vardagligt

Vill bara säga godnatt och visa två gosiga bilder på svart-vit. dock är dom helt oredigerade och ganska tråkiga i färgerna men det får duga! :)

Förhoppningsvis hinner jag blogga innan jag åker in till stan, men vet inte! Gooodnatt finisar ♥

Leka med kameran

Kategori: Vardagligt

Paaaauuuuuussss i pluggandet! känns sjukt deppigt att sitta och plugga på en lördagskväll.. men jag måste få det gjort. Imorgon ska jag in till stan en stund med Fredde och då vill jag gärna ha gjort större delen av allt så jag inte behöver stressa! Men ändå.. lördag, kväll. Vad som hellst förutom att plugga hade jag gjort, film eller nått. Hoppas det inte tar fööör lång tid att skriva iaf.
Nu ska jag fortsätta att skriva på labbrapporten och hemprovet i religion!

Vinterjacka

Kategori: Shopping

Köpte även en vinterjacka i torsdags, mörkblå och jätte go, från Esprit. Hade faktiskt ingen vinterjacka förra året, traskade runt i min skinnjacka från Jofama by kenza. den med ullkrage (typ) ni vet? det blev ju lite små kalls när det snöade! haha. Men denna har t.o.m luva så det kommer inte göra någonting när det snöar! :)

för 1099:- blev den min!

Firat mormor och nästan kissat på mig

Kategori: Vardagligt

Tja! Läget? äre bra elle? gött!
Idag har jag vart i kungsbacka och firat min mormor lite, skulle egentligen hunnit åka till min kusin som också fyller år idag men jag har verkligen inte tid idag, måste plugga tyvärr.. men jag hälsade ju på hos henne när hon precis hade flyttat in och kanske kan få komma och hälsa på lite senare med? :)

Mobilbloggade innan, men det verkar inte funka? vet inte varför.. kanske kommer upp senare! äh, det löser sig. Köpte ett par jeans i torsdags och de är verkligen snortajta, och jag blev lite kissignödig när jag skulle åka buss innan och byxorna är vääldigt tajta och när jag satt ner så tryckte det mot blåsan lite... och i gupp och sånt så kändes det helt seriöst som om jag skulle kissa ner mig! Hahah, fatta om jag  hade gjort det? vafan gör man då?
kommer strax upp lite bilder på ett nytt köp..

jag vet att jag är efter...

Kategori: Vardagligt

..men kan inte sluta lyssna på den!