Alice Viktoria Marie

Avslutar kvällen med några avsnitt av Friends

Kategori: Vardagligt

Drog hem till kirre ikväll, lagade middag till oss och även till Simon och Adam. Hade en riktigt mysig kväll, ligger i sängen nu. Imorgon ska jag träffa Felicia samt ha "hemma-spa" för att vila upp mig inför nyår. Godnatt!

Feint

Kategori: Vardagligt

Bokade firsörtid igår, fick tid den 10 Januari. Gödigt att få tid så fort ändå, de är najs. Funderar på om jag ska klippa lite mer "frisyr" än vad jag har nu, försöker ju få håret att växa ut nu! 
 
Typ såhär kanske?

Rensat garderoben

Kategori: Style

Tog tag i det nu idag, såhär innan nyår. Gött äre, slängde ut kanske halva gardeorben! 
Tog dock bara kort på ena sidan av garderoben. haha, glömde av den andra sidan..

SPRAYED ROLLERS

Kategori: Vardagligt

Rean igår överraskade mig igår. Dessa hade jag tittat på hela hösten och funderat på, igår låg dom på reabordet och jag slog till. Underbara! 

NEJ

Kategori: Vardagligt

 

Dr Martens

Kategori: Style

Ibland överraskar mamma faktiskt mig. runt en vecka innan julafton sa jag lite löst att jag har fått en crush på dr martens. Vad ligger inte under granen om inte ett par martens? åh vilken lycka. 

Dock hade hon köpt dom i fel storlek men jag sprang fort och bytte dom och här sitter jag nu med ett par 8 håls lack martens! 

Longboard

Kategori: Vardagligt

I sommar vill jag lära mig åka longboard, har dock inget balansinne och är rädd för fart men jag vill verkligen lära mig. hur ballt? får tvinga Hanna att lära mig i vår och sommar.
 

julafton

Kategori: Vardagligt

Hade alla en fin julafton? fick ni fina julklappar?

Jag hade en mysig dag med min familj och farmor och farfar samt min farbror. Fick en del presenter som var jättefina, bland annat en spahelg på ett spahotell av pappa. han är snäll, min lille pappa! 

Imorgon bär det av till stan för att kolla in rean och vad affärerna har att erbjuda! 

Dan före dopparedan

Kategori: Vardagligt

Imorgon är det julafton. Idag har vi gått runt och stökat, bakat och lagat mat. Julmys!
Hur har ni haft det? Hoppas ni får en fin jul! Vi hörs

ballt

Kategori: Vardagligt

Ä N T L I G E N    L O V
 
Goaste känslan på länge, och även att veta att jag kommer få ett fett gött schema. ingen matte eller italienska, dock kommer jag väl ångra det men whatever. Ska försöka njuta av lovet till max iaf, fett..
 Mörkrött läppstift idag. kände mig sjukt förförisk och ball

ballt ändå

Kategori: Vardagligt

alltså såhär ligger det till. Jag och Hanna festar bättre än några andra tillsammans, vet aldrig vad som händer när vi är på gång. Samma dag som jag kom hem från New York så stack vi självklart på fest, och den kvällen var spårad. Skrev lite om det, men inte så mycket.
 
Hur som helst så traskade vi runt i kungsbacka då vi stack från lägenheten vid fyra på natten av en helt annan anledning och så träffade vi lite gosiga killar som var där med Ken Ring. Vi träffade honom, fick krök av honom och snackade lite samt en kram. Då har jag ingenaning om vem han var, men att han va riktigt känd visste jag ju han hade smma kväll spelat på Mingel i kungsbacka som är ett uteställe. 
Har totalt snöat in på han musik nu, NU. Varför nu? varför inte innan vi träffade honom? äh, röta. men fett ballt ändå, känner jag nu. 
 

Gbgsorroz

Kategori: Vardagligt

Ingen har väl missat? vi, några i klassen, "följde" hela grejen idag. fick alla uppdateringar direkt i mobilen. hur sjukt är inte allt detta? fy vad mycket internet förstör, blir också ledsen hur fittigt tjejer beter sig mot varandra. sjukaste. 
Nyheterna%2019:00 

Mississippi kan vänta

Kategori: Vardagligt

Dagarna nu blir fett tunga, inget att hänga i granen precis. står ut endast på grund av att det är lov på fredag. Gud va härligt. Ska riktigt gosa in mig i julen hela helgen sen! Möjs ♥
 

Dagen bestod av sovmorgon och sega lektioner. Skippade den sista för jag mådde inte så bra, så jag gick hem och sov och åt naturgodis och mös med katten. gött äre! Har även haft ett möte på skolan om min studieplan, mer om det i ett annat inlägg. ska nämligen göra ett "stort" beslut ikväll. Eller så stort är det väl inte, men för mig är det en ganska stor grej! whatever, det tar vi en annan dag!
 

Christmas lights

Kategori: Vardagligt

åh, finaste julsången. Coldplay är bra ändå! 
 

Ikväll klädde vi, eller ja, min syster klädde granen. Jag satt och klappa katten! men visst blev den fin ändå? lite lite kulor och allt kanske, men what to do. Jag gillar nog den ändå! Har ni tagit in granen än?
 

Måndagsmys

Kategori: Vardagligt

Tog en sväng förbi kungsmässan när Soff hade slutat idag, själv degade jag med Fahlén och Sampan så länge medans hon hade lektion. Sen letade vi lite julklappar samt nyårskläder. Funderar på om jag kanske ska köra någonting annat än klänning iår? paljettshorts? eller varför inte byxor? äh, vi fårse! 
'

Satte oss på EH och där satt vi en bra stund, var ett tag sedan vi var på en sån date jag och Soff. Mysigt som tusan var det! ♥

Cara Delevingne

Kategori: Vardagligt

Den snyggaste tjejen jag någonsin sett. En VS angel också, inte dåligt.

Dr Martens

Kategori: Style

Insett att jag har gått runt med fle skor. de skor som finns i mina drömmar är ju Dr Martens. Ballaste skorna, och det insåg min mamma innan mig och skaffade sig ett par för ett år sedan. Herregud, nu är jag på rätt väg iaf. Kanske kan man hoppas att man får ett par i julklapp? har vart lite snäll iår.. 
 

I lucka 14

Kategori: Vardagligt

Fick en go handkräm som luktar citron i dagens lucka. Har en känsla av att detta är någonting jag kommer bli aningen beroende av.. hihi. Gott luktar den iaf, bra att ha nu på vintern när alla går runt och är förkylda.

Fifty shades of grey

Kategori: Vardagligt

Hemmakväll en stormig fredag. Mysigt. Gör kvällen ännu bättre med att börja läsa min nyinköpta bok, "fifty shades of grey". Sjuk höga förväntningar på den, ska ju vara så brutala sexscener.
Läser den på engelska, fått för mig att den är bättre då.

Mer om detta när jag kommit en bra bit in i boken. Vi hörs. LOVE, A.

underkläder

Kategori: Style

älskar fina underkläder. gör en helt vanlig dag till en snygg-dag. vill börja köpa mer set med underkläder istället för en massa trosor och några få bhar som det lätt blir nu.. har snöat in mig på högmidjade trosor och bhar med endast spets som kupor. Har tröttnat helt på trosor i endast spets, känns ute och osexigt nu. Ska ta en tripp till stan någon dag och inhamdla lite nytt..

fint

Kategori: Style

fint äre. tre olika färger på samma bh, från Monki. vill så gärna ha en likande bh, så fint under en smått transperent tisha. har dessvärre förstora bröst tror jag.. åh, vilket problem jag har

Christmas

Kategori: Vardagligt

Jag som inte tål snö, kyla och slask ser iår framemot julen. konstigt nog. Beeeee good 
 
 

Lördag

Kategori: Vardagligt

Gårdagen började med att jag och Kirre åkte in till Onsala för att fröskröka med ett gäng tjejer. Skönaste tjejerna någonsin! Sedan åkte vi vidare till Fjärås till en kille som hade fest, där hade vi riktigt kult! Träffade en del goa människor, trivdes bra där va. När de flesta drog så honkade jag, glömde dock av att jag åkte mot kungsbacka och inte hemåt och min buss gick 40 min senare. Men äh, det löser sig. ALLT löser sig! 
 
4 på natten, fattar ni att jag kunde stå och posa mitt i natten? brukar däcka direkt efter en fest
PUSS
 
 

varför skynda på, när det går så fort ändå

Kategori: Vardagligt

Jag har fått värsta rycket, insett att jag snart inte kommer kunna festa på samma sätt som jag gör nu. Jag gillar ju detta, stört. Om några år är jag för gammal för att gå på hemmafester och spåra totalt. Jag får panik av tanken att bli gammal, vill inte längre. 
 
 
Får tagga till tills i helgen nu iaf och försöka bli frisk, ska tydligen på fetaste festen. sjukt mycket folk ska komma, vi ska föra hos Frida sen ska vi försöka vara där så tidigt som möjligt så vi kommer in. hoppas på den sjukaste helgen på länge!
 
 
 
 
 

Escape me

Kategori: Vardagligt

Är hemma från skolan idag, är havsjuk. Har vart det sen i söndags, vad gjorde jag i lördags egentligen?
Ska försöka bli frisk tills i helgen iallafall, har lite alternativ att göra i helgen. Orkar inte va sjuk då! Äh, det löser sig!

Kollade precis julkalendern, den är så sjukt mycket bättre än väntat. Ska även öppna dagens lucka i bodyshop-kalendern!

Mitt bästa för dig

Kategori: Vardagligt

Tog mig ett behövligt bad innan solsidan började. Gjorde sjukaste vurpan inatt inför halva festen i princip. Ramlade från tredje trappsteget och slog i både rumpan och ryggen. Spårat, jag har lite för ont i ryggen dock. Haha, men jag får väl skylla mig själv när jag inte har koll på mina fötter!

Igår

Kategori: Vardagligt

Gårkvällen spenderades hos Felicia, asgoa människor där alltså och inget spårade. Så det ska va!
Pallade inte gå till bussen, så jag slagga där. Nu är jag hemma och har ätit thai, sjukt bra bakismat ändå. Najs!

Mysmorgon

Kategori: Vardagligt

Igår hade Felicia fest, vi hade göratrevligt. Idag mår jag dessvärre mindre bra, men det är det värt!
Nu kollar vi julkalerndern, äter frallor och dricker kaffe!

Myskväll med katten

Kategori: Vardagligt

Idag har jag haft det gott. Kom hem från skolan, chillade sen la jag mig framför tvn med en katt och en ben&jerrys tills nu.
För nu ligger jag i sängen och lyssnar podd. Haft en bra kväll?