Alice Viktoria Marie

Godnatt-katt

Kategori: Vardagligt

Ligger här i sängen och kollar fb, insta och lite bloggar. Gotti! Imorgon åker jag buss så tveksamt till uppdatering.. men annars blir det när jag är i skolan.
Ska försöka sova strax. LOVE!

SATC

Kategori: Vardagligt

Jag kom ju iväg senare än väntat från skolan, tog 13:47 bussen. Viket faktiskt var ganska tur för jag träffade Klara, en klasskompis från 9:an, och vi bestämde att vi skulle sammla ihop vårat "tjejgäng" igen. Har inte träffats alla sen skolavslutningen? sjuk. så vi kände att nu var det dags! :)

Nu sitter jag här, solen skiner och det är nio (!!!!!) grader ute! sjukt varmt ju, helt galet. Borde egenligen ta vara på dagen och gå ut, men icke, här ska det pluggas! Men först... ett avsnitt av sex and the city!


Kvar i skolan

Kategori: Vardagligt

Blev kvar en timma längre än väntat här i skolan. Men ska bege mig bort mot bussen strax, den blir det till att plugga för hela slanten. Idrottsprov och engelskainlämning here i Come!

I skolan

Kategori: Vardagligt

Sitter i skolan nu, hann inte blogga för internet cpade. Gårdagen bestod av plugg, förmodligen denna dag med!

28 Februari

Kategori: Vardagligt

Drar mig till skolan nu, kortis dag som fan. Slutar klockan 11 och då går jag till gymmet och sen dirket hem, så kommer ju vara hemma tidigt ändå! hoho, love it! Men det är synd att det inte alltid är såhär.. haha, sluta 11 varje tisdag liksom, värt.
hinner inte skriva mer, LOVE ♥

Homework

Kategori: Vardagligt

Läxor, läxor, läxor.. herre, hur ska jag överleva? med lite positiva tankar ska det nog gå, lov vecka 14 va? då blir det skidåkning. läääääängtar!

Tränade ju som sagt innan, blev armarna jag tränade, jätte skönt nu efter. hoppas på förjävlig träningsverk imorgn! hohoh! Men nu sitter jag och dricker kaffe, äter ostmacka och skriver in en massa saker i min lilla almenacka, har helt tappat det med att skriva in allt. och det funkar inte så bra att ha allt i huvudet, så fick ta tag i det igen. Mindre kul, kunde ju suttit och kollat lite sex and the city. jaja, snart blir det väl tid för det! :)

Vad gör vi? Nu kör vi!

Kategori: Vardagligt

Längesen jag var på gymmet, men äntligen är jag här igen. Känns gött!

27 Fabruari

Kategori: Vardagligt

Sitter vid matobordet och ska snart äta lite frukost, smuttar på en kopp kaffe nu med. haha, har druckit nästan tre koppar nu! Kommer hinna bli rejät kissignödig när jag kommer till skolan, herre.
Har ett stort shoppingsug nu, men har nga pengar.. det suger. Men får studiebidraget snart väll? 29 dagar i februari så på onsdag borde man väl få det? omnomnomnom.. hihi! dog suger jag på att shoppa, kan verkligen inte sluta. har jag pengar kvar på kortet så försvinner dom ganska fort om jag är i stan! vilket är synd, för då kan jag inte spara! menmen!

Lite vakna med the voice

Kategori: Vardagligt

Vaknade för en liten stund sedan, sitter nu här i sängen och dricker lite kaffe. åh, myys ♥

Tips till alla som inte har något liv

Kategori: Vardagligt

Men tvek att någon av er har missat denna sensation.. Drawsomething, woop! Bästa appen någonsin, får mig att klara av skoldagarna! Har själv igång 16 olika spel, fett najz. Majoriteten av klassen använder denna appen, så ni kan ju gissa hur mycket som blir gjort på våra lektioner?

Godmorgon

Kategori: Vardagligt

... eller ja, godmorgon och godmorgon. Passar kanske bättre med goddag? äh! Jag har i vilket fall som helst varit vaken ett bra tag nu. vaknade nog runt tio, åt frukost och sendan tankade jag och Linnea bilen och köpte kattmat. Nu ska jag ducha och sedan städa. Ikväll bär det av till onsala, ska bli en mysig filmkväll hos Hanna!
Igår blev det inte mer bloggning än från badkaret, men var förväntar ni er av mig nu? När jag hade badat klart så hade pappa lagat mat så vi åt middag framför tv:n och sen kollade vi på E.T! Jättefin film, började nästan gråta. Höll emot tårarna för jag orkade inte ligga där och lipa! haha!


Har det lite gott

Kategori: Vardagligt

Har precis krupit ner i badkaret och startat en film. Det blev nerver say never. Love it!

Vad gör ni

Tillbaka

Kategori: Vardagligt

Goddagens, länge sedan nu! Men här är jag, wei.
Vad händer? mjo, våren är äntligen här. jag är glad. Vi har fått en liten prinsessa som heter Estelle, lite tveksam över det då dom faktiskt hade Alice som förslag va? om jag inte har förstått helt fel!

Jag älskar vekrligen att solen äntligen har letat sig fram, har längtat så länge efter våren. Åh, blir helt pirrig i magen av bara tanken. hihi. gud vad du är efterlängtad! ♥

Jag och goa Sofia på natukunskapen! hon hade en gosig pälsväst idag så man kunde sitta och klappa henne.. ehe

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Kategori: Vardagligt

Nej.

Plugg

Kategori: Vardagligt

Håller på att svara på lite frågor tills imorgon i historian. Suger dase. Eheh. Ska fortsätta en stund till sen läsa en engelsk bok. Kul :-) :-) :-)

21 Februari

Kategori: Vardagligt

Godmorgon ♥
Har tatt det ganska lungt nu på morgonen, kollat på vakna med the voice och äta lite frukost. gotti! Idag är det en kort skoldag och vi slutar innan lunch så jag ska möta upp Sanna så ska vi äta lunch tillsammans! :)

Ska försöka blogga under dagen, men fårse om jag bloggar så mycket idag. kanske någon gång om ni är snälla..

Sexy bitch

Kategori: Vardagligt

Stannade hemma från skolan idag, när mamma och linnea hade åkt så tog jag det lungt. trode jag var klar för skolan, men när jag kollade mig i spegeln och provade kläder såg allt ut som fan. klarade verkligen inte av det! haha, låter supertöntigt, men jag pallade verkligen inte. bröt ihop totalt!

Men jaja, imorgon tar vi nya tag! nytvättat hår har jag nu, och känner mig väldigt go' & gla'. Dessverre har vi någon slags svenskaredovisning imorgon och jag har inte så lätt att prata inför folk.. så vi får se hur det går! :)



Försökte springa en liten runda innan dag, gick sådäääär på isen, och denna låten känns så rätt då. Sexy bitch liksom, det är ju jag!!

20 Februari

Kategori: Vardagligt

Sitter just nu och tittar på big brother, blev faktiskt positivt överraskad! Kollade inte förra året, men ska defenitivt göra det detta året! älskar när folk skämmer ut sig osv, haha!

Evelinas dop

Kategori: Vardagligt

Idag har jag och min familj vart på dop, för mitt kusinbarn. Jättesöt, och kul att få träffa kusinerna som jag i princip aldrig träffar!





/1. evelina i kyrkan/2. en psalm vi sjöng/3. jag & mitt kusinbarn Olivia/4. två supergoa kusinbarn, Olivia & Natalie/5. söta Evelina, också kusinbarn/

jag vill ha dig för gamla tiders skull

Kategori: Vardagligt

Godnatt kära vänner, alla planer inför kvällen gick åt skogen så jag kryper under täcket nu denna lördagen.

Mobilfodral

Kategori: Vardagligt

Tog en liten paus i allt skrivande för lite lunch. Tog även tummen ur röven och fotade mitt nya mobilfodral som jag fick av mamma här om dagen! Ville verkligen inte ha skal på min lilla phone för tycker det förstör designen på den, men kände ändå att jag behövde nått skydd för den. Så för 199 svenska rikstaler blev detta mobilfodralet mitt. Jag funderade på att köpa ett rosa men sen kände jag ändå att vitt är mer stilrent och lätt att matcha!

Runwaydramz

Kategori: Vardagligt

Funderar på om man ska beställa hem ett par till sommaren? fett värt, så sjukt snygga shorts!

Go'morrn'

Kategori: Vardagligt

Godmorgon små sockertoppar ♥

Inatt sov jag jätteskönt, hade faktiskt inte ont i huvudet när jag somnade inatt! första gången på säkert en vecka, skönt vare iaf! Idag är tanken att jag ska både börja på en läxa tills oå tisdag - och bli klar med den! haha, lycka till Alice!

Igår blev ju inte så jätte mycket uppdatering från min sida, stannade hos Amanda tills halv sju och då skulle jag dirket följa med mina päron ner till Kirre där det bjöds på tacos. mumma! Vi stannade tills tolv ungefär och sen kröp jag ner i sängen med gose-misse. hihi!


Mot bauers ägor

Kategori: Vardagligt

Min äskade lilla vänniz fyller år idag, 16 år. stora tjejen nu! hihi. Så det ska firas, springer över till dom nu. Dom bjuder på semlor oså tror jag, ska bli myyysigt!
Jag har egentligen ingenting mer att skriva, ville bara berätta att jag skulle iväg! woop :))

17 Februari

Kategori: Vardagligt

Godmorgon kära vänner ♥

Idag står inget speciellt på schemat ska försöka få gjort en läxa som vi fick över lovet. haha, orkar verkligen inte! Ska även försöka fota ett mobilfodral som jag fick av mamma igår! Behövdes, annars kommer min lilla jag-telefon snart vara i bitar.
Idag är det 3+ ute, igen, så snart kommer våren. *leeer och njuter* ska hinna måla naglarna också! weii, det var längesen!

ville bara säga godnatt

Kategori: Vardagligt

Nytt

Kategori: Shopping

Fick dessa godingar av mamma idag! *glad chey*
söt blus, finare på! och en supersnygg sjal!

777

Kategori: Vardagligt

Wihooo testar att åka buss 777, aldrig gjort det innan, vet inte riktigt vart den stannar men det löser sig väl!

Har iaf haft en jätte mysig eftermiddag med mamma och fick med mig lite gott hem! Visar sen :) och nu sitter jag iaf på bussen hem och sen när jag är i frille igen så drar vi till farmor och farfar en snabbis!

you don't know your beautiful

Kategori: Vardagligt

Såhär ser jag ut idag, pissbilder i know men palla fota med en riktig kamera.. ehehe! Idag märkte jag föresten att jag har ont i lungorna, eller okej, jag vet inte hur kroppen ser ut och vart lungorna sitter exakt men kan tänka mig att det är i dom jag har ont! *gråter*

Funderar på att byta tröja.. lite kallt för kortärmat. Hm.. det återstår att se!

16 Februari

Kategori: Vardagligt

Morrn' morrn'
Sovit gott? jag somnade inte jätte tidigt igår, och ändå vaknade jag 8:30(!!!) vad hände där liksom? brukar vanligtvis inte vakna innan tio iaf. menmen, det var väl skönt!

Idag ska jag in med mamma till kba, vi ska fixa lite saker och fika osv. mysigt! Vi åker runt tre så jag bloggar innan så ni slipper oroa er. eheh. just nu sitter jag iaf och dricker kaffe, väldigt starkt kaffe. blir inte riktigt gott då, men jag kämpar på ändå! Om jag inte dricker kaffe får jag sån jobbig huvudvärk..

15 Februari

Kategori: Vardagligt

Go'kväll kära vänner ♥

Har knappt gjort ett skit idag, därav bloggningen. Men jaja, whatever. Men imorgon står en trip till kba med mami. har en liten plan i huvudet, fårse om det blir av. mihih.

Idag har det föresten, för er som inte bor i en bonnehåla som mig, vart jättefint vänder. strålande  sol och 3+! 3+??!?!?! fett najz, snart är våren här *längtar*

Att få någonting gjort är svårt.. när man heter Alice

Kategori: Vardagligt

Okeeeeej, idag ska jag faktiskt försöka få nååågonting gjort. Så hade tänkt ta tag i lite plugg och sen ska nog jag och Linnéa bege oss bort mot farmor och farfar för att lämna ett brev typ!

Jag är, för er som inte vet, världens slarvigaste människa. Igår tappade jag bort grejen som man stoppar in i väggen för att kunna ladda telefonen (haha, bra förklaring) så jag kunde inte ladda fanskapet igår, fick använda datorn imorse. Och plånboken har vart borta ett tag, men den låg visst i datorväskan. eheh.
dagens låt typ. weii!


American pancakes

Kategori: Vardagligt

Imorse kände jag och Linnéa för att göra american pancakes, okeeeeej vi hade verkligen ingenting annat att äta hemma. Men supergott var det iaf! Vi gjorde ungefär hälften med blåbär och hälften utan, och jag föll inte pladask för dem med blåbär i..
Nu mår jag dock lite illa, det är välidgt mäktigt att äta sånna pannkakor med sirap. haha, men jag klagar inte!

Kryper ner under täcket

Kategori: Vardagligt

Nu har vi kollat klart på mello och lejonkungen, och nu blir det att ligga här och prata ett tag. Myyyys!

Godnatt på er!

Myskväll

Kategori: Vardagligt

Nu beger jag mig mot bauers ägor. Ääääälskar att hon bor precis över gatan, hihi, blir iaf myskväll hos Amanda! Träffade aldrig Fredde idag, blev lite sltuligt, så vi ska träffas imorgon!

Cool_tjej_95

Kategori: Vardagligt

Nu ska jag spela lite sims.. hihihoho ;}
Jajaja, tjata inte om att det är töntigt, vet att ni alla tänker det. Men det är kul, man känner sig mäktig. Att få bestämma över alla. vill jag att någon ska dö så dödar jag som. lätt som en plätt, inte lika lätt irl. då åker man ju i fängelse osv.. segt liksom!

11 Februari

Kategori: Vardagligt

NU har jag vaknat på riktigt, sitter och driccker lite kaffe och kollar fb osv. skööönt. Vaknade upp ensam hemma + en bakis syster. Men det är skönt!

Idag har jag ingenting planerat förutom att jag ska träffa Fredde en stund. Vet inte riktigt om det blir på dagen eller ikväll.. ;}

Nyvakna

Kategori: Vardagligt

Goooooodmorgon!
Nu har vi, jag och misse, precis vaknat. Hade verkligen ingen ork att blogga mer igår, men ska bättra mig idag!

Nu: sushi med päronen

Kategori: Vardagligt

Ber om ursäkt för usel bloggning idag. Men nu blir det iaf sushi med mami och papi!

Nu: sushi med päronen

Kategori: Vardagligt

Ber om ursäkt för usel bloggning idag. Men bu blir det sushi med Mami och papi!

Du va solskenet och jag var ensam

Kategori: Vardagligt


Har fått en dille på Håkans alla låtar igen, just nu är låtarna de enda som får mig att orka skolan.

Svar

Kategori: Q&A

"Brukar du följa några tv-serier? :) Din blogg är fortfarande bäst!:D"


Fick denna fina komentar igår, sitter här helt fnissig och ler. fööör söt! Och tack försesten ♥

Men jag hade då tänkt svara på frågan.. tyvärr förljer jag ingen just nu! Men imorgon är det lov och då hade jag tänkt ta tag i det! haha, nej men har ju följt (oundvikligt att missa om man läst min blogg ett tag, haha) How i met your mother en långre tid. bästa. Men det var ett tag sedan jag liksom kollade på tv, men tv-serier på datorn gills väl?

Men väldigt länge har både jag och min syster följt Desperate Housewives, Grey's Anatomy och massa andra grymma serier. Men vi har tyvärr tappat stinget och kollar numera på varsin serie på varsin dator!

Har nu å lovet, som sagt, tänkt checka någon serie, men vet inte vilken än.. Funderar på Jersey shore? värt? har bara kollat ströavsnitt så jag vet inte riktigt. Ingen som har tips på bra serier?

Vi hörs, vi ses, i dina drömmar

Kategori: Vardagligt

Nu sitter jag nerkrupen i sängen och kollar lite klipp på youtube, ska strax sova. Ska upp ganskatidigt imorgon bitti som ni ser! HAr haft mensvärk hela dagen ich har världens mensmage, haha usch! Men hoppas jag mår bättre imorgon! :)

Godnatt ♥
Jag använder visst fina ord när jag ska gå upp..

Kvällens planer

Kategori: Vardagligt

Nu taggar jag till lite framför min lilla dator.. ska nämligen måla naglarna och kolla lite film. gissa vilken det blir? Jo, New moon. Weeeeii! det var så länge sedan jag sgå den nu så jag kände att det var dags! :')

Föresten, har ni testat att spela "smufs village" ? det är något av de mest beroeende framkallande spelen någonsin! har aldrig spelat farm village på fb men kan tänka mig att det är i princip samma sak? man planterar grönsaker osv och man får planera när man ska skörda dom oså? haha, nörden nr.1

Blogresponse

Kategori: Vardagligt

Ibland trillar det in frågor på blogresponse, som jag har en liten symbol på sidan av min blogg, och jag hade blivit jätteglad om ni skrev frågorna/åsikterna i kommentarsfältet ist! har funderar på att ta bort den eftersom jag nästintill aldrig kollar det och sen gillar jag det inte riktigt. Så om ni är urgulliga och skriver i kommentarerna ist?
Ni är ju lika anonyma där som på blogresponse? om det nu är det ni bryr er om! :)

Puss på er, ni är bäst ♥

Brun-röd-lila?

Kategori: Vardagligt

Jag vill sååå gärna göra någonting med mitt hår, någonting annorlunda. Inte jätte oikt mitt vanliga men ändå en förändring! Har ni sett Molly Sandéns hår? så fin färg! Hade velat ha hennes hår, funderar faktiskt på det. Men hur vet man om man passar i det? lite röd-brun-lila sådär, jättefin, håller ni med mig?

Insta & twitter

Kategori: Vardagligt

Nu är det så att jag har börjat med både instagram och twitter och det hade vart super om ni följde mig där! Där uppdaterar jag mer än på bloggen och lite mer privat och intresant, ehe.
Har du inte twitter? skaffa det! du behöver inte twittra själv, utan mer för att följa människors liv. väldigt rolig och underhållande! Där heter jag: anderssonalice

Har du inte instagram? Skaffa en inlogg på en kompis/din egen iPhone. börja följ kompisar osvå

Min bästa vän idag

Kategori: Vardagligt

Gick hem tidigare från skolan idag, fick världens värsta mensvärk.. skojar inte! hemskt. Men mår iaf lite bättre efter alvedon.. :)

Ingen ork alls

Kategori: Vardagligt

Idag orkade jag verkligen inte bry mig. Har inget smink, orkade inte bry mig om vad jag tog på mig. Men sånna dagar är sköna, borde ha fler sånna! :)

Funderar på att gå en sväng till gymmet efter skolan, lite kondition eller nått mer vi fårse!

8 Februari

Kategori: Vardagligt

Bo'morrn' ♥

Jag har någon slags hat-kärlek till morgonar, ni vet, det är ju mysigt att gå runt när det är mörkt ute oså. Och att ta det lite lungt! men inte när man har klädpanik.. haha, som jag har nu. Borde inte sitta här och ta dte lungt, men kan inte sluta titta på vakna med the voce.. OUPS!


Jag svär, förlåt

Kategori: Vardagligt

Okej, jag vet att jag sagt det innan. Men bu lovar jag, finns inga undantag nu när jag har en iPhone. Nu ska bloggningen igång på riktigt!

Och jag har testat blogg.se appen och den är riktigt bra! Inläggen ser ju ut som vanligt!

Ha de fint, bloggar imorgon!

8:43

Kategori: Vardagligt

Godmorgon ♥

Det har varit noll bloggning från min del som ni förmodligen har märkt! Men har haf fullt upp, eller typ iaf! I lördags firade vi Jaana som fyllde 17, grattis igen, och det var en superkväll som lätt ska göras om! Och igår var jag sjukt seg och absolut ingenting hände.. förutom att jag fick en liten beby.. hihi. En vit liten iPhone 4s fick jag av pappa. TACK♥

Nu ska jag kolla så jag har med mig allt, sen ska jag promenera till bussen. Och föresten, nu kan jag ju mobilblogga! så jag hade tänkt testa det lite senare idag, vi fårse hur det går!


Gårkvällen

Kategori: Vardagligt

Hahah, igår alltså.. vi var som tre små tanter. Kirre ville hela ikvällen spela nått spel, hon var sjukt sprallig, och vi somnade i soffan innan klockan elva? haha, det blev ingen sen kväll för vår del! Men det va la skönt ändå, att inte vara uppe hur länge som hellst.
Tog iaf lite bilder som jag hoppas dom inte hatar..




vad snackade vi om där?..

Nytt

Kategori: Shopping

fick med mig denna godingen hem igår. fulsnygg är den enligt mig, beslöt mig tillslut att behålla den!

Ztrezza

Kategori: Vardagligt

Den här dagen gick ungefär så här |-| fort.. shit, haha, men gött! inåg precis att klockan är halv sex ojag jag måste städa lite. ikväll kommer Kirre och Fredde hit och äter lite pizza med mig, mumma! Jag vet inte riktigt hur allt ser ut imorgon, fårse när jag sticker och så! men mer om det senare :)

3 Februari

Kategori: Vardagligt

Go'morn', idag kör jag på ett linne jag köpte när jag och Hanna tog en sväng till kungsmässan igår. Var väldigt osäker på det i affären men bestämmde att jag skulle prova hemma osv och det satt bättre så jag behöll det! hihi

Det blir en kort dag idag, börjar 10 för att vi har inställd förstalektion och slutar 12:50. två lektioner idag, feting najz.

Nu ska jag borsta tänderna och sen kila bort mot bussen, LOVE ♥

2 Februari

Kategori: Vardagligt

Go morn' go morn'

Idag åker jag faktiskt buss, inte det vanligaste, och så går bussen halv åtta typ.. inte jätte kul! Men Amanda ska iaf åka med bussen idag, feting najz.
Idag har jag en sjuhelvetes fuldag, usch, så efter skolan är jag jättesugen på att gå en sväng till kungsmässan.. fårse om jag lyckas få med mig någon. någon som är frivillig?


Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet

Kategori: Vardagligt

"Oxens symbol har hängt med länge. Antikens offerdjur, Kretas tjurkult och hinduismens heliga kor ger oss ledtrådar från det förflutna. Tryggheten och harmonin hos jorden och brukandet av den finns närvarande i oxens medvetande. Han är praktisk, tålmodig och beslutsam. Han uppskattar livets goda och uppskattar både skönhet, konst, mat, dryck och bekvämlighet.

Han tar mer än gärna på sig ansvar. Behovet att känna trygghet kan ibland uttrycka sig som överdriven förvärvslystnad och kontrollbehov. Behovet av ägande kan tyvärr ge upphov till svartsjuka. Känslomässigt strävar oxen oftast efter stabila och stadiga förbindelser. Om du vill ha en partner som aldrig sviker dig så skall du välja en oxe.

Han kan vara tystlåten och ha en hög tröskel, men om han blir tillräckligt retad så kan han bli farlig. Det moderna samhället tycks ibland vara för stressigt för oxen och likaså kan motviljan för förändringar få honom att vända sig inåt. Där finner han dock alltid styrka och kraft"

 

Alltså jag tycker ändå att det passar hyfsat. Vet inte riktigt om jag är så jätte tålmodig, eller beslutsam.. men jag uppskattar väl "livets goda! om man säger så? haha. Gillar inte direkt det där med ansvar men gillar att ha hontroll över situationen, annars mår jag lite dåligt typ, men som det står.. kontrollbehov skulle man la kunna kalla det då. Och sen det där om stadiga förbindelser, handlar väl om förhållanden och liknande så som jag fattar det, och där stämmer det absolut. Ett stadigt förhållande vill jag ha, annars får det va!


Jag är tystlåten, det stämmer absolut, iaf där jag inte känner mig 100% "trygg". Det sista är verkligen sant, tycker dett är läskigt. hur kan sånt stämma? när man är född kan väl inte ha någon påverkan av hur man blir?


Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Kategori: Vardagligt

Jag hör Bird och Monk i mitt huvud, "Du kommer inte stanna här länge"

Kategori: Vardagligt

Visar snyggaste långkalsongerna/mysbyxorna of all time ;}

Är hemkommen från F&F, kom hem runt fem och har sedan dess inte gjort ett skit rent ut sagt. Men engelskaboken ropar på mig nu så jag ska ta och läsa fem kapitel sen skriva ett brev typ? äh, vet inte. Fillä skickade ett mms med pappret iaf, fårse om jag fattar!

Mot F&F

Kategori: Vardagligt

Nu sticker jag en sväng till Farmor och Farfar, blir lite kaffe oså. gottgott! Tror faktiskt jag tar cykeln trots isen.. tror ni jag klarar det? det återstår att se.


Om himlen finns är jag förlorad

Kategori: Vardagligt

Jag hann ändå! woop. börjar idag 8:25 och slutar 14:05, åker nog direkt till Farmor och Farfar annars slänger jag nog in ett inlägg innan jag drar dit.

Körde föresten ett benpass på gymmet  igår, trodde jag skulle ha mer träningsvärk men får väl köra lite hårdare nästa gång.. menmen! Funderar på en löparrunda senare ikväll, ska ju tvätta håret ikväll, så jag får ju passa på att träna innan jag ska tvätta de. hähä, men det kommer aldrig hända. kommer sitta vid 9gag hela kvällen!


Kära läsare, ni ska minnas denna dag. den dag då Alice inte använde svartvita bilder på bloggen. 2 GÅNGER!!

1 Februari

Kategori: Vardagligt

Ja men här sitter jag och äter lite frukost, äggmacka och juice. Igen, men lika gott ändå! Har precis fixat håret, ska snart börja sminka mig och så småningom ta på mig lite kläder. det hade vart bra va?
Förhoppningvis hinner jag blogga innan jag åker sen också men jag vet inte, kanske - kanske inte. Men ska iaf försöka :)