Alice Viktoria Marie

don't have phone sex you might get hearing aids

Kategori: Vardagligt

Blev inte så mycket bloggning idag va? nepp, men har en förklaring. slutade ju som sagt 12:30, vi, några tjejer i klassen drog till kungsmässan och kikade runt lite och fixade. Dock var jag tvungen att kila iväg för att möta upp Hanna, vi skulle ju sola. Sen blev det en massa strul så Hanna drog hem och jag traskade iväg till gymmet. Var sjukt otagg men det gick bättre än väntat, ben och rumpen stumpen.

Farmor kommer hem från sjukhuset imorgon så imorgon efter skolan går jag därom en sväng för att hälsa på. Är aldrig där nästan så nu när hon inte mår så bra, och dom blir ju inte yngre, så känner jag ändå att jag borde göra det. självklart vill jag även träffa dom, haha!


Sovgott småfisar ♥

I'm not offended by all the dumb blonde jokes because, I know I'm not dumb... and I also know that I'm not blonde.

Kategori: Vardagligt


Morsning korsning

Kategori: Vardagligt

Morrn' morrn'!

Har sovit som en prinsessa inatt, med misse vid min sida. fett najz, nu stter jag iaf och äter frukost. Äggmacka, ostmacka och apelsinjuice. Nomnomnom!

Idag slutar jag 12:30 och ska nog, om det nu blir så, möta upp Hanna för att sola en stund. Sen blir det träning och ska invänta Papi som kommer in till stan' senare på eftermiddagen.

30 Januari

Kategori: Vardagligt

Har ni sovit gott? I have, vaknade 05:45 och då kom misse-kisse in till mig och sen väckte pappa mig vid 7 och då gick jag upp. älskar att inte behöva stressa på morgonen!

Idag mår jag bra och är glad, dagen börjar med teori på idrotten så det är skönt att inte behöva ha idrott. Vårat schema har ändrats nu så vi slutar 12:50 ist för 15:00. feting najz.
Kan inte bestämma mig om jag ska träna efter skolan.. slutar 15:10. Tror jag drar hem va?

Klickade precis hem lite saker

Kategori: Vardagligt

Beställe precis hem ett två grejer som jag tänkte ha på lördag när vi ska fira Jaana.. visar vad det är när jag ska använda det! *längtar*


29 Januari

Kategori: Vardagligt

Godmorgon ♥

Jag har sovit gott inatt, förutom ett sms 00:50. haha, men jag somnade om så gott! Ni minns väll att jag älskar att bli väckt vid konstiga tider på natten för att kunna få den känslan av att kunna somna om? haha, fett najs ju :)

Vaknade runt 9:30 idag, faktiskt, och har precis druckit upp en kopp kaffe och jag ska snart ta en dusch eller äta frukost så att dagen startar lite iaf. Ska runt tolv någon gång in till kungsbacka för att möta upp Kirre och sen ska vi nog hem till någon av oss för att fixa naglarna. girlietime!


Hemmakväll

Kategori: Vardagligt

Nu blir det mysig hemmakväll med någon film, gott. Chips och dipp blir det föresten, samma som igår.. ;} hihi. det va ju så gott så varför inte? Ställde precis in dippen i kylen så jag sitter och tittar på Magnus Betnér och han är fan bäst. allting han säger stämmer så sjukt mycket!

Imorgon ska jag och Kirre fixa våra naglar, vi ska bli jättetjejiga. hoho, för ovanlighetens skull.

28 Januari

Kategori: Vardagligt

Morrn' morrn'

Igår kom jag hem runt tolvsnåret efter en fin kväll med Kirre och Emme. fett najz. hyrde en film, såg 13 minuter av den, snacka, åkte hem. dom pengarna spenderade vi bra!


Idag är jag helt seg och slö, orkar ingenting. Men vid fem ska jag ut på en promenad med Fredde och Blondi, mys, dock är det äckligt kallt ute. men vad gör man inte för att få träffa sin saknade vän? haha :) Sen ska jag nog ha en myskväll själv, är ganska sugen på det faktiskt. tror jag ska hyra några filmer och köpa lite godis eller nått.
Ä-L-S-K-A-R GIF bilder :')

Myskväll med fina tjejer

Kategori: Vardagligt

Nu ska jag bara kissa och sen knyta på mig dojjorna, sen bär jag mig av mot bussen för att möta upp två favoriter. Ikväll blir det myskväll med thai och godis!

Ha en fin kväll ♥

Dag 6 – Skriv 30 intressanta fakta om dej själv

Kategori: Vardagligt

Intresant o intresant.. haha, men jag kör på ändå!

  1. Jag är vääääldigt blyg och obekväm bland endast människor jag inte känner.
  2. Är livrädd för bergodalbanor, hatar att åka fort. har aldirg åkt lisebergbanan.. hehe!
  3. love 9gag.
  4. trivs väldigt bra i  min nya klass & med alla nya vänner jag har fått.
  5. Saknar samtidigt min gammla klass.
  6. är, som alla andra, beroende av musik.
  7. älskar sushi.
  8. har spelat både handboll och fotboll. sög verkligen i båda, mest i fotboll.
  9. älskar att handla kläder och smycken osv.
  10. hatar vinter och snö, förutom när man är på skidsemester.
  11. har hela mitt liv velat ha en hund, aldrig fått någon.
  12. har haft min kisse i snart 13 år.
  13. älskar verkligen mina vänner av hela mitt hjärta, skulle dö för dom.
  14. saknar sommaren så in i helvete.
  15. om jag, som alla andra, börjar störa mig på någon klarar jag verkligen inte av den.
  16. jag har världens sämsta pigment, skojar inte.
  17. jag tycker mer om mysiga kvällar med några goa människor än vilda fester/ alice 78 år
  18. fyller år den 17 maj, älskar det. vår ♥♥
  19. älskar att sjunga.
  20. älskar att vara kär, men jag blir "rädd" när det blir lite seriöst.
  21. jag har fräknar på sommaren.
  22. ska tatuera & pierca mig när jag fyller 18.
  23. älskar skägg och tatueringar på killar. gärna mycket av båda, meeheh.
  24. aldrig rökt eller snusat.
  25. första gången jag var kär så var jag 6 år. har aldirg vart så kär sen dess!
  26. gillar mer att umgås med endast killar än tjejer och killar.
  27. saknar förra sommaren/våren. umgicks med många fina männsikor!
  28. något jag vill ha är just nu en pojkvän. / desperat tjej 16 (snart 17!!!!!) år.
  29. hatar fötter. sjukt äckligt.
  30. om jag blir sur (pMsSss) så blir jag riktigt sur. men dock inte länge, pallar inte vara sur länge.

27 Januari

Kategori: Vardagligt

Har ni sett blogg.se's nya design? om inte, kolla in den. Ganska snyggt faktiskt, men väldigt anorlunda från den förra. trodde liksom att jag hade gått in på fel sida!
Imorse när vi kom till skolan så hade vi visst inställ samhällslektion, så vi fick sitta (hahaha, skrev precis fitta :')) i en timma och tjugo minuter tills naturkunskapen. inte mig emot, tycker håltimmar är najz, typ mysiga på nått sett. det är typ bara jag och Hanna som inte har nått emot håltimmar i hela klassen!

Go & gla'

Kategori: Vardagligt

Go'morgon!

Har ni sovit gott? jag har det iaf, pappa väckte mig vid 06 men jag skulle sova till 7 så det var underbart att få somna om. Älskar att vakna och veta att jag kan sova minst en timma till!
Idag är det ju fredag och jag är glad, vet inte riktigt varför, känns så skönt att ha helg sen. Igår kväll fick jag panikskriva en personbeskriving om mig själv och även läsa 15 kapitel i en bok. hade glömt den läxan, oups! Läste dock inte alla kapitel, är på 10 nu tror jag. Jag slutar 14:55 idag så jag tar 15:17 bussen tror jag, suger verkligen att sluta tre på fredagar. Men nu gör jag de så.. ska inte klaga mer. ;}

I'm back

Kategori: Vardagligt

Jag kommer tillbaka imorgon! Kika in då ♥

Bloggpaus?

Kategori: Vardagligt

Jag har funderat lite på en bloggpaus, är ju som ni märker, väldigt frånvarande här på bloggen. det är mycket i skolan för min del just nu, och bloggtorka på det. Har inte tänkt mig någon längre paus, utan kanske en vecka eller två? låter det okej? visst ni bryr er säkert inte, men ändå, ni är ju en del som kikar in varje dag och då känns det så dumt att bara lämna?
Om inga protesterar så kör vi på en bloggpaus max två veckor, eller så fortsätter vi med dålig uppdatering?


Tisdag

Kategori: Vardagligt

Godmorgon! ♥

Sovit gott? najz, jag med! Somnade dock ganska sent.. spelade sims för första gången på länge :}} hihi. Idag är det kort dag, slutar 12:30 och då åker jag hem dirket och pluggar. love my life!

Idag har jag föresten strumpbyxor, och klänning då förståss, men sist jag hade det så visade jag ju rumpisen för alla bakom mig i trappan. fett onajs, men idag tror jag det ska gå bättre, annars får jag gå runt och hålla mig på rumpan? haha!

23 Januari

Kategori: Vardagligt

Eftermiddagen har bestått mest av detta: Kaffe och musik hur minihögtalaren! har nämligen hittat den igen, råkat tappa bort den sen i sommras typ?

Hade egentligen inte tänkt blogga alls idag då det vart en tråkig dag och jag har inte gjort ett piss. Skola, tränat rövdåligt och sen hem. that's it. *tråkigt liv*


Mot drömmarnas land

Kategori: Vardagligt

Nu kryper jag ner i sängen och kollar ett avsnitt av How i met your mother, ett tag sedan nu. sen i fredags eller nått tror jag? Nu är det iaf dags igen! Imorgon börjar skolan 10, najzz, åker med bussen 9. fett skön-t, ska träna efter skolan och sen hem och rövplugga. fett onajs.
Hahah, misse ser helt sjukut på bilden. efterbliven och obekväm. men de va han inte, heheheh, lovar. bara efterbliven. :)



Söndag

Kategori: Vardagligt

Godmorgon! ♥

Nu står jag påklädd och redo att åka och hälsa på farmor på sjukhuset, det är fint väder idag så jag är bara almänt glad! Skulle egenliten till ip för att kolla handboll och innebandymatcher, men nu blir det inte så. Har mycket plugg att göra när jag kommer hem!
Jag, och ni med antar jag, har märkt att min bloggning suger så sjukt mycket när det är helg. Men det är så att det ända jag gör om helgerna är att plugga och slappa när jag inte träffar vänner osv. Men det känns inte som det är någonting att blogga om? haha. men ska försöka bli bättre iaf! :)


21 Januari

Kategori: Vardagligt

Godmorgon finisar ♥

Sovit gott? det har jag, sov som en prinsessa tills pappa väckte mig vid tio. Sen dess har jag ätit frukost och kollat på tv.. mysigt, katterna sitter här brevid mig med. hihi.

Det har börjat snöa som sjutton nu, som ni kanske har märkt, eller iaf ni som bor i kungsbackaområdet! Idag ska jag försöka få lite plugg gjort och kväll kanske träffa någon eller nått.

Dag 5 – En tid då du tänkte avsluta ditt liv

Kategori: Vardagligt

Alla har någon gång i sitt liv haft den tanken. men jag har faktiskt inte haft det, än. och det är jag glad för, eftersom jag ändå är såpass ung och inte tar så kloka beslut alltid så när jag i framtien får sånna tankar så kan jag förhoppningsvid kontrolera dom bättre och förstå att det inte är ett bra beslut.
Det känns på något sett väldigt läskgt att det kan gå så långt i någons tankar, att man faktiskt väljer att avsluta ett liv som man fått, någonting som man aaaldrig kan få tillbaka, iställlet för att göra det bättre. kämpa för det. Jag säger inte att det är fel att ta livet av sig, för jag har ingen riktig åsikt i detta, men jag tycker det är skrämmande att det blir så fel ibland.

Nästa dag ska jag lista 30 fakta om mig själv. orkar inte nu, så jag tar de imorgon!

Myskväll

Kategori: Vardagligt

Godkväll gott folk! Jag sitter här i min säng och funderar på att kolla någon film eller nått, undra dock om jag kommer orka vara vaken. Är alltid sjukt trött på fredagskvällar! sjukt trött alltså! Men jag funderade på om jag skule skriva en sån där dag nu, eller två kanske, har jag missat någon? får kika på det! Jag har ikväll iaf ätit BJ och kollat lite tv med Pappa och Linnéa, mysigt.

Imorgon ska jag försöka komma upp hyfsat tidigt så jag kommer igång någon gång, ni vet om jag går upp sent så kan jag aldrig få någonting gjort på hela dagen, då går jag runt i pyamas och kollar serier hela dagen. skojar inte!

Kvällsmys hemma

Kategori: Vardagligt

Flåt för noll bloggning föräns nu. Men nu är jag här! Det fick bli en snabbis på gymmet, eller det blev tillslut en timma kanske. Skulle kört ett riktigt konditionspass men det fick bli 30 minuter på bandet och sen lite magövningar. Spar konditionen tills nästa gång!
Jag gick iaf för en stund sedan till konsum för att köpa lite BJ, najz, det blev caramel chew chew. rövgo glass alltså! om ni inte har smakat den, gör de. Det blir som ni kanske förstår, hemmamys med Pappa och Linnéa och självklart katterna.. meheh :)

såhär såg jag iaf ut idag. |spetslinne - bikbok| stickad tröja - H&M| byxor - Zara| Halsband - Lånat av Linnéa|

Sittin' in tha school

Kategori: Vardagligt

Tjaaaaaaa! wazup? själv har jag nu natukunskap och sitter själv i ett inglasat grupprum, känner mig lite utstirrad.. hehe. glömde min dator i dag btw.. Och Weronica är inte här idag så jag får skriva på värat arbete själv, vilket vi alla vet inte kommer gå. Men får väl försöka iaf! :)

Ska försöka låna en bok i biblioteket utan blibliotekskort,
fårse hur det kommer gå. haha! Ska försöka tvinga med mig Manne dit så jag slippeer gå själv!


Bild på mig och fina Amanda, från i sommras tror jag! när vi va på Håkan :)


Och jag tror seriöst att jag använder den segaste datorn på hela skolan + att internet också är sjukt segt.. en timma kvar här bara!

20 Januari 2012

Kategori: Vardagligt

Morsning korsning! sovit gott? det har jag, la mig i sängen nio(!!!) tror jag men somnade inte riktigt då, men ändå! känner mig ändå ganska utvilad! Riktigt skön-t. Idag slutar jag 15:05 och hade jag tänkt köra ett konditionspass på gymmet, håller tummarna att jag orkar längre än sist iaf! *tänker inte nämna hur det gick sist. hehehe*

Ska iaf låna en engelskabok idag i skolan, men fuck, jag hittar inte lånekortet?! åååh, lovade ju Annie att ta med kvittot till lektionen.. jaja, får försöka lösa det!

Du och jag under täcket, baby

Kategori: Vardagligt

Honey, i'm hooooome! haft en bra dag? min har väl vart helt okej. Började ju dagen med italienskaporv som jag förövrigt inte klarade, sen en slags föreläsning om inriktningarna på samhällsprogrammet.. och även engelska och naturkunskap. Jaana och jag fick iaf gjort våran redovisning som skulle gjorts innan jullovet. skönt ändå. Och nu sitter jag här!
Ska göra lite historia sen, eller iaf försöka. Kommer dock gå sådär om jag känner mig själv!

19 Januari

Kategori: Vardagligt

Idag smäller det! först prov i italienskan (som kommer gå skit) och sen ska vi typ få information om inriktningarna på smahällsprogramet. så det är najs, funderar ju på att byta från media.. men jag fårse!
Det blir ingen träning eller nått idag, träningsvärk i hela kroppen och jag ska la träna på fredag kanske? fårse.. men jag kommer nog inte hem jättesent idag iaf, slutar väl runt tre skulle jag tro! men när jag kommer hem ska jag skriva på historian. btw så ser mitt hår ut som fan idag, orkar inte, blev inte alls bra, men jag orkar inte göra om det!

Som tur va fick jag åka med Amanda och hennes pappa till skolan, hann inte med bussen idag!
Bloggar mer senare, LOVE ♥

Dag 4 – Din syn på religion

Kategori: Vardagligt

hm.. alltså detta är också ganska svårt och ganska stort ämne. och jag vet faktiskt inte riktigt svaret själv. Jag är, och har varkligen vart, mer religörs vid tillfällen då jag mår dåligt och tvivlar på mig själv. då kan jag liksom nästan be til gud, eller jag tror mer på att det finns någon högre makt osvosv. eller jag vet inte om jag tror, eller bara vill tro att det finns någonting mer än bara vi små människor.
det var som när vi åkte in till moskén i göteborg med religions läraren och då sa en man där att han tror liksom inte på the big bang för att människan och jorden och allting är så genomtänkt att det går inte att det bara är slumpen.. åh jag blir typ helt snurrig av sånt här. haha!
Men jag är ju trots allt både döpt och konfirmerad och ska ju gifta mig i kyrkan. så jag är kristen, men inte religös tror jag. fast ibland är jag ju nog ateist.. hehehe, nej nu lämnar vi det här!!

18 Januari

Kategori: Vardagligt

Idag är jag trött, orkar inte mer. Vill bara lägga mig i sängen och gråta, inte för att jag är ledsen, utan för att det är skönt att gråta. kan dock inte gråta på beställning, och har ingenting att gråta för. peppar peppar. äh, kommer nog vara gla' imorgon iaf! + imorgon så ska jag hinna blogga på riktigt innan jag åkter till skolan!
ser typ ut som jag har en snygg rumpa på vänsta bilden. dock ser man den inte, kanske just därför :pPpPppP

Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.

Kategori: Vardagligt

Glömde av att skiva denna igår, så jag skriver två idag ist!

alltså min syn på alkohol.. jag tror inte riktigt jag har någon åsikt i det. vill man dricka- drick. vill man inte dricka- drick inte. om jag nu ska ha en åsikt är det väl om man inte har kontroll eller känner av när man har nått sin gräns innan man blir riktigt packad så bryr jag mig faktiskt inte om man dricker eller inte.
Men är du "för liten", som alla under 18 egenlitgen är, så tycker jag faktiskt inte du ska dricka. 12-13 åringar har noll koll. faktiskt, men ah, som sagt gör som ni vill. det är inte mitt liv.

hisståriah igen

Kategori: Vardagligt

Historia.. herregud, det är så inte kul. 1. jag fattar inte. 2. jag bryr mig inte.  uschuschusch. nej, men ska sitta och plugga i någon timma innan vi ska träna så jag ska försöka skriva lite på historian iaf! :)
Meeeen senare idag när jag kommer hem blir det att plugga italienska för hela slanten, herre, prov imorgon. hur mycket har jag pluggat på en skala? ska inte ens säga det till er! ni får hålla tummarna för mig iaf!
Jag idag. med den sugiga webkameran..

Onsdag

Kategori: Vardagligt

Brottombrottombrottom, haha, glömde av vad klockan var och nu måste jag ta på mig skorna och åka till skolan. Inställd italienska idag så jag slutar vig 12:40 och då ska  jag försöka plugga lite och sen träna med Kirre. fett najz!

Tisdag den 17 Januari

Kategori: Vardagligt

Godmorgon alla fina! sovit gott? de har inte jag, eller jag kunde knappy somna igårkvälll.. hämtade misse och sen kunde jag somna som en prinessa :} Idag är det kort dag, vi slutar 12:30 och då efter skolan så tror jag att ja och Sofia ska till kungsmässan en snabbis och sen ska jag till gymmet! Hinner inte skriva så mycket mer nu, LOVE ♥

Dag 2 – Var du vill vara om 10 år

Kategori: Vardagligt

Ja, var vill jag vara om tio år? då är jag 26 och ska snart fylla 27. Jag har väl två olika "viljor" om min framtid..

1. Jag vill bo i stockholm för jag är väl ganska nyinflyttad i min nya lägenhet och nyutflyttad från min lägehet i göteborg (♥). Jag satsar ganska mycket på min kariär och jobbar extra för att få de där extrapengarna. Jag kanske jobbar med en tidning? eller en dröm hade ju vart att jobba på radio, verkar så sjukt kul! sitta där och snacka om massa olika saker, onödiga som viktiga. hade vart sjukt kul, och jag har även en pojkvän som jag har vart tillsammans med i 9-10 år.. hihi. han får väl komma fram snart då? Nej, men en pojkvän och självlart min lilla efterlängtade svarta mops som heter Theodor. detta liv är lite av de mer "svensonlivet" men ändå inte, för jag ska inte ha det där typiska utan mer sticka ut. ingen villa. ingen volvo. men ungar och hundar så det skriker om det!

2. där ska jag ha gått lite mer på vad jag vill. Jag vil resa runt i världen med min pojkvän eller en vän. leva livet och sola, festa, shoppa, fika. herregud. jag ska ha en takvåning i paris och i new york, men självklart en hemma i götet med! Jag ska ha ett jobb som jag trivs med, jag ska inte gå efter vad andra vill. Jag ska aldrig göra någonting som jag inte vill, nej, usch vad jag hatar sånt. göra någonting bara för att man borde göra det! När jag tänker efter så är jag snart trettio och då skaffar vi barn (♥) och stadgar oss i New york eller LA. underbart, där ska vi bo, jag och min lilla familj.
slänger in en bild på mig och kirre när vi bara va små fisar ♥

16 Januari

Kategori: Vardagligt

Nu är jag äntligen hemma igen! ganska chill dag ändå, kommer nog klara av den framöver, idrott sen svenska och sen samhäll. najzz! Väldigt skönt med idrott första lektionen ändå, för då har man ju det gjort liksom!
Hade på mig nya byxor idag som jag egentligen hade tänkt visa er, men det börjar bli mörkt ute nu så jag kanske kan fota dom någon annan dag eller kanske til helgen?`äh, vi fårse!


Go & gla'

Kategori: Vardagligt

Idag är jag riktigt glad, jätte skönt, brukar ofta vara lite småsur nu förtiden. Eller iaf nu på vintern! Nu har vi börjat med det nya schemat och vårterminen har börjat, så på måndagar börjar vi tio och har idrott sen scneska och smhäll. Ganska okej måndag ändå!

Slutar 15:10 idag, så jag tar 15:47 bussen hem och är väl hemma runt halv fem kanske? Bloggar då iaf, och kanske fotar dagens outfit? äh, fårse som jag orkar..
Bussen går 9:03 tror jag, så jag ska kolla lite How i met your mother innan jag traskar iväg. LOVE ♥

Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet.

Kategori: lite personligt

Jag är, som ni alla antagligen vet, singel. jag singel så det skriker om det, händer ingenting just nu i mitt "singelliv".. haha, usch vad hemskt det låter, men jag är ganska nöjd med att vara singel. Dock måste jag ju medge att jag saknar att ha någon som bryr sig bara om mig, som vill kyssas och ligga nära och bara kramas. nu hamnar jag i drömmarnas värld igen, drömmer om det perfekta förhållandet! så innerst inne tror jag faktiskt att jag vill ha ett förhållande just nu, men varför står inte killarna på kö?! jag är ju jättesingel för fan! äh, dom kommer snart ska ni se..


Dock har jag insett någonting som kanske inte är det bästa, jag är rädd för förhållanden. haha, dumt det låter. men jag är rädd för att bli sårad och ännu mer rädd för att såra. Jag är rädd för att skynda mig in i ett förhållande där jag kanske tappar känslorna och ingenting känns rätt.. Jag har faktiskt lagt märke till att så fort det börjar bli "någonting" mellan mig och någon kille så får jag en känsla i magen av obehag.. att jag inte vill längre.. att det är fel. det är synd för jag älskar ju kärleken. och det är tyvärr också någonting jag har märk. Jag är mer kär i kärleken än kär i killen som är kär i mig.

2814 ord senare..

Kategori: Vardagligt

.. sitter jag här nyduschad och väntar på Amanda! Nu blir det nog lite tv och godis.. go lördag! Puss på er ♥


build animated gifbuild animated gif

Välförtjänt kaffe och tumblr paus

Kategori: Vardagligt

Har pluggat non-stop sen halv ett, ändå har jag inte kommit så långt.. men en bra bit iaf! Jag och mamma har precis ätit middag iaf och nu kikar jag runt på olika tumblr's och dricker kaffe. När jag är klar med allt plugg så ska jag duscha och sen träffa Amanda, ska försöka tvinga hit henne.. mehehe. :}

Lördag den 14 Januari

Kategori: Vardagligt

Åh, fy, har aldrig skämts så mycket som igår.. har sån sjuk ångest fortfarande! Jag gick runt hela dage igår och visade rumpisen så fort jag gick i trappor. Fattar ni eller? och ingen sa nått, förutom på sista lekktionen sa Maneli det.. elakt!

Ska för söka glömma det.. omöjligt för det hände en annan grej med, som jag inte tänker skriva här för någon nisse kanske läser detta.. mehe. Men jag lovar att den oturen jag hade igår berodde endast på att det var fredag den 13. ångest ångest ångest.

Jag är rövmycket plugg idag så jag tänker inte uppdatera bloggen föräns jag är klar!
Sköt om er, bloggar mer sen. Puss ♥

hey ho let's go

Kategori: Vardagligt

Eftersom jag inte har bloggat idag och haft bloggtorka så tänkte jag att jag kunde göra en sån "trettiodagars grej" ni vet. en fråga varje dag! vi börjar imorgon..

 

Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet.
Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.
Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.
Dag 4 – Din syn på religion.
Dag 5 – En tid då du tänkte avsluta ditt liv.
Dag 6 – Skriv 30 intressanta fakta om dej själv.
Dag 7 – Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet.
Dag 8 – En tidpunkt då du kände dej mest nöjd med ditt liv.
Dag 9 – Hur du hoppas din framtid kommer att se ut.
Dag 10 – Beskriv din dag i punktform.
Dag 11 – Sätt din iPod på shuffle och skriv 10 låtar som dyker upp.
Dag 12 – Lista upp hela din dag.
Dag 13 – Någonstans du vill flytta eller besöka.
Dag 14 – Ditt tidigaste minne.
Dag 15 – Dina favoritbloggar.
Dag 16 – Din syn på mainstream musik.
Dag 17 – Dina toppar och dalar det senaste året.
Dag 18 – Din tro.
Dag 19 – Respektlöshet mot dina föräldrar.
Dag 20 – Hur viktigt du tycker att utbildning är.
Dag 21 – Ett av dina favoritprogram.
Dag 22 – Hur har du förändrats under de senaste två åren.
Dag 23 – Bilder på 5 killar som är kända och som du finner attraktiva.
Dag 24 – Din favoritfilm och vad den handlar om.
Dag 25 – Någon som fascinerar dej och varför.
Dag 26 – Vilken typ av person attraherar dej.
Dag 27 – Ett problem som du har haft.
Dag 28 – Något som du saknar.
Dag 29 – Mål för de närmaste 30 dagarna.
Dag 30 – Dina toppar och dalar denna månad.

home is wherever im with you

Kategori: Vardagligt

Nu är jag hemma igen! som ni såg i inlägget innan så hade jag på mig en lite nyare tröja med fransar och nitar, nitarna bildar vingar på ryggen. tror de flesta vet vilken det är! Men jag va inte ensam om att ha den idag, haha, först möter jag Hanna innan italienskan och då har hon på sig en liknande fast med en stjärna på ryggen och vi skrattar lite åt det men ah. Sen ser jag en annan tjej på skolan ha en precis likadan fast grå, sen kommer Sofia till skolan med en lika dan och sen möter jag Hanna och hennes kompis som också hade en. hur lyckas så många ha en lika dan tröja samma dag? haha :)


12 Januari 2012

Kategori: Vardagligt

Godmorgon alla fina där ute! Sovit gott? gott, det har jag, med min lilla kisse brevid mig! Idag har jag en engelskaredovisning framför mig som jag inte har läst igenom och övat på riktigt, men jaja, det får gå som det går! Sen ska även Kirre testa att gymma på mitt gym, hennes kort funkar tydligen på mitt gym med? haha, najzzzz. :)

Sen har jag förövrigt hittat min plånka, har dock glömt av att berätta det för er, men den är iaf hittad! längst ner i träningsväskan.. haha, som jag har letat efter den! fick ryck igår.. hoho
nu måste jag dock borsta tänderna osv, sen bege mig mot bussen! LOVE ♥

Nytt

Kategori: Vardagligt

Jag tänkte ge er en liten sneak peak på de två nyaste tröjorna jag har! men man såg ändå inte riktigt så mycket, men en av dom kan många av er säkert gissa vad det är för någon..
Jag kan ge er två ledtrådar om båda, 1. mörkblå & paljetter.. 2. Svart, nitar & fransar och det är den jag tänkte ha imorgon, så ni får nog se den då!

Gulaschsoppa på en onsdag

Kategori: Vardagligt

Tog inte en sväng förbi gymmet som jag skrev innan, lite mycket läxor och sånt + att jag inte riktigt hade ätit så mycket då hade jag inte pallat. men imorgon så, och då ska Kirre nog med! fetingnajs!

Nu har jag iaf precis lagat gulaschsoppa och ska börja kolla lite avsnitt av How i met your mother.. *beroende*

Details

Kategori: Vardagligt

11 Januari

Kategori: Vardagligt

Nu ska jag knyta på mig skorna och bege mig mot skolan! skulle stannat kvar igår och pluggat men det blev idag ist, så jag fårse när jag kommer hem. Hade tänkt ta en sväng till gymmet efter skolan också, så jag kommer nog hem lite senare än vanligt! Men nu hinner jag inte skkriva mer, LOVE ♥

Behöver ju min skönhetssömn

Kategori: Vardagligt

Inte bloggat sedan imorse.. ousps! Men det har väl inte hänt någonting speciellt ändå förutom att jag träffade Kirre innan! åh, solbränd och fin va hon! saknat den lilla korven ändå..
Imorgon bär det av till skolan tidigt så jag fårse om jag hinner blogga innan, måste hinna med bussen, annars blir det väl uppdatering från skolan! Men nu måste jag sova, skriver mer imorgon. Natti ♥

Nu drar jag mig..

Kategori: Vardagligt

.. mot bussen! men först ska jag förbi grannen och lämna tillbaka två filmer. Idag slutar jag halv fyra men ska stanna kvar ett tag med Jaana och jobba på ett arbete som ska vara klart imorgon, tror jag! Men sen bär det av hemmåt och ner till Kirre. Åh, kan inte vänta! Tror hon ska landa i sverige 13:15 men kommer ändå inte träffa henne på flera timmat efter det! jaja, life goes on, haha! :)


10 Januari

Kategori: Vardagligt

Här sitter lilla jag nyduschad och vaken. klockan är havl tio och jag äter frukost. Ganska skönt att vara uppe tidigt och inte behöva stressa, jag klarar verkligen inte av stress, måste minst ha två timmar på mig på morgonen annas stressar ihjäl mig och ibland så pallar jag inte! Haha :)

Som sagt så äter jag frukost nu och ska kolla ett avsnitt av How I met your mother och sen ska jag börja göra mig iordning och förhoppningsvis hinner jag kolla ett till avsnitt innan jag ska dra!

The Experiment

Kategori: Vardagligt

Har precis klart en sjuk film, hela filmen utspelar sig i ett fängelse går ut på att det är någon slags forskare som ska se hur människor förändras osvosv. De blir uppdelade i grupper, fångar och vakter, och sen så ser man hur alla går in för sina roller och tänjer på gränserna. helt klart seväd film, men hemsk!

Imorgon börjar jag skolan 12:45 då svenskan är inställd och vi vanligtvis börjar 11:15 så det är najs! Men jag ska ändå vara uppe vid 8 och gå en morgonpromenad! yesyes, men dock utan bra musik.. spotify premium tog slut idag.. åh, men ska köpa nytt på onsdag typ! :)

Ska bädda om sängen och sen krypa ner och sova riktigt gott. Love ♥

Nyduschad

Kategori: Vardagligt

Åh herre va skönt der är att vara nyduschad! jaaa, jag vet det tycker ju alla, men det kändes som att det var flera veckor sedan jag duschade sist även fast det var igår! haha, love it! Sitter just nu i soffan med misse och dricker kvällskaffe, hoppas jag kan somna ikväll! haha :)

Imorgon är det ju första skoldagen och vi börjar 11:15, fett najs. Och min älskade Kirrekorv kommer hem från Vietnam imorgon! lääääängtar efter den pepparkakan!! hon åkte den 26 decemeber och var där med hennes snubbe och hans föräldrar. med deras pigment kommer de vara små negrer! :')

Litet test om 2011

Kategori: Vardagligt

Under 2011
Har du gråtit? Ja
Har du skrattat? Ja
Har du sovit i tält? Ja, myyys!
Har du sovit under bar himmel? tyvärr inte!
Har du varit utomlands? Ja!
Har du varit i en annan stad? Haha, ja!

Under 2011
Har en vän dött? Nej
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? ja
Har du sovit över hos en vän? ja!
Har du varit kär i en vän? Nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Jadå!


När har du som mest..
Gråtit under 2011? sensommar/höst
Skrattat under 2011 ? Sensommar/höst - vääldigt blandat under den tiden!

Denna månad..
När..
Grät du senast? förra veckan tror jag.. min väska gick sönder!
Skrattade du senast? Idag

Duschade du senast? igårkväll
Lyssnade du på musik senast? 2 minuter sedan!
Hade du kul senast? haha, idag!

Vem..
Kommer du ifrån? lilla frillesås

Tycker du om någon just nu? tsss.. kanske
Gröna eller röda äpplen? Gröna?
Vilken tid gick du upp idag? halv tio
Har du sovit i din egna säng inatt? Jadå

Har du sovit ensam inatt? nej, misse sov hos mig ♥♥
Har du strumpor på dig nu? nope
Hur svarar du i telefon? ah de é Alice eller ah hallå
Vad ska du göra imorgon? skola. fml.
Var vill du bo när du blir stor? Gbg, sthlm, new york, london, LA eller kanske spanien.
Vad vill du bli när du blir stor? Fotbollsfru alternativt hockeyfru.. hihihi
Är det okej att gråta? Självklart!
Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren, alltid sommaren. dock är våren rätt najs med!
Skulle du göra om du vann en miljon? köpa hund sen åka på massa semestrar och shoppa!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej
Har du piercing? ehm.. räknas i öronen?
Har du tatuering? Nej
Vill du gifta dig? åh herre, ja!!
Vill du ha barn? Massor
Solar du ofta? Nej, alldeles för sällan!
Är du bra på att laga mat? nejnejnej
Gillar du att dansa? Beror på sällskap osvosv
Hur vig är du? är den mest oviga personen i hela universum. lovar!
Vilken är din favoritglass? Ben&Jerrys charamel chewchew
Tror du på ett liv efter döden? Mjaa, kanske!
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? blå
Vilka hårfärger har du haft? bara brunt tror jag!
Är du beroende av något? kanske.. men tror inte det!
Senaste låten du hörde? Jag vill - Magnus Uggla
Brukar du bädda sängen? Jaoo
Har du kysst någon under den senaste månaden? who knows... nä, det har jag inte! FoReVeR AlOnE
Vad var det senaste du sa? "Kolla svartvit!!" eller nått antar jag..
Saknar du någon nu? Kirrekorven!!

Gammal bild på mig och söta Kirre (råkade precis skriva kisse) som jag äntligen ska få träffa imorgon ♥

9 Januari

Kategori: Vardagligt

Sitter med morgonkaffet i handen och kollar på how i met your mother, de är najs! Bloggar mer om en stund tror jag, PUSS!

8 Januari

Kategori: Vardagligt

Har precis hunnit äta frukost och nu bär det av utåt med Pappa och ta en power walk! najs, fick ju nya träningsskor av pappa igår men dom ska jag använda innomhus på gymmet så kan tyvärr inte använda dom nu!
har lite bvrottom iväg nu, Puss på er ♥

alla tusentals dar passerar på ett litet kick

Kategori: Vardagligt

Sådär ja, äntligen hemma igen! åkte ju hemifrån vid ett och kom hem nu, så totalt har vi varit borta i 7½ timma! alltså det är ju ganska länge om man tänker efter.. men jag fick med mig ett par nya träningsskor! najs, tack papi, jätte sköna. Sen åt vi på en italiensk resturang inne i stan och sen kollade vi på sherlock holmes, tvåan tror jag, för det är väl den som går på bio va?


Nu ikväll så pallar jag inte att göra någonting annat än att lägga mig i soffan och kolla lite tv.. mysigt det med ju! Ska dra mig nu, love ♥


Mot kungsbacka stad

Kategori: Vardagligt

Nuså är vi hemma igen, blev ju en liten fika hos grannarna och jag lekte lite med söta Christina. vi spela lite nitendo och så, jätte söt är hon! Är bara hemma en snabbis och äter lite frukost, glömde visst det innan, oups!! Vi hoppas strax in i bilen och åker mot kungsbacka.. vi ska hälsa på Mimmi, handla skidkläder till mamma, äta lunch och gå på bio! och vi är hemma runt åtta/nio! supersnabba är vi!

Ta hand om er, love ♥


7 Januari 2011

Kategori: Vardagligt

Godmorgon mina små sockertoppar! sovit gott? det har jag, drömde en konstig dröm och Justin Bieber.. hon kom liksom in i min kompis gamla rum och hade en konsert för mig och några i klassen + mina och Kirres föräldrar! haha, men jag har nudat han nu iaf!

Varför är jag uppe såhär tidigt? jooo, för vi är bjudna över till våra grannar på lite fika såhär på morgonkvisten, trött är jag, men det är gött att komma upp såhär tidigt på morgonen ändå! så får man gjort någonting iaf! ;)
Kaffet i handen och uggla i högtalarna. jag trivs här!

6 Januari

Kategori: Vardagligt

Ännu en kväll av how I met you mother. fett najs! Var på gymmet idag, för första gången på länge och körde ett riktigt konditionspass och pyttelite styrka. Morgondagen ska spenderas totalt med päronen, dom bjöd mig på bio och vi ska tydligen äta lunch ute med.. mysigt, umgås nästan aldirg med dom så!
För er som är intreserade så har min mobil börjat fucka mer än vanligt, igår natt så laddade den inte alls, och nu har jag försökt få den att ladda i säkert en kvart. skitmobil. egentligen borde man ju ha de gamla mobilderna med 3megapixel kamera och knappar, det är alltid dom som håller längst och är bäst!
Nu ska jag bara kolla ett till avsnitt sen ska jag sova.. ♥

Harry Potter and the deathly hallows

Kategori: Vardagligt

Dessa två filmer, de sista, har underhållt mig och min syster denna fina torsdagskväll! tänkte precis skriva fredag, har verkligen noll koll när det är lov! Jag stekte lite hamburgare och vi drack julmust, mysfaktiorn var hög och det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde ikväll! herre!

Nu har jag fått alla dessa mensfinnar som kommer varenda jävla månad, fuck finnar. men äh, jag är inte sur för det! eller? gaaah, får ryck. varför är jag tjej?! pallar inte denna orättvisa värld.
nu ska jag sova. glöm föresten inte att tycka synd om mig. Puss ♥

Vårens schema

Kategori: Vardagligt

kikade in på fronter och kollade om schemat låg ute, och japp! våren schema låg där, och mjo, jag är ganska nöjd. förutom att vi kommer ha två idrottslektioner med en ny idrottslärare.. gillade ju Louise!

all day. all night.

Kategori: Vardagligt

Har ni kul eller? njuter ni av jullov? ah, najs. för det gör inte jag! eftgersom jag suger på att plugga måste jag göra det hela tiden för att jag ska komma någonstans.. kommer vara död ikväll!

Men idag ska jag försöka skriva lite på samhälls hemtentan och lite på historian kanske.. och så har vi ju prov i italienska.. äffämmell.


Gammal bild från en historialektion på mig och Soffan. åh, fy! förstår verkligen inte historia!!

Morgonbloggning från sängen

Kategori: Vardagligt

Var hälsade vänner.. idag möts vi av en strålande dag, typ, och jag ska sitta inne och plugga! love my life!! sittere här i sängen och äter frukost, men frå skynda mig att äta upp nu för jag blev beodrad av Amanda att följa med henne ut med Milton! äh, vad gör man inte! det blir najs med en morgonpromenad! :)

Har föresten sjukt go träningsverk från igår, var nämligen på gymmet för första gången på länge! Vill egentligen dit idag med bara för att komma igång igen oså, men först kommer plugget och ska ändå in imorgon så! Annars då? hur har ni det? bra hoppas jag, annars tycker jag synd om er. själv ska man plugga, hoppas iaf nu slipper det!
bild från här om dagen, i know!

hey ho let's go!

Kategori: Vardagligt

alltså ni är ju som ni är.. hallå eller, just de dagarna som jag inte bloggar någonting så går ni in på min blogg som mest! men jaja, får lära av sina misstag. det betyder ju att jag måååååste blogga varje dag oavsett ifall jag har en dålig dag eller mycket att göra!
bild från i sommras, gillar min hårfärg där!

3 Januari

Kategori: Vardagligt

Wazzuuuup?! jajaja, jag vet! jag har inte bloggat så bra även fast jag har lovat.. men det hade inte vart intresant att läsa om gårdagen.
Började dagen med att vakna.. duuhh, sen så kollade jag lite how i met your mother och bara segade runt hela dagen! vid sex på kvällen så kom Fredde hit och vi började fixa oss för att sedan dra till en kompis som skulle ha fest men vi blev utkörda innan vi ens kom innanför dörren.. sen vil vi äta pizza ist då så vi gick till pizzerian och självklart va den stängd. så vi gick hem till mig och låg och snackade i några timmar. blav ganska najs ändå, även fats vi blev besvikan på kvällen!

1 Januari

Kategori: Vardagligt

Börjar bli lite småförkyld.. igen, nu när jag äntligen nästan var frisk! men jag får väl skylla mig själv, hade bara skinnjackan igår! Men jag är glad ändå, men jag ska tvätta ansiktet och så, känner mig så äcklig nu..
som sagt så kommer denna dagen aldrig komma igång, det är det som duger när man vaknar sent. men förstår inte varför jag är så trött, sov ändå nio timmar inatt tror jag? hoppas jag kan somna lätt inatt sen iaf! :)



Men fattar in eller? nu är det ett nytt år, och det är januari.. galet vad tiden går fort. snart är det vår och man kan börja använda skinnjackan utan att frysa ihjäl! på tal om ingenting föresten.. kollade ni på fyverkerierna igår? det gjorde jag, jätte fint och visst skickade upp sånna lantärnor (sa linnea att det hette iaf) som man har i thailand.. jätte fint! vi skulle också gjort det, men det blåste för mycket så vi klarade det inte! mehehe.. :}

2012 Wishes

Kategori: Vardagligt

Godmorgon, ligger i min goa säng och har precis ätit frukost. pissigt trött idag, kommer inte göra ett skit på hela dagen, ligga och titta på how i met your mother kommer vara det enda!
finns många mer som borde vara med, men pallade inte att fixa alla ihop. och såg att den sista var annorlunda från dom andra.. men whatever!

Nattlig uppdatering

Kategori: Vardagligt

Kom hem för kanske en timma sedan och jag har ätit natt-macka och lite så och nu ska jag strax sova! Har ni haft en bra kväll? hoppas det, puss på er ♥