Alice Viktoria Marie

Friday night

Kategori: Vardagligt

Efter skolan idag så satter jag, Fia och Felicia oss på Tullen 8:2's mysiga uteservering, älskar att dom börjar bli klara med torget som är nygjort nu, solig och gott vart det med. vi satt där i två timmar och mös, snackade och åt gott! Brände hela högra armen.. aj!

Nu ska jag göra middag för mig själv och sen ska jag bara mysa.. ensam. haha, kanz, jag älskar att vara ensam och kolla tv osv. gillar nästan inte att vara två då? eller jo, men själv är någonting utöver det vanliga. När man är två är det inget att hänga i granen så att säga!
Nyduschad och bränd i nyllet (haha)

Tullen 8:2

Kategori: Vardagligt

Sitter och fikar med två favoriter, mys, ska vänta på mamma så jag kan köra bil hem!

Friday

Kategori: Vardagligt

Goodmorning sunshines!
sommar, sommar och sol. Havet och vinden, doft av kaprifol.. ehehe, okej kan inte den låten. Men idag känner jag mig lycklig, solen skiner, det är varmt och jag ska fika med Fia och Felicia efter skolan! myz.

Annars då? mjo, jag har börjat gå med shorts i skolan, jag som aldrig går i shorts i skolan. jag slutar aldrig överraska! Idag ska jag försövrigt köa bil till skolan(!!!!!), köra motorvägen dit (!!!!!). Dock har jag ju gjort det en gång innan(!!!!!!!). Nog med utropstecken nu, som jag uppdaterar någonting i skolan så vet ni att jag lever, annars... hejdå, ha ett fint liv!
lilla jag idag

Nu: hem

Kategori: Vardagligt

Sitter och svettas som en gris på bussen hem, luftkonditioneringen funkar knappt. Synd, för denna värme är inte nådig!

Vaken

Kategori: Vardagligt

Har vart ganska mycket nu det sista, med linneas bal osvosv! Men nu är jag tillbaka, och mer redo för bloggen än någonsin. Men har tövmycket plugg kvar ändå.. ursäkta ordvalet!

Nu kollar jag på vakna med the voice på vår tjockt-tv (är väl inte ensam med det?!?!?!?) och väntar på att ägget ska koka klart!
Puss & kram friends

Islatte i solen

Kategori: Vardagligt

Inväntar nu mina päron och storsyrran då hon ska på bal idag! Åh, blir ivrig bara jag tänker på det!

Vi ska upp och hälsa på mimmi en snabbis först bara. Snart är skolan slut, måste klara det sista!

Måndag

Kategori: Vardagligt

Har jag helt fel eller är det endast 3 veckor kvar tills skolavslutningen?! Oh, så gott! Men har en del plugg kvar tills dess, ska försöka göra så mycket som möjligt denna veckan, längtar tills detta är över!

Ta hand om er, hör senare!

Jag insåg precis

Kategori: Vardagligt

Vad jag får gåshud av.. introt till denna låt. nubblade över den när jag låg ute och solade tidigare, och bara rös. Inte av hela låten, utan bara det i början!


Gårdagen i bilder

Kategori: Vardagligt

Födelsedagsfirande

Kategori: Vardagligt

Gårdagen var den bästa på länge trots lite idiotisk drama i mitten.. bjöd hit en massa fina vänner och dansade (glömde ej att pausa) hela natten lång! synd att jag firade dagen efter min födelsedag, men det gjorde ju ingenting, fick så fina sånger hela kvällen lång!  åh, är så glad att ha så fina människor i mitt liv känner jag nu, lite känslosam osv.. hihi!
Fina Hanna & jag igår

Gårdagen

Kategori: Vardagligt

3 snygga just nu

Kategori: inspiration

Från Gina tricot faktiskt..

Vänster:  349:- | mitten:149:- | Höger: 399:-

Ni har fortfarande en timma på er

Kategori: Vardagligt

(fyller ändå år i en timma till) :-)

.ps. födelsedag .ds.

Kategori: Vardagligt

Insåg precis att jag såg ut som en blöt katt i första inlägget. oups! Men farmor och farfar kom hit tidigare idag, firade min FÖDELSEDAG och åt lite tårta med Amandius. Min FÖDELSEDAG har vart bra, och mysig, mellan 17:00 och 19:30 och det var mysigt! Helt ok dag ändå, med tanke på att jag ska fira liiiite mer imorgon om man säger så! ;)



.PS. det gör verkligen ingenting om ni skirver grattis................................................................................ .ds.

Romantisk lunch-dejt

Kategori: Vardagligt

B-day girl

Kategori: Vardagligt

Snart kommer farmor & farfar hit och då blir det party!!

Nu: skölja ut

Kategori: Vardagligt

Hihi, jag och Jaana gick bananas idag och färgade håret hos Felicia. RÖTT RÖTT RÖTT!

Gästblogg dårå

Kategori: Vardagligt

Hej Alice trogna läsare! Soffan, Sofi, Sof, Fia här dårå, kärt barn har många namn sägs det! Jag tjatar på Alice varje dag att hon ska blogga och hon är rätt dålig på det men när hon väl bloggar blir ju bloggen HELGRYM! Imorgon fyller även min söta lilla Alice 17 år! Det ska vi fira på fredag! Kommer bli jävligt bra!!! Hoppas ni mår bra :D hejdå!

/ www.sofiaengqvist.devote.se

NP paus

Kategori: Vardagligt

Nu har vi en paus mellan läsförståelsen och hörförståelsen i engelska. Det gick väl helt ok.. tio över måste vi vara där igen, ni håller väl tummarna för mig?

En liten söt Fia får ni..

Onsdag

Kategori: Vardagligt

Morrn' morrn' små sockertoppar!
Vaknade innan klockan ringde idag, runt halv sex, onajs kan jag säga. Men nu är jag pigg och gla'. Idag blir det endast uppdatering via mobile eftersom jag kommer hem ikväll!

Ni kan kommentera ett grattis i förväg idag om ni vill.. fyller ju år imorgon.. ah... såatteehhh..... äh.......

Hej

Kategori: Vardagligt

Hej. mina trogna stalkers.
Ni är fina. klickar in här var eviga dag och hoppas på uppdatering från lilla mig. Åh vad glad jag blir. (har aningen för stora tankar om mig själv). Vad har jag gjort sen sist då? nah, knappt någonting värt att nämna tror jag. Vaknar-går till skolan-hem-datan-sova. Sådär ser väl mitt liv ut. typ. Förövrigt fyller jag år på torsdag, hoppas ni skriver upp det almenackan. nu. ah. som ett litet förslag kan ni skriva "BloggarN Alice sweet seventeen. BÄZTHA!" eller någonting annat om ni nu vill det. Men förväntar mig en massa grattis-kommentarer på torsdag då. BRA. hej.


Nej men nu ska väl jag bege mig, tycker jag hör duschen ropa mitt namn. Baj-z.

Taggar en vecka innan

Kategori: Vardagligt

Försöker plugga men inser att inte inte går så bra. sätter i hörlurarna i öronen och halleguttan vad mycket bättre det går, blir liksom lycklig. lyssnar självklart på "in the ayer" och taggar till inför mitt födelsedagsfirande som ska bli det bästa!

Shit I love

Kategori: Vardagligt

Gos

Kategori: Vardagligt

Dagen gick ganska så fort, helt ok liksom, men jag och Jaana stannade en stund efter och pluggade på en kompleteringsuppgift som behövs göras, olungt alltså. Han precis med bussen och nu sitter jag här, skön-t. Lyssnar lite på "run the world" och läser lite olika bloggar. NAJZzZzZ!

Bara så ni vet, om man räknar från miorgon är det bara en vecka kvar tills min födelsedag. SÅ JÄVLA GALETTT VAA?!?!?!?!

Frukost

Kategori: Vardagligt

Blev klar kanske en timma tidigare än tänkt så nu sitter jag och kollar på vakna med the voice(!!!!!) och äter frukost!

En fråga: varför är det tillbaka i min tv?! Jätteglad men vad hände?

Första gången

Kategori: Vardagligt

..ähähäh, love rubriker! iiihhh

Har känt mig lite små knaz idag,
men det har gått över och jag dricker lite kaffe.
Efter skolan drog jag, Sofia och Fillä och åt pizza. Eller dom åt kebabrulle och jag kebabtallrik. Första gången faktiskt, helt ok om man säger så. första gången är alltid speciell.. :')

Nä men nu ska jag ta tag i lite plugg, inte kuuuuul.. inte kuuul... ska försöka ta ett bad innan DHW sen.. äh, fårse! Puss mina goseknoppar ♥


känner mig lite såhär

Kategori: Vardagligt

Gråter

Kategori: Vardagligt

Eftermiddagen har bestått av

Kategori: Vardagligt

Pannkakor och egopic's, Alice i ett nötskal. Iaf gällande alla egopic's..

Home sweet home

Kategori: Vardagligt

Äntligen hemma och jag skrev ju innan att jag skulle vara med på idrotten. Var jag det? Nej. Haha, smartass som jag är så hade jag glömt skor och tröja. Typiskt!

Nu har jag hoppat i pyjamas(!!!) och väntar på att Linnea ska komma hem från Konsum så ska vi äta någonting!
Hörs senare loverzzz, PUSS!

Godmorgon måndag

Kategori: Vardagligt

Är vaken och redo för ebb dag i skolan haha, my ass, kan inte längta mer till sommarlovet än vad jag gör nu!

Men det är iaf måndag och det betyder idrott, var sjukt längesen jag vet med på den lektionen. Har verkligen inte orkat! /lat-tjej_95

Dansa Pausa - goaste just nu

Kategori: Vardagligt

Lördag

Kategori: Vardagligt



Har redan druckit två koppar kaffe denna morgonen,
och mer ska det bli! har krypit tillbaka ner i sägen och kollar lite avsnitt av Vakna med the voice som jag inte kan se på min tv längre, och då är det ju bra att youtube finns tillgängligt. Älskar föresten Jaqueline Joo's tips om dejter, miss. forever alone gillar att höra om perfekta dejter hon inte kan få!

Jag brukar vanligtvis inte vara vaken så här tidigt annars, men nu när det är sommartider så går solen upp för tidigt och den går också upp på min sida huset.. haha, så deppigt! Men idag har jag ganska mycket att göra, så som skolarbeten. kommer inte ha så mycket tid över för annat idag tror jag!
Hörs sen, LOVE ♥


Jag svär på mitt liv

Kategori: Vardagligt

...att jag ska börja blogga igen!
Hörs senare, PUSS!