Alice Viktoria Marie

Godnatt alla underbara

Kategori: Vardagligt

Gokväll små sockerotppar!

Idag har jag försökt plugga lite religion, gjort så gott det går, dock suger jag påre. sen kollat lite tv, och pluggat igen. suger ju, men ska nog inte plugga någonting imorgon så det är ju gött? Annars då.. jag uppdaterade ju luren innan och alla kontakter gick visst bort.. oups! menmen, har nästan fått tillbaka alla igen! :)

Italienskan imorgon bitti behöver jag inte gå på så imorgon börjar jag 10:05. göttgött, sovmorgon ju! och vad betyder det... jo, jag hinner kolla på första avsnittet av julkalenden! yesyes, det är ju det avsnittet som avgör om man fortsätter kolla! hehe. menmen, måste verkligen sova nu. Sov gott ♥

x10 mini pro

Kategori: Vardagligt

Här sitter jag och uppdaterar min lilla lur, längtar tills den är klar! ska försöka säkerhetskopiera den nu. fårse hur det går..........

30 November

Kategori: Vardagligt

Hello lovers!

Läget? jodaah, här är det bra. klarade en hel skoldag med fett hår, ganska så onice dock. Satte mig på bussen och ville drömma mig in i min musikvärld och glömma mitt feta hår men då hoppade Fredrik på bussen och jag fick mig trevligt sällskap hela bussresan hem! :)

Har redovisning i religion imorgon, trode det var på fredag, menmen, få panik plugga mer än tänkt.. hehe. ska försöka fråstå allt och skriva ner stödord tills imorgon så ordar det sig nog! 

Köttbullemacka

Kategori: Vardagligt

mumma vad gott. fick i mig en köttbullemacka, kiwi och ett stort glas mjölk när vi tittade på desperate housewives. gott va ordet! just nu borde jag sitta och plugga till religions redovisningen men har bestämt mig för att få några timmars sömn och heldre göra det hela dagen imorgon!


Såg föresten att det var 20% rea på raglady och tara imorgon, är sjukt sugen på att gå dit, men tror tyvärr inte det blir så. måste plugga och har verkligen ingen lust att åka in med bussen igen så jag redan är i stan vid sju. nae, tror tyvärr jag hoppar det denna gången!

29 november

Kategori: Vardagligt

Imorgon är det 30 november, och på torsdag är det 1 december. Fattar ni eller? sjukt! och jag missar första avsnittet av julkalenden då den slutar halv åtta och min buss går 6 minuter över.. vill inte riskera att missa bussen ju!

Idag var det som en helt vanlig sketen tisdag, regn och blåst.. usch! och matte sista lektionen, sjukt jobbigt. är helt galet flamsig på den lektionen! hittade även några smp julklappar när vi gick en sväng på kunsmässan så det är ju gött! :)
två bilder från dagen, min mat och så mig ! :)

Tisdag

Kategori: Vardagligt

Nu ska jag strax bege mig mot bussen och skolan, börjar ju 11:20 idag, det är gött! Efter skolan ska ju jag och mamma kika efter lite julklappar. En av mina kompisar ville ha någonting fint, vad som hellst. ehm.. lite svårt. vi har lite olika syn på vad som är fint? men jaja, det löser sig! ;)

för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

Kategori: Vardagligt

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova lite. kan sova några timmar längre än vanligt så vi har sovmorgon imorgon. underbart! vi får hoppas att jag har en sjuhelvetes snygg-dag imorgon!

heheh

Kategori: Vardagligt

plugg, plugg, plugg..

Kategori: Vardagligt

Idag har jag en del att göra, därav ingen bloggning föräns nu. ska plugga lite mer än vad jag egentligen behöver då jag förmodligen inte kommer hem så tidigt imorgon. jag och mami ska nämligen ta en sväng på kunsmässan efter skolan och kika på julklappar.. mest till mig hoppas jag!!

Imorgon är det sovmorgon, ääääälska, och jag tänker sova ut. ska nämligen lägga mig i tid ikväll och gå upp så sent som möjligt. gotteeeee! :)
Nu ska jag återgå till mina älskade skolböcker. Puss sålänge ♥

Måndag

Kategori: Vardagligt

Godmorgon alla fina ♥
28 november, snart börjar julkalendern och allt julmyyys. sitter här och ler nu! Älskar julen, men den blir dock lite tjatig efter ett tag, eller hur? och efter februari vill man väl bara ha sommar? Jaja, hösten har ju gått fort nu iaf, våren går väl minst lika fort hoppas jag!

Nu ska jag bara packa ner det sista i idrottsväskan och sen hoppa in i bilen mot skolan! Åker hem direkt efter skolan så jag bloggar när jag kommer hem, Puss på er ♥


lussebullar

Kategori: Vardagligt

Mamma har bakat lussebullar idag och vi satte oss, hela familjen, och tittade på Beck och åt adventsfika. mysigt! Imorgon är det skola och det är bara lite mer än tre veckor kvar tills jullovet! woopwoop!

Idag har det blåst som sjutton och har inte vart ute på hela dagen, lika bra, vad gör man ute när man nästan blåser bort ändå? vill inte att katterna ska ut inatt, de kommer säkert blåsa bort.. men det ska tydligen vara betydlige mindre blåst imorgon och det är ju sönt, iaf när jag ska gå till bussen osv. ;)
Godnatt alla fina, ska försöka blogga innan jag åker til skolan imorgon ♥

Söta

Kategori: Vardagligt

Dom är ju bara för söta! och har inte björn ganska snygg mage? hade inte tackat nej till honom! hähäh

Första advent

Kategori: Vardagligt

Idag är det ju första advent, och det betyder ju att det snart är jul! sjukt vad tiden går fort.. känns ju som att det var september precis? och jag har inte köpt en enda julklapp än, oherre, hur ska jag hinna? haha!

Idag hängde pappa upp en julstjärna i mitt förnster och det är första året som jag har det och det blev faktiskt väldigt fint! den är ganska liten men den passar in i mitt lilla fönster! :)

27 november

Kategori: Vardagligt

Idag blir det förmodligen ingen bloggning, möjligtvis senare ikväll. har ganska mycket läxor osv, men imorgon är jag på fötter igen! Puss ♥

249:-

Kategori: Vardagligt

Denna underbart snygga kommer från ginatricot och kostar 249:-. hade inte tackat nej till den!

alltså.. fuck.

Kategori: lite personligt

orkar inte. jag ältar allting i en evighet, kan aldrig släppa någonting. Mitt fel, jag vet, men just nu orkar inte. minnen och tankar snurrar runt i mitt huvud. kommer inte kunna somna, detta blandat med pms är inte det bästa. Men jag kan verkligen inte låta bli att bara tänka, varför och tänk om.
just nu vill jag bara vara med mina fina vänner och inte bry mig, jag vill inte gå runt och tänka på allt hela tiden. jag trode jag skulle bli glad och att det skulle kännas bra.. äffämäll.

fml

Kategori: Vardagligt

Just nu känner jag bara... FML. precis, med stora feta bokstäver. har ont i halsen och vill bara sitta i soffan med en fet godispåse och sen god vän vid min sida, men har inte orken att träffa någon. Ingenting att klaga på, men jag gör det ändå! och som grädde på moset har jag fått en inbyggd finne mellan ögonbrynen ner mot näsan som gör galet ont, ja, fml.

Sitter här i sängen och funderar lite på julklappar, vad ska man köpa till alla? svårt ju, lätt om man köper någonting roligt ist för någonting användbart nästan? haha, stackars alla som ska få paket av mig!
gammal bild men ser i princip lika dan ut som alltid ju..

25 november

Kategori: Vardagligt

hejhej kompisar!
Läget? gött med fredag? känns som att det har gått en hel vecka sen sist! höhöh
Vad ska ni hitta på ikväll då? fäzth? ah okej, min tanke va också att gå på fest, men fick så många olika inbjudningar till fester så jag valde att stanna hemma. inte lätt att vara så poppis..

Nej men jag känner mig faktiskt lite små hängig och har lite smått ont i halsen.. kanske börjar bli sjuk? hoppas inte jag blir det, har inte tid för det, men samtidigt hade det vart gott att vara hemma lite och sova ut. sen får jag ju ta hand om våran skadade kisse här hemma!

sött

Kategori: Vardagligt

Tänkte bara kika in och säga godnatt! ville visa en film på söta patrik och svampbob. Ursött!

Ja, imorgon är det fredag!

Kategori: Vardagligt

D35341 Heeeej alla fina! Är pissigt trött...

Kategori: Vardagligt

mms_img24845 (MMS)

D35341 Heeeej alla fina! Är pissigt trött idag och har italienska nu. Försov mig imorse, så lite brottom imorse.. Sluat runt tre, bloggar sen! Puss

Natti

Kategori: Vardagligt

Sitter här själv, nerbäddad i sängen, lyssnar på musik och ska strax bege mig in i drömmarnas värld. just ju lyssnar jag på smoke weed everyday med snoop dogg. älskar den på något sätt, blir helt pirrig i magen och glad. haha, pirrig  magen?


Imorgon slutar skolan 15:10 om jag minns rätt och då åker jag och Linnéa och hämtar Svart-vit hos vettis och det kommer förhoppningsvis gå bra. Hoppas det inte blir som när  vi flyttade? han satt och skrek hela vägen! han är så söt ♥

23 november

Kategori: Vardagligt

Är det inte helt galet hur fort tiden går? redan 23 november.. imorgon är det bara en månad kvar tills julafton! och jag har inte köpt en enda julklapp än? Hur har eran dag varit då? min har vart super, endast tre lektioner och sedan kilade jag väg och mötte upp sanna och så satte vi och och åt en god lunch och snackade lite, kikade runt i lite affärer osvsov. mys! :)

Min älskade lilla kissekatt ska till verinären imorgon, buhuhu, han har så ont i tassen. fäller en liten tår för honom! blev så ledsen när jag såg hur svullen hans tass var så jag målade naglarna svarta, och imorgon blir det en mysig dag. eller isf mysiga kläder! orkar inte fixa imorgon så jag hoppas nog i uggsen och har tubhalsduken och sen är jag klar, inga onödiga byxor osv.. less is more u know!
Snodde två bilder från fina Sofias blogg, tyckte dom var så vackra :')

------

Kategori: Vardagligt

bloggar senare ikväll. förlåt för noll uppdatering! Puss ♥

Det löser sig

Kategori: Vardagligt

bloggtest - bara för att jag kan..

Kategori: Vardagligt

VEM

Vem är i rummet med dig? ingen. forever alone!
Vem fick du senaste sms av? David
Vem tänker du på nu? att jag måste göra klart historian
Vem pratade du senast i telefon med? Amanda, tror jag!
Vems hus var du senast i? vet inte.. kommer inte ihåg! 
Vem önskar du var med dig nu? amanda, så kunde hon hjälpa mig med läxan! 
Vem är din favoritsläkting? hm.. svårt val ju!

 

VAR

Var är din mobiltelefon? i sägen
Var handlar du mest? h&m, gina, bikbok?
Var fick du tag på tröjan du har på dig? tjuvade den av min syster.
Var åkte du senast bil? till skolan!

 

VAD

Vad åt du senast? äggmacka
Vad drack du senast? kaffe
Vad är det för färg på dina byxor? har inga byxor på mig!
Vad är den närmaste saken som är blå? Lipsyl
Vad har du på fötterna? ingenting
Vad är din favorit färg? vitt, ljusrosa, marinblå osvosv..
Vilken film såg du senast? lejonkungen ♥
Vad hör du just nu? datorns fläkt och linnea ute i köket

 

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Haha ja
Hånglat på en bio? nepp
Hånglat i skogen? nej, gillar inte ens skogen! 
Tyckt att din kusin är het? haha, självklart! 
Sovit naken? ibland så
Kört över hastighetengränsen? näe, har övningskört två gånger..
Målat om ditt rum? ja, dock gjorde mamma allt typ. hjälpte till lite.. 
Dansat framför en spegel? OHJA! typ hela tiden..
Fått hicka? Jorå, senast igår!
Dumpat någon? Ja
Stulit pengar från en kompis? Nej
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? nej, är väldigt rädd av mig. vågar inte! 
Varit i slagsmål? Nej 
Smugit ur ditt hus? tror inte det
Haft känslor för någon som inte känt desamma? typ hela tiden?!?!?!
Hånglat med en främling? nepp
Älskar eller saknar någon nu? Ja

bästaste Amanda ♥

Lejonkungen

Kategori: Vardagligt

Längesedan jag såg på lejonkungen sist, alldeles för länge sedan. men nu är det dags igen, vi har äntligen köpt lejonkungen igen! lycka! hoppas den är bättre än vad jag minns!
godnatt alla fina, sov gott ♥

äggmacka och värmeljus

Kategori: Vardagligt

När jag kom hem idag var jag djävulskt sugen på kokt ägg, och självklart låg det ett färdigkokt ägg framme till mig. tackade mig själv för att jag inte åt upp det imorse! sedan tände jag en brasa och lite värmeljus och satte mig framför tvn. mysmys.

Imorgon är vi lediga, och det brukar ju betyda sovmorgon! men jag tror faktiskt jag ska ställa klockan på åtta någonting så att jag faktiskt kommer upp imorgon och får någonting gjort. vanligtvis sover jag till tolv och då ha rjag ätit frukost vid två och sen kommer jag aldrig igång med läxor osvosv. om jag verkligen kommer upp i tid imorgon så kommer jag verkligen blogga om det.. detta är stor för mig! hahah

Breaking dawn

Kategori: Vardagligt

I söndags var jag och Fredde inne i göteborg och kollade på breaking dawn och jag var sjukt förväntansfull. och den var grym! kändes dock som att den tog slut fort? inte jätte mycket hände ändå? eller är det bara jag som tycker det? men jag känner ändå att den var sjukt värd pengarna och jag kan inte vänta tills nästa del av filmen kommer på bio!
Har någon av er sett den? vad tyckte ni?

21 november

Kategori: Vardagligt

Inställd naturkunskapslektion idag så det betyder lång lunchrast. så jag och några tjejer i klassen kilade iväg till Siam och åt thai ist för korv och stroganof som serverades i skolan. värt! riktigt mysigt vare, och gott!


Vi slutade vid tjugo i två idag, när vi egentligen skulle slutat halv tre. gott, men fick ändå ta halv tre bussen, men fick iaf sällskap av Kristin. det gillar vi! Nu sitter jag här och smuttar på en kopp kaffe, funderar på att plugga lite. fast jag tror det får vänta lite!

Saknar sommaren

Kategori: Vardagligt

vad tror ni?

Kategori: Vardagligt

okeeeeeeeeeeeeej, jag har nooog bestämt mig.. på julovet så ska jag färga håret svart, eller iaf mörkbrunt! har velat göra det ganska länge nu, vågar dock inte göra det när jag snart ska till skolan igen ifall jag inte blir nöjd! fårse om jag gör det hemma eller hos frisören! håller tummarna att det ska bli bra och att jag blir nöjd!

Nog om det, nu ska jag duscha sen lägga mig i soffa och äta choklad! Puss ♥

ut med amanda!

Kategori: Vardagligt

Mysig godiskväll framför idol

Kategori: Vardagligt

Go' kväll kära vänner! haft en trevlig kväll? det har jag, sanna kom hit en stund och vi käkade godis i mängder och drack julmust! mysigt :)

Vi tänkte kollat på idol, men det stog mest på i bakgrunden bara, blev lite mer snack. men vi träffas så sällan så vad kan man förvänta sig? köpte föresten ett torrschampoo tidigare idag och mitt hår börjar bli fett, wohoo kan testa det imorgon! hur ofta blir man glad av fett hår?
Nu ska jag krypa till kojs och försöka sova, inga problem! Sov gott ♥

TGIF

Kategori: Vardagligt

ouch, tröttis! äntligen fredag och heeelg, kort dag i skolan med hade dock matteprov. kändes ju som om det gick bra, men det gjorde det ju förra gången med och då gick det som det gick..


Men man borde ju gå på magkänslan och det gjorde jag och den sa till mig att jag borde belönas. och så fick det bli, några nya underkläder och lite nödvändigheter. älskar att köpa nya underkläder! känns dock lite mobbat att visa upp det i bloggen! :)
i väntan på kristin så posade jag lite inne på skoltoaletten, dock råkar jag alltid använda den som har en dörr som jag aldrig tror att jag ska få upp. kommer säkerligen bli inläst någon dag!

någon som kommer ihåg?

Kategori: Vardagligt

plugg-dag

Kategori: Vardagligt

Har sjukt mycket läxor att göra idag, ska göra mitt bästa. ska stänga av ljudet på mobilen och sen bara sätta igång med plugg.. usch, vill ju inte plugga när man är ledig!
Men jag tänker nog inte uppdatera föräns jag är klar med allt så fårse när det blir. men ni får ha en bra dag allihopa! ♥

pusspuss

Kategori: Vardagligt

Efter skolan idag stannade jag och Sofia kvar i två timmar på extramatten. prov på fredag, så vad gör man inte? hohoh. efteråt åkte jag hem till min faster som fyller år idag och nu ligger jag här! ska slå mig ner vid tven och kolla lite bonde söker fru, duscha och sen blir det greys anatomy!

leeeedig imorgon ♥

16 november

Kategori: Vardagligt

Godmorgon ♥

Sovit gott? de är gött! själv sitter jag här och äter frukost och ska bara smeta på lite mascara sen drar jag mig mot bussen. 9:06 ska den gå härifrån! :) vi fick självstudie på historialektionen idag så vi fick sovmorgon och börjar 10:05, det är gött och då kan jag ta nio bussen! hihi, allt känns så brs idag!

lalalalala

Kategori: Vardagligt

tänkre krypa till kojs efter en dag med en massa plugg och ett avsnitt av desperate housewives. har inte hadt tid eller ork att blogga idag, hade dock sovmorgon så borde ha hunnit men men, imorgon blir det nog bättre. tror jag.. hehe, men kan inte lova någonting! :}


fastar inte på bild så det får bli en låt ist. aningen bättre eller?

mörkare?

Kategori: Style

Vill, vill, vill färga håret igen. aningen mörkare igen, tonade det bara sist så det har ju gått ur en del. men tänkte köra på riktig färg och mörkare då. har redan förberätt Fredde så att hon kanske kan hjälpa mig på fredag.. hoho. men fårse hur det blir.. :)
vet att jag har använt denna bilden innan, men tänkte färga lite mer mot lindsays håll denna gång!

skadad

Kategori: Vardagligt

känner mig lite smått skadad.. facebok-skadad. hör små facebook popp hela tiden när jag sitter vid datorn..

before i die

Kategori: inspiration

4 saker som ska hända before i die.

Kvällsfika

Kategori: Vardagligt

Mamma kom hem med en massa gott bröd tidigare så det blev en god kvällsfika. mumma :) stängde igen alla skolböcker för ens stund sedan, orkar verkligen inte, men ska läsa resten av sidorna i historian innan jag somnar sen!
Kommer somna tidigt ikväll hoppas jag, sitter ju redan i sängen och kikar lite på youtube ska bara borsta tänderna osv osv sen ska jag väl krypa ner i sängen igen.. åh, älskar att lägga mig tidigt i en redigt varm säng. blir så kramig och go då! :}

hisoria plugg och julmust

Kategori: Vardagligt

här sitter jag i sängen, dricker julmust och läser lite historia. har snart läst klart och då ska jag försöka mig på engelskan! funderar på att koka mig en kopp kaffe, är lite småsugen nu faktiskt. vet ni att jag nästan har slutat dricka kaffe? jävla kötthuvud, har du skrivit om det? nej, klart dom inte vet.. men det har jag iaf, klarar mig en hel dag med bara en kopp på morgonen! kommer ihåg typ i mitten av nian, för ett år sedan kanske, så drack jag minst fem koppar per dag. blev en del koppar efter skolan! haha :)

Kort dag imorgon, 11:10-15:30, dock är sista lektionen matte och det suger ganska hårt. menmen, får ta mig igenom den lektionen med! det blir en del plugg imorgonmed, bl a matte, prov på fedag men man har hela torsdagen på sig att plugga med så tar det nog lite lungt imorgon!

När jag går ner

Kategori: Vardagligt

Nu blire plugg, plugg, plugg.. släpade hem en massa böcker och det ska jag inte ha gjort i onödan. här ska de pluggas! ser ut som fan just nu och har inte tid att sitta och posa osv osv så ni får sitta och lyssna på en låt här. hare gött, bloggar senare! :)

Måndag

Kategori: Vardagligt

Nu är det måndag igen och jag sticker snart till skolan. suck, orkar inte! men det är väl snart jullov va? göttgött!
Vi ska ha bollsporter på idrotten nu, och jag kan verkligen inte. har ändå gått i både fotboll och handboll? haha!
Puss på er, bloggar lite senare! ♥

13 novenmber

Kategori: Vardagligt

animated gif how to
Nu ska jag ut på en promenad med Fredde, sen ska vi käka pizza! woopwoop!

det sticker i fingarna

Kategori: inspiration

jag vill, vill, vill, vill!!

coolaste kudden

Kategori: Vardagligt

Jag har ju lätt världens coolaste kudde. egendesignad och allt! har faktiskt gjort den själv, jag vet, man kan inte tro det. men jag lovar att jag har gjort det!


Nu tänkte jag krypa ner under täcket i min nybäddade säng och kolla lite avsnitt av desperate och grey's. missade båda förra veckan tyvärr! hoppas jag orkar hålla mig vaken bara!

The boys who

Kategori: inspiration

Nytt!

Kategori: Vardagligt

tidigare idag gick jag och min syster en promenad och fotade lite, köpte även lite nya produkter för ansiktet. har börjat få mer och mer finnar så jag tänlte testa något nytt, hoppas det funkar! rengöring, ansiktsvatten, lotion och olja!

10 november

Kategori: Vardagligt

Hej små kompisar, nu är jag här igen! ska dock sätta mig och plugga religion så jag kommer försvinna i några timmar till.

Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag har verkligen aldrig gillat hösten, men nu, helt plötsligt börjar jag tycka den är mysig och fin? vad hände där? men det är ju sant, när jag gick mot bussen låg det orangea löv på marken och solen var på väg ner. lite det som är deppigt på samma gång, när jag sitter på bussen har solen gått ner.. jaja, det är ju snart sommar igen!
jag hoppas det blir en uppdatering innan klockan nio ikväll, för jag har lagt mig sjukt sent och varit så trött hela veckan att jag har planerat att ligga nerbäddad klockan nio ikväll. vi får väl se hur det går. hähähäh!

8 november

Kategori: Vardagligt

uppdaterar igen någongång under torsdagen, lite mycket nu och har inte tid att blogga! Puss ♥

Godnatt finisar ♥

Kategori: Vardagligt

hittade en gammal bild i arkivet, tyckte den var mysig, men samtidigt lite läskig. menmen, jag ville egenligen bara säga godnatt och be om ursäkt i förväg ifall det blir dålig bloggning imorgon! :)

hyfsat kort dag imorgon, 11:10-15:30 tar förmodligen tio i bussen hem och pluggar lite! ha de bra sålänge. Puss ♥

Höst

Kategori: Vardagligt

idag var det faktiskt riktigt fint väder när jag gick till bussen, sol och blå himmel och sen orangea och gula löv runt om gjorde ju inte saken sämre. det är sånna höstdagar jag gillar!

annars då? hur vart det att komma tillbaka till skolan igen? gött? ah, samma här. längtat som fan, hähäh. nä, längtat efter skolan skulle jag inte påstå men gillar ändå mina små klassisar. dom är fina :}

ska försöka kika lite på religions frågorna, vi har prov på trosdag (fredag?) (hahahahaha, råkade skriva TROSdag. hähähäh). puss, ta han om er ♥

7 november

Kategori: Vardagligt

tja!
skulle egentligen komma hem runt sju, trodde jag hade liite mer läxor än vad jag har och ingen kompis att plugga med. (men jag har vänner.. lovar!!!) tänkte träna efter det och sen åka hem med mamma. menmen, ville hem tidigare.. sååå här är jag! :)

tänkte kolla lite på några läxor ändå, och äta lite. dunderhungrig verkligen, sen kanske kolla lite tv? hoho, lite småmys med höst ändå?

.bjyilvjhjknlpojihk.h

Kategori: Vardagligt

tjaaaaaaaaaaaaa
drar mig strax mot skolan och pluggar. som jag har längtat!!! kommer dock hem sent idag, och om jag var en bra bloggare så skulle jag tidställa några inlägg men det är jag inte så ni får bara vänta på nästa uppdatering. ikväll!

Fastnar inte riktigt på bild idag, så jag bjuder på en annan snygging! :}

lång page á la Angelica Blick

Kategori: inspiration

har funderat ett tag på detta, klippa av håret i axel längd? sketsnyggt på andra, men vet inte om det skulle passa på mig? och jag skulle nog färgar mitt hår mörkare då med! villvillvill göra det!
fööööörlåt för kass uppdatering! pluggat lite (med betoning på lite..) sen vart hos amanda, och nu kollar jag på EMA 2011! hörs ♥

frukost

Kategori: Vardagligt

Godmorgon mina fina stalkers!
Låg och tänkte på en sak igår, när jag inte kunde sova, att är det inte coolt att någon verkligen bryr sig om vad jag gör på dagarna? även om ni inte är så många så är det ändå några som går in varje dag och kollar. &  igår natt vid typ halv tre var det några som hade vart inne och kollat. hur coolt? jag tycker sånt är svincoolt!

på tal om coolt, igår såg jag mitt första stjärnfall någonsin. svincoolt, blev helt galen. det såg ju för fasen ut som en riktig stjärna?!?!

natti

Kategori: Vardagligt

har ingen aning varför jag är uppe nu.. borde sova.. men jag blir ju aldrig trött! jobbigt när jag vill sova, älskar ju att sova. menmen, jag får väl lägga mig ner och blunda. måste väl somna någon gång!

lördagkväll

Kategori: Vardagligt

ligger jättegott i soffan framför brasan som jag har hållit vid liv hela kvällen. meheh! kikar runt på lite olika kanaler och tittar på lite allt möjligt. men de är gött! :)


imorgon ska jag gå upp tidigt och plugga, hehe, gött asså. nä, men fick verkligen ingenting gjort idag. älskar att sova länge, men hatar att vakna sent..

så mycket bättre

Kategori: Vardagligt

nu ska jag äta middag hade jag tänkt, min syster lagade lite innan hon stack iväg. Ensam hemma ikväll, blir en massa tv tittande men inget godis.. glömde av att be mamma och pappa om pengar innan de åkte och det suger att lägga egna pengar på mat och godis juu. får leta i alla skrymslen och vrår efter någonting sött. :)

49:-

Kategori: Shopping

denna underbara tröja fick jag med mig hem igår, som jag har letat. jag fick den för ynka 49:-, fattar ni eller? dock så är den för stor, men inte jätte mycket så det gör väl ingenting. :) men det är en pyttefläck på den, så vi ska tvätta den och om den inte går bort får jag lämna tillbaka den.

promenad med en liten vän

Kategori: Vardagligt

nu ska jag knyta mina converse och bege mig ut på en promenad med fina Fredde. känns som att det var jätte längesen vi sågs, men det va det inte. förra helgen va? men men, mycket att snacka om ändå! :)

När jag kommer hem sen så ska jag visa den nya tröjan. hoho. pussssss
pallar inte att posa idag... & jag veeet att jag alltid har svartvita bilder!

utvilad

Kategori: Vardagligt

go'morgon!

mamma väckte mig vid halv ett idag, somnade ju inte föräns två igår så det var skön och jag känner mig utvilad. idag blir det plugg och en liten promenix med Fredde och Blondie. mysigt, för det är jätte fint väder idag. blå himmer och sol, fin höstdag! :)


brukar vanligtvis inte kolla på idol, men igår offrade jag mig. min fina syster och jag åt sushi och hade de gott framför tvn hela kvällen. men iaf, idol, alla skulle sjunga en låt från någon av deras auditions och då sjöng Moa sin låt when i held ya. och fyyyyyy va grym hon är!! fatta känslan när alla ställer sig upp? undra om hon fattar vilken jävla låt hon har skrivit??

paaaarrrteeeeyyyyy

Kategori: Vardagligt

nu ska jag ut i natten och fääääääääzzzzzzttttaaahhhhhhh!!!! eller? nä, kryper nog ner under täcket och sover en stund. puss och godnatt på er!

Moa Lignell

Kategori: Vardagligt

WTF?!?!?! så jääääävla gryyyym!!!!!

earcuff & örhängen

Kategori: Shopping

suuuuuugiga bilder..
haha, såg så mycket bättre ut i kameran. men pallar inte att ta nya eller vänta tills imorgon. den översta bilden är ju den dåligaste. men jag kan försöka förklara vad det är vi ser på bilderna..
  1. två söta earcuffs, en med en silvrig/genomskinlig sten i & en med ett kors på. dock sa min syster att hon har nästan en likadan. menmen!
  2. fina hjärtörhängen och sen 4 andra som man ska ha om man har fler hål. ska dock inte använda de minsta tror jag!

en glad alice

Kategori: Vardagligt

woups, drog iväg utan förvaning. hoho, hann inte blogga innan vi åkte. men vi var på kungsmässan en snabbis och kikade lite. fick med mig en efterlängtad tröja och örhängen osvosv. gött. tror hela kalaset gick under 200-lappen? jag är glad över det jag köpte idag iaf! :)


tänkte fota de nya örhängena men vänta med tröjan tills imorgon. bättre bilder ju, dåligt ljus osv nu. är dock lite småsur på att tröjan är en strl för stor men mamma och Linnéa sa iaf det inte syntes så mycke, den är störst i ryggen. men jag ska suga på den karamellen ett tag till. Annars får jag väl lämna tillbaka den. men det är väl värt när den bara kostade 49:-?
köpte för första gången en frapino med choklad smak, goooood va den. men ska nog testa en annan smak nästa gång!

fredag morgon

Kategori: Vardagligt

här ligger jag och lyssnar på mr. know it all och ska sakta men säkert börja fixa mig lite. ska nämligen in till kungsbacka en snabbis med kirrekorven och kika i lite affärer.


har redan hunnit äta en bamsefrukost och kollat lite Greys Anatomy, mysig morgon, men ska plocka lite på mitt rum sen slå en pling till K. :) och förlåt för att jag inte bloggade mer igår, men la mig och kolla lite serier osv på daotrn innan jag skulle sova och sen hade jag inte orken att blogga oså. hoppas in förstår? gött.

Kategori: Vardagligt

detta halsband fick jag när jag konfirmerade mig, tror jag, och har inte andvänt det jätte mycket men jag börjar gilla det mer och mer igen. tycker dock kedjan är lite kort, men det kan man väl fixa?

talking to the moon

Kategori: Vardagligt

gif make
Wazuuuuppp??!?!?! / cool_tjej_95
vad har ni för er då? jaha, ni läser min blogg? inte förvånad kan jag ju säga... alla gör ju de.................... eller?
jag har iaf fått för mig att titta på tv, just för att jag är ensam hemma och ingen tjatar på att jag tittat för länge, hoho. inte för att det är nått bra på tv, men jag tar ju chansen att titta när den kommer..

Blogresponse

Kategori: Vardagligt

kom på att jag har en gammal blogresponse liggandes, och tänkte att den kunde komma till användning. :) rensdade bland alla de gammla frågorna men tre stycken gick inte att få bort? konstigt, men iaf fråga på nu ! hoho

Jeffrey Campbell

Kategori: Vardagligt

lita | foxy

hade vart dunderlycklig om jag hade ett par sav dessa finisar. vet ju att alla har dom, eller liknande men jag kan inte låta bli att bli helt förälskad. tänk foxyskorna till brunbrända ben och en söt sommarklänning.. fy va sugen jag är!
för 1695 :-|1295 :- blir dom mina.. hade vart en dröm!

Godnatt

Kategori: Vardagligt

ville bara kika in och säga godnatt, för nu ska jag sova. blev lite senare än båda jag och mína föräldrar hade tänkt. skulle vart hemma för två timmar sen. hoho! fryser som tusan så jag ska krypa ner under täcket och nana. Puss på er finisar ♥

Bullfika!

Kategori: Vardagligt

ikväll blir det att smaska på nybakta kanelbullar, mumms. tidigare idag fick mamma för sig att baka och jag klagade ju inte direkt. har redan smaskat i mig lite för många, men det är ju Greys Anatomy ikväll så några fler får jag väl offra mig att äta. ;}

tanken ikväll var egentligen att åka in till kba för att gå på mingels autumnbreak men planerna ändrades och nu sitter jag här och äter bullar. hohoh, vet inte riktigt vilket som hade vart bäst. skaka rumpa eller äta bullar? oavgjort!

2 november

Kategori: Vardagligt

godmorgon ♥

sovit gott? de har jag, tänkte träna tidigare imorse men jag känner mig inte riktigt frisk så jag gick och la mig igen. det var ju ganska gött de med! har precis ätit frukost så jag hade tänkt borsta tänderna och hoppa in i duchen och bli liiiite fräch iaf! :)

Ska träffa Amanda lite senare, men bloggar innan det!
äggmacka, ostmacka, kaffe och yoghurt med start. mumma!

modekungen

Kategori: inspiration

vill ha dessa snygga tröjor från modekungen, hade gjort mig så lycklig!

1 november

Kategori: Vardagligt

med riskt att låta som en gammal tant säger jag det ändå.. springer inte tiden iväg?! det var ju inte längesen vi började skolan? sommarlovet har ju precis slutat, och nu är det redan november? men de är ju gött, snart ju då! :)

igår gick jag ut en sväng och träffade lite kompisar, bla gammla klasskompisar, de är ändå kul! lite kall o så, kom hem runt tolv sen och la mig i sängen och somnade direkt! superskönt vare, och den vaknade jag runt halv elva och nu ska jag strax gå och borsta tänderna sen hade jag tänkt att plugga! det suger att plugga på lovet..