Alice Viktoria Marie

favoriter på spotify

Kategori: Vardagligt

Lil Wayne - how to love
Bruno Mars - Marry you
Cher Lloyd -Swgger jagger
Justin Beiber - Love me
Bruno Mars - Runaway baby

vill ha

Kategori: Shopping

otroligt sugen på en sån här tröja från bikbok just nu, förhoppningsvis hänger den i min gaderob innom kort!
199:- tror jag den kostade!

I'm back

Kategori: Vardagligt

Hello heyyy..
jag kan säga en sak.. har verkligen inte haft tid för bloggen. tyvärr. Har haft ganska mycket att göra med läcor och allt! Men nu är jag här igen. :)

Igår var det insparksfest på mingel och alla som var födda -95 fick komma in, så jag hängde med Jaana och Elin dit och det var faktiskt kul där. var glad att jag inte stannade hemma som jag hade tänkt först! :) Idag ser jag dock ut som faaaan så jag ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag och mamma åka iväg till varberg och ha det mysigt där!

Gosig säng

Kategori: Vardagligt

Hade egentligen inte tänkt blogga idag, eftersom jag inte uppdaterat tidigare, men var bara tvungen att visa min nybäddade säng..

Ingenting matchar, verkligen ingenting! haha, men ser den inte sjukt go ut? för det är den! har liksom fått för mig att man sover skönare i en säng som inte matchar alls, annars känns dom ju bara så stela..

++++

Kategori: Vardagligt

ppppplpppppppppppppmkoj

Kategori: Vardagligt

Tjänna!

Jag har faktiskt gjort alla de tre punkterna som jag hade tänkt hunnit göra idag. sova, plugga och måla naglarna fats jag tog dock bort nagellacket då det blev skit fult. Imorgon ska jag och min klass vara ute i skogen med uffe som är typ fritidsledare på våran skola och göra en massa sammarbetsövningar osvosv. tror det ska blir kul iaf! :)

Är piss trött så jag ska försöka sova snart, ha dé!


WOOOOOOOOOOHOOO

Kategori: Vardagligt

Nu jävlar ska det skrivas novell. Den ska in imorgon, så ska banneme skriva klart den nu! Puss så länge, bloggar senare! :) ♥

Hello, heeeyyy

Kategori: Vardagligt

Goddag readerzzz!

Är redan hemma från skolan då vi hade språkdag idag och italienskan inte hade någonting att göra fatta jag det som. De andra fick göra en massa andra grejer, som tyskan fick dansa vals och speed datea. hahah, gött! Jaaadåå, här sitter jag i mina gosebyxor och dricker kaffe. mumma! Annars då? gick upp 05:59 då min katt var djävuskt hungrig och jag var tvungen att gå upp och mata dom.

Jag var förvånansvärt pigg imorse när jag vaknade även fast jag bara hade sovit runt 5 timmar, men jag kanske inte riktigt kom in i den där djupa sömnen? äh, jag vet inte! Jag hade iaf tänkt sova lite innan jag ska ta tag i pluggandet!
Saker att hinna göra idag:
  • ta en tupplur
  • plugga
  • måla naglarna

ö

Kategori: Vardagligt

Sugig mobilbild!
Nuuuu är jag hemma igen och ska strax sova. Vi var ju och hälsade på i våran kusins nya lägenhet och den var verkligen ursnygg! Vill verkligen flytta hemifråm nu, nu, nu! Vi åt iaf middag där och sen satte vi oss vid tvn och kollade på lite idol och bonde söker fru. mysigt! :)
Jag ska upp tidigt imorgon så jag måste krypa till kojs nu. Godnatt ♥

bajsbrallor

Kategori: Vardagligt

hahah.. varför? ska snart traska iväg till bussen och vad har jag på mig? jooooooo mina nya byxor som jag bara skulle ha hemma! inte för att jag bryr mig så men samtidigt, vafan?! det ser ut som jag går i pyamas, åååhh. men whatever, orkar inte bry mig just nu! :)


nu borde jag egentligen skriva på en novell som ska lämnas in imorgon, den är inte klar kan jag säga. Fyyy vad jag suger på att plugga! jaja, ska iaf in och träna lite och sen ska jag nog åka och kolla på min kusins nya lägenhet!

Hörs ikväll!

JB ♥

Kategori: Vardagligt

min drog just nu..

Thai & godis

Kategori: Vardagligt

Kvällen tillbringades hos Fredde, det var vi fyra tjejer, jätte mys. Vi åt thai och godis :}
Jag trodde helt seriöst att jag skulle kissa ner mig flera gången, måste så göras om, men gick hem lite tidigare än vad jag hade tänkt!

Lägger tyvärr bara upp två bilder på mat för om jag känner mina damer rätt så vill dom inte vara med på bild? och sen så sög alla bilderna ändå.. hahah
nu ska jag krypa till kojs, hörs imon. Puss ♥

bajsbyxa

Kategori: Shopping

..även kallad haremsbyxa, personligen föredrar jag bajsbyxa! Det var dessa gosiga byxor som låg i H&M paketet, mönstret gör ju byxorna ännu gosigare!

Om jag minns rätt så var det rea på dom så jag fick dom för 79:- eller nått likanande, de är pösiga över rumpan och tyget är rätt så tunt så i vinter kommer jag bara ha dom hemma. Men jag kan nästan lova att dom kommer användas i skolan i vår! hahah! :3

Kaffe och PW

Kategori: Vardagligt

Åkte in till stan tidigare och hälsade på mormor o lite sånt. Tog med mig kaffet i bilen och guuud va gott det va, senast jag drack kaffe var ju imorse! heheh. Senare när vi kom hem så tog jag en powerwalk, riktigt gott att komma ut i höstsolen faktiskt! :)

HÅEM PAKET

Kategori: Vardagligt

Hämtade precis ut ett paket från H&M, alltid lika kul! visar sen vad som fanns där i..

5 fakta om mig

Kategori: Vardagligt

1. Om jag hade vart någon annan, så hade jag nog hatat mig (alltså den jag är nu.. hehehe) pga att jag skrattar högt och mycket och är allmänt störig när jag är med Kristin. :}
2. Har extremt svårt för att förstå och lära mig NO, det funkar bara inte.
3. Jag har fått för mig att personer med finnar är mer förstående och uppskattar livet mer än dom utan. hahaha!
4. Jag blir inte jätte lätt kär, men när jag väl blir det är det extremt, älska den känslan!
5. jag äääääälskar kill-parfymer, Ä-L-S-K-A-R

rye rye & robyn

Kategori: Vardagligt

färga håret?!?!?!?

Kategori: Style

funderar på att färga mitt könshår i någon av dessa färgerna. Vilken skulle vara snyggast? hmm..

+++++

Kategori: Vardagligt

blöblöblö

Kategori: Vardagligt

Vafan, varför får jag mer besökare dom dagarna jag inte uppdaterar någonting?! har ju snart besöksrekord för fan.

idaaag så va vi ju inne i göteborg med klassen, vi åkte in med våran religionslärare och vi besökte en moské, jodå det va helt okej. Intresant ändå! kom hem fem idag, FEM, fattar ni? orka liksom. då är ju ipricip hela dagen över, man orkar ju inte göra någonting då!


Regn regn & lite mer regn beskriver dagen lite tycker jag, hatar ju regn. Visst det är väldigt mysigt om man är innomhus och myser men om man är ute? nej tack! Och nu känner jag att jag börjar få ont i halsen.. fml. orkar inte må dåligt, det suuuger!
har ingen bild att lägga in nu, så ni får föreställa er hur jag sitter och posar framför kameran. Puss ♥

bhbbluböuöoihbj

Kategori: Vardagligt

Klockan har slagit halv elva och jag ska krypa till kojs, imorgon bär det som sagt av till göteborgs moské och vi kommer vara där hela dagen. Hoppas att det inte regnar, hatar att det är så mycket regn och blåst när det är höst som annars är en ganska så fin årstid med alla färger och såå! :)

Vet ni vad jag har kommit på? jag gillar ordet babe, det känns så fint och kärleksfullt, som om  man säger att man älskar någon väldigt försiktigt och mjukt. Vet inte, är helt förälskad i ordet. babe.

volumaser

Kategori: Vardagligt

funderade på om jag skulle sluta använda volumasern.. HAHAHAHAH! ibland förstår jag inte vad jag tänker med.. åherre

tehveh

Kategori: Vardagligt

myyyyysig eftermiddag säger jag bara. kom hem runt halv fem, kokade lite kaffe och satte mig tillrätta framför tvn. får skriva klart fort för Cougar town har börjat nu!! woaaah

Imorgon ska min klass på studieresa till moskén i göteborg, och det ska faktiskt bli kul. Hoppas jag iaf! :) Vi ska samlas i kungsbacka vid 08:30 så det får bli åtta bussen in imorogn. Kommer väl hem runt fyra-fem någonting! bloggar då vettni!
Mys med tända ljud, hihi!

shawöööööö

Kategori: Vardagligt

Höppa (ljööög, jag gick!!) precis ut ur duschen och känner mig frääääääääschshshsh! knarkar Bruno Mars och packar skolväskan tills imorgon! *duktig flicka*

Annars då? tjaaa, jag slutar 15:30 imorgon, sista lektionen är matte. kommer döööö. Jag varken fattar eller vill lära mig matte så ah ni kan ju räkna ut hur mycket jag jobbar på den lektionen?
Nööööööööö nu får jag fortsätta fixxxxa. PUSsSsSsSsSs

powerwalk med papi

Kategori: Vardagligt

aop, nu blire en promenix med min käre far! Hare gott, bloggar när jag kommer hem igen! :)

D35341 Testar att mobilblogga! Pizza-time ...

Kategori: Vardagligt

mms_img46497 (MMS)

D35341 Testar att mobilblogga! Pizza-time med fredde :D

en promenad med fredde

Kategori: Vardagligt

hehehehehheeh

Kategori: Vardagligt

Klättrade precis upp på vinden för att hämta ner min vinterjacka från förra året, vad hittade jag då i fickorna? joooo, ett nagellack, ett busskort och hörlurarna jag har letat efter! haha! :)

Jackan är dock lite för stor.. det är en skinnjacka och jag hade en massa tjocktröjor osvosv under hela vintern så den har töjt sig.. "/ Det är sjukt synd, den är så fin juuu!

leeekkkkaaaa

Kategori: Vardagligt

Hellluuuu!
Jag har tagit en liten paus mitt i allt städande, jag ser verkligen inte det roliga i att städa (å andra sidan, vem fan gör det?) förutom när det är rent och fint.. det tar dock ganska lång tid innan jag når ända dit!
När man har en paus får man ju hitta på nått kul, dvs leka med kameran..

Swagger jagger

Kategori: Vardagligt

happyfeeeet

Kategori: Vardagligt

jaaaa, jag har fastnat för att ta kort på mina fötter uppifrån. vill ju att ni ska se mina fötter från min viknel!!

mitt äckelrum ska städas nu och jag orkar verkligen inte. men idag kan jag inte komma undan med det, kan inte ens stänga mina byrålådor då jag har slängt ner kläder där. Såå kläderna ska hängas upp i gaderoben och golvet ska dammsugas!

sollyyyyy!

Kategori: Vardagligt

Förlåt. Jag skulle ju berätta innan bloggen inte kommer uppdateras bra (eller överhuvudtaget!) meeen, igår var ju Håkan Hellström på liseberg.. jag åkte till skolan vid åtta och han inte blogga innan och vi hade idrottsdag i skolan så jag hade inte datorn och det betyder ju ingen bloggning. Seeeeen åkte jag direkt från skolan in till liseberg och håkiz. Sen hem och sova! hahah. fullrulle hela dagen och hade inte tillgång till dator!

Nu sitter jag iaf och äter frukost, är proppmätt nuuu. Men gud så gott det va! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag blogga mer, och had även tänkt att testa att mobilblogga lite senare!

dagenssssssss

Kategori: Vardagligt

Dagens humör: Braooo!!

Dagens mående: väldigt bra faktiskt!

Dagens frisyr: en ful tofs, sidecuten är uppsatt med spännen. vackert liksom!

Dagens smink: concealer, solpuder och mascara.

Dagens klädsel: mlitärgröna byxor och en vit tröja, enkelt o skööönt.

Dagens planer: har vart i skolan, tränat och strax ska jag plugga lite.

Dagens materiella villha: typ allt, en iphone , massa nya kläder och underkläder osv osv..

Dagens fundering: Vad det är som gör att vi har frdommar. hahah, djup som jag är!

Dagens beroende: en viss person.. hihihihi

Dagens tråkigaste: jag jag kom till skolan 8:25 har inställd italienska tills 10 sen håltimma till 2..

jcdj

Kategori: Vardagligt

Nu ska jag bara packa ner alla grejer som jag ska ha med mig, sen drar jag till skåååålan!

korsord på italienska

Kategori: Vardagligt

jag troor att jag ska ha gjort klart ett korsord på italienska tills imorgon, såå jag borde nog sätta igång nu. heheh. men förstår inte hur jag ska kunna dom orden? ähh, får väl lita på google translate! :)

Sen ska jag kolla på never say never för första gången. *fÖrVäNtAnSfUlL*

jdjdjaosnoainpäa

Kategori: Vardagligt

okeeeeeeej, jag veeeeeet, jag suger sjuuuukt hårt på att uppdater.. heeeehhh!
men jag har faktiskt haft sjukt mycket satt göra (löngn nr 1. kom hem vid halv ett idag), slutar vanligtvis runt 3 och kommer då hem efter 4 sen plugg osv. seeeeen så har jag lite av en bloggtorka (löngn nr 2. hahah, neeej?!?! jag har bloggat i någon vecka maxx. ingen har bloggtorka så fort!). Men jag lovar att jag ska blogga MINST tre inlägg per dag, om inte fler. om detta dock uteblir så kommer jag säga det i förväg! hihih :)

Tänkte föresten testa att mobilblogga någon dag, hade liksom vart gött att kunna blogga när som helst, när som helst!


go o gla' ida'!

sidecutttttt

Kategori: Style

vafaaan.. varförrrR?? apglad och coool i typ en dag sen så insåg jag väl vad jag hade gjort. kul grej såå, men nuuuu?? förjävla fult med en skitlång sidecut. gaaah, orkar inte med mig själv! hahah

feskbensfläta

Kategori: Vardagligt

Efter en dag med fiskbensfläta så får topparna en del lockar kan jag säga. synd att mina toppar är så förbaskat slitna, annars hade dom nog vart ganska fina att ha! :) har gått runt med mössa hela dagen idag, otrooooolgt skönt. den kommer användas mycket i höst/vinter, tyvärr! haha!

Har samhälls läxa som ska lämnas in imorgon. Börjat skriva den än? näääe, fats den ska bara vara 1-1½ sida, så om jag skriver för han (dvs lite större än vanligt) så ska det nog inte vara så svårt! hehehehehhe

Hahaha, såg nu i efterhand att bilden suger sjuuukt hårt. man ser ju inte ens att det är lockar.. *suck*

details of the day

Kategori: Shopping

+ stickad mössa, fläta och converse. fööörlåt för dålig bild. hehe!

suger på att skriva rubriker

Kategori: Vardagligt

ville bara säga godnatt och be om ursäkt för dålig bloggnig. Puss ♥

jfklwelkfnuibk

Kategori: Vardagligt

min mobiljävel hatar mig, och jag hatar honom med.. jag snoozar en gång, vaknade, snoozade en gång till.. ringer klockan sen? nej! ååååh. en hel halvtimma också. inte för att det gjorde jätte mycket flrutom att jag glömde idrottskläderna. hehe. hade ändå 1½ timma på mig. :)

Just nu sitter jag ute i korridoren och pluggar engelska grejen, vi ska typ översätta en låt och sen göra en presentation av den. ähh, jag vet inte riktigt! Måste iaf fortsätta nu, pusspuss! ♥

nu säger jag godnatt

Kategori: Vardagligt

gukkuvbykvytvktvg

Kategori: Vardagligt

Tja! läget då? jodå, de ä la gött. orientering morgon på idrotten, kommer dö. bara så ni vet! fast ni kanske inte bryr er? nä, tänkte la det. Har varken duschat eller tvättat håret än, orkar inte, men måste. hehe.

Jag tidigare idag, ser ni hur sjukt äckligt lång min sidecut har blivit föresten? crazy shit!

skuttar över till amanda

Kategori: Vardagligt

volym?

tyck synd om mig

Kategori: Vardagligt

jag säger bara att jag har mensverk från helvetet idag, och vetekudden är min bästa vän.. jaa, jag vill att ni ska tycka synd om mig. så gör det nu!

11 spetember

Kategori: Vardagligt

Godmorgon mina små sockertoppar!
Idag blev det frukost på sängen, svå ostmackor och en kopp kaffe. gotte säger jag bara! Annars då? Jo, jag drömde att jag rökte och vaknade med världens ångest. skit jobbigt verkligen. usch!


kom precis på att det är 11 september idag (!!!) och vad innebär det? joooo, 10 år sen flygplanen körde in i world trade centers. asså jag blir lite rädd faktiskt.. tänk så har al-Qaida planerat en ny attack, det är ju ändå deras 10 års jubileum!

jkbnjlövs

Kategori: Vardagligt

hellu! är hemma igen, har dock inte gått en promenad i sex timmar. har bara inte hunnit uppdatera imellan! efter promenaden med fredde så stack jag direkt över till amanda och kom hem för ett tag sedan!

vi kollade på mia skäringers föreställning dyngkåt och hur helig som helst, den va bra, men vi somnade som små troll emot slutet! ska försöka sova ut imorgon med, tror jag sov upp emot tolv timmat inatt. gött eller vaaad?!?
Nu ska jag hämta ett glas mjölk sen sova. Puss!

Promenix med en saknad

Kategori: Vardagligt

nu ska jag ut och gå med en saknad Fredde. känns som en evighet sen vi träffades trots att vi ses varje helg typ! Ska bli mys iaf, mössa på idag eftersom jag hade både en dålig hårdag och inte hade orken att fixa nått. Puss puss ♥

.

Kategori: Vardagligt

don't cry just say fuck you and smile

o.n.e

Kategori: Vardagligt

ooooh. jag har helt glömt att visa min nya klocka som jag köpte här om dagen! Blv helt förälskad  den direkt när jag såg den, wooooh.

Rolling in the deep

Kategori: Vardagligt

så sjuuuuuuukt söt är hon!

gomorra gomorra!

Kategori: Vardagligt

somgagt, godmorgon på er!

nu va det typ två dagar sen jag bloggade.. hehe.. men jag har inte vart hemma eller haft så mycket tid för att blogga de senaste dagarna. Plugg, vänner osv osv. Men nu är jag här igen!

Annars då? skolan tar upp det mesta av min tid, går upp tidigt på morgonen, slutar runt tre, kommer inte hem förän fyra-fem, sen plugg och sen sängen för att orka gå upp nästa dag. Så det där med bloggandet kommer inte i första hand! Visst vi har en skoldator, men jag har varken ork eller lust att sitta och fixa inlägg med en kamera som suger och har ingen lust att använda bilder från google. heheh!
Nu ska jag lyssna på min älskade ulrik och plocka undan lite på rum! Pusssss

ouuuuups!

Kategori: Vardagligt

ingen bloggning idag, hehe, vart upptagen faktiskt. Brottom till skolan dvs inget inlägg innan skollan, sen är det skit tråkigt att blogga i skolan för kameran suger osv osv, och nu har jag pluggat hela eftermiddagen! förlåt mig?!
Fårse om det blir något inlägg senare, fårse om det finns någonting skojsigt att skirva om.


Btw så suger det att blogga när ingen kommenterar.. vet ju att ni finns där småfisar!

orka töntiga rubriker

Kategori: Vardagligt

Håller på att måla naglarna och tittar på kaos i båstad och väntar på att breakng news med Filip och Fredrik ska börja! Hoppas inte det blåser och regnar lika mycket som det har gjort idag, riktigt skeeet väder asså.. orka.

Ulrik Munther - Born this way

Kategori: Vardagligt

min drog just nu

björn borg undisar

Kategori: Vardagligt

Blev helt förälskad i dessa söta undisar när jag klev in i affären. Var bara tvungen att köpa dom!



Nu är jag hemma igen och är glad efter att ha fått handla lite små grejer. Dock bara två grejer till utöver underkläderna.. men det är alltid nått! men dom kommer jag visa lite närsomhellst. Förmodligen i veckan eftersom det kommer anändas så fort som möjligt, haha!

datååååår

Kategori: Vardagligt

sa att jag skulle visa hur skoldatorns kamera var, och ah.. här har ni det! Inte världens bästa om man säger så!

slutar 15:30 idag tror jag, och sen ska jag nog stanna kvar i stan och vänta på mamma oså. Vet inte när jag kommer hem men jag kommer inte stanna kvar länge för jag har ont i huvet och är hungrig!
Nu måste jag fortsätta och skriva de sista svaren. Kysss

6 september

Kategori: Vardagligt

Hallåhallå! Nu är jag redo för en dag i skolan, vi börjar 11:15 men jag måste åka med halv tio bussen för att inte behöva stressa til lektionen.. lit surt!

bussen gpr 09:36 så det är en stund kvar, men jag ska fixa lite saker innan jag ska gå. Btw så ska jag försöka ta någon bild med skoldatorns kamera förf att visa. Vi hörs!

Sweet little lies

Kategori: Vardagligt

detta blir kvällen läsning

I engelskan ska vi läsa en bok på engenska (!!) och då gick jag till bibiloteket och lånade denna. Lauren Conrad i the hills, ni vet, har skrivit den och jag hoppas väl på det bästa dvs att den är bra. "1 New york times bestselling author" står det på så jag har ju mellanhöga förväntningar kan jag ju säga..

Jag har sovmorgon imorgon så jag ska försöka blogga innan jag åker iväg till skolan! ♥

saknad och myspys i sängen

Kategori: Vardagligt

de två bilderna till vänster är från Kroatien & den vänstra är tagen precis nu. Saknar kroatien ocg att kunna ligga i en solstol hela dagen!

nu ska jag plögga

Kategori: Vardagligt

Tjolahopp!


läget? själv ska jag strax börja plugga lit historia och förmodligen lite narurkunskap *sNaRk* kommer dööööö.
till höger på bilden under ser ni min skoldator ju, den är aningen mindre än min vanligen som är typ 15" medan skoldatorn är runt 12". skönt med en mindre som väger ganskamycket mindre, men tangentboret blir såå jobbigt då jag trycker fel hela tin'!


Min dag idag har vart skit, eller iaf innan jag drog till skolan. allting blev fel idag, när jag vaknade regnade det och då kan jag säga att hur jag än försöker blir allting fel. går inte att undvika. en enkel sminkning blir feeel, alla kläder blir fel även dom som alltid funkar och sen blir man allmänt deppig av regn. Så nu sitter jag hääär, osminkad och äckel-päckel! tänkte om ni ville se hur bra dålig webkameran på skoldatorn är senare?

-----

Kategori: Vardagligt

har fått skoldatorerna nu, och det betyder ju att jag kan blogga i skolan. bra va? fast vi fprse hur mycket det blir av det! heheh.. hann tyvärr inte blogga innan jag åkte iväg till skolan för att jag fick klädpanik och kände mig som en toaborste. inte jätte kul ska ni veta!
Nä, nu måste jag fortsätta!

säger som lill-erik...

Kategori: Vardagligt

..nattinuffsan!

nu ska jag krypa till kojs och få min skönhetssömn. som ni ser ska jagg upp väldigt tidigt imorgon, så vi får se hur mycket skönhet det blir..

I thought to myself: What the f*ck!?

Kategori: Vardagligt

sommaren är tillbaka typ. så man ska börja gå i shorts nu lagom tills all solbränna har gått bort?! kul. haha, nej jag ska inte klaga. Glider runt här hemma i min goa och snygga shortsdress som dock har blivit lite för stor, vilket är synd.

Är sjukligt glad att jag fick tag på någonting som gjorde det möjligt att ladda över bilderna till datorn från min systemkamera. Har inte insett hur saknad kameran var föräns nu! helt gaaaalet..
nu ska jag gå och ta mig nått att äta, hare gött!

Kära 16åriga jag

Kategori: Vardagligt

tillbaka igen!

Kategori: Vardagligt

tja!
kom hem nu, har inte ens vart hemma en timma igår. jag och pappa drog iväg mot kungsbacka vid ett kanske? Handlade blandannat en smart liten sak som jag kan sätta i en massa olika minneskort i och få in bilder och sådan in på dator! Skit smart! köpte även hörlurar då mina gamla iPod hörlurar är sönder..

Sedan när vi va klara i stan så åkt vi hemmåt och då hade redan klockan blivit 16:55 och jag skulle möta Fredrika vid fem, så jag fick byta tröja och sen dra iväg, igen! Blondie var med och hon är bara fööör söt, hur fin som helst! Vi gick i kaske någon timma sen gick jag hem för att hämta mobilen för att sedan gå och möta Kristin och Johan. Efter det så hann jag hem och äta en snabbis och sen gick vi (jag, mamma & pappa) över till våra grannar och stannade där hela kvällen, men för min del blev det hela natten.  myyys!
underbart söta blondie

full rulle hela dagen

Kategori: Vardagligt

har inte haft tid att blogga. gör det senare, när jag kommer hem igen!

frukt & mandel

Kategori: Vardagligt

mmm.. marabou.

Heheh, har precis kollat klart på the house of wax och den var faktiskt ganska bra! med ett stort glas mjölk och choklad blev den helt plötsligt mycket bättre!

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, sen ska jag dra mig mot sängen! ♥

Vad blir det för mat?

Kategori: Vardagligt

iNgEn AnInG!

Ensam hemma en liten stund ikväll, så jag ska laga lite mat. Tror det blir kycklingspett med pasta typ! :)
Kom förestren hem från en liten promenix med Amanda och mille, det va myyyys. Har saknat våra promenader!
Puss på er! ♥

sparat allt det till MIG?

Kategori: Vardagligt

ingen i min familj ser ut att vilja äta upp det sista av kladdkakan.. haha, eller så försöker dom vara snälla och spara den sista biten till mig? HELA den stora biten till mig?!

lockar

Kategori: Style

fina lockar, ja veeeet!!

Tstade precis att locka håret och är kääär, så otroligt fint! Det er ganska fint ut på bilden, men det är såå mycket finar irl. Lovar, försökte ta lite bilder men det gick inte så bra, så jag gav upp och plåtade med webbkameran.

2 spetember

Kategori: Vardagligt

Slutade tidigt idag, dvs varje fredag, så jag traskade bort mot busshållplatsen och han med 12:47 bussen. gotte, för jag hade ingen lust att sitta och vänta på nästa buss! Vi fick föresten våra skoldatorer idag, alla andra ettor på skolan fick det i onsdags men min klass fick vänta tills idag. Så nu är den på laddning!


Nu sitter jag iaf här och dricker eftermiddagskaffe i min sommriga jordgubbskopp och äter knäckbröd. En med ost på och en med keso och kaviar om ni ville veta!

choklaaaaaad

Kategori: Vardagligt

okeeeej.. jag har fått ganska mycket mer finnar nu än vad jag brukar ha. måste göra någonting åt det! ska jag det? nej, för jag orkar inte bry mig! en inbyggd finne på hakan.. känn dig välkommen!