Alice Viktoria Marie

Hejhejhej

Kategori: Vardagligt

Gårkvällen vart sådär.. var på någon fest i onsala men den sög så bi drog hem tidigt! Synd, men skönt att få sova, idag blir det inte så mycket gjort för min del kan jag tro!

det är nog det där dom aldrig nämner

Kategori: lite personligt

Insåg, på riktigt, att Håkan inte kommer ha någon konsär i sommar. Visst, han har sagt det innan men nu förstod jag helt plötsligt att sommaren är här och inte en syn av en konsär. Deppigt, sjukt ändå, vill inte ha en sommar utan Håkan!
Satt och lyssnade på håkan lite tidigare idag och "nu kan du få mig så lätt" började sakte komma igång, då nsåg jag att just den låten får mig att bli kär. kär på riktigt. jag kan inte sätta fingre på vad, en person, en sak eller bara livet i säg.. men kär blir jag allt!
När jag ändå börjar skiva om kärlek så har jag insett att jag är ett hopplöst fall. Jag har väl vart kär i princip varje dag sen jag var 14 eller någonting,  tre år då. Inte i samma person, men ändå haft känslan. Den har dock inte alltid vart så positiv för mig. Mår faktiskt ganska dåligt när jag är kär. Dock beror det kanske på att det är fel person jag är kär i? Okej, nu får jag mig själv att låta som en slampa som ligger med varenda kille.. don't get me wrong, jag får endast en pirrig känsla i magen. Skulle aldrig gå längre än att titta på en kille från se sådär 100 m avstånd. bara så ni vet.

herregud, jag känner att jag kan skriva hur mycket som hellst om kärlek och mig själv. hade vart jättekul att skriva ett sånt inlägg.. men har man orken? Jag är så sjukt komplicerad. Men jag tror jag faktiskt skulle bli världens bästa flickvän!


Födelsedagspresent

Kategori: Shopping

Fick lite grejer som inte riktigt passade, av världens bästa Amanda i födelsedagspresent. Fick bytt det igår till detta.. har kollat på "halsduken" en längre tid nu och en ny bh i rätt storlek satt på sin plats!Allt är ifrån Gina Tricot

Det var på tiden

Kategori: Vardagligt

Tvättade mina penslar precis, usch, borde tvättat dom för hur länge sedan som helst! Men nu är det gjort och jag längtar tills jag ska använda dom, hihi, så mjuuuuka!
Jag hade gärna haft ett helt set med penslar i olika former oså, men jag tror inte jag hade använt hälften av dom då jag knappt använder ögonskugga och allt därtill.. det får bli någon gång i framtiden när jag har mer tålamod, eheh!

Morgonkaffet är bäst

Kategori: Vardagligt

Det måste ni kaffedrickare hålla med om? Morgonkaffet är det bästa..

Nu är jag ju som ni förstår vaken och det lutar mot en dag som ska tillbringas med kära Fredrika som redan har sommarlov den lilla jäveln!

Mysbuss

Kategori: Vardagligt

Ä-L-S-K-A-R att åka buss, mysfaktorn är hög. Tycker mest om att åka ensam då jag kan lyssna på en massa podcasts och bara vaaaa!

Sen att åka med fina vänner gör ju ingenting, eheheh. :P

Torsdag

Kategori: Vardagligt

Sitter när med en känslokall katt i knät, hårar ner mig, men whatever.. hihi. Drar inte till skolan än på ett tag då jag har inställd lektion osv, kommer dit vid lunch. najzzzz. snart sommarlov.. snart sommarlov.. snart sommarlov..

ÅHHH, jag är såå taggad inför denna sommaren. Låter som jag föräväntar mig världens jävla party-sommar men jag längtar mer efter att inte ha några måsten varje dag och bara mysa. sen är ju inte lite party fel. hähäh!
Student

Kategori: Vardagligt

Igår vart det som ni kanske vet, student i Kungsbacka. Jättekul, verkligen, min fina syster var på tur iår och jag blev väldigt känslosam. Grät en skvätt, allar vart så lyckliga och jag kan inte vänta tills min egen student fastän det är två år kvar!

Ha det fint, vänner!

When i'm drunk and my best friend says she feels fat & ugly

Kategori: Vardagligt

I mina öron idag

Kategori: Vardagligt

TSKNAS och hanapees podcast's, dessa två är favoriter. Efter Filip och Fredriks då ingen kan slå dom, ingen.. Kolla in dessa podcasts, finns på iTunes!

2 klänningar

Kategori: Vardagligt

Kom på, när jag rotade igenom min gaderob, att jag har en del grejer jag aldrig använder. Hade tänkt att kolla lite om intresse, ifall någon vill köpa några av dessa uderbaringar?

Använder dem inte längre då mina boobies är för stora för långklänningen och den rosa användes på nians bal och känner inte att jag har något passande tillfälle att använda den längre!

Båda är använda en gång var..


Ni får jättegärna länka till detta inlägg i eran egen blogg!

När någon frågar om jag har en pojkvänn

Kategori: Vardagligt


I'm back, bitches

Kategori: Vardagligt