Alice Viktoria Marie

Outfit details

Kategori: Vardagligt

Taco-mys

Kategori: Vardagligt

Har precis ätit lite gröt, insåg att jag inte kan gå från 10-19 utan att äta. ehe, men nu är jag fit for fight! Det blir taco-mys med Jaana och Fillä som sagt och det ska bli riktigt mys! Hörs senare ikväll, LOVE ♥


Slapp dag

Kategori: Vardagligt

Idag har jag inte gjort ett piss, inte rört en fena. Haha, det har vart sjukt najs. Tog en varm och lång dusch innan och rakade benen osv.. hade visst inte gjort det på evigheter eheh. Sen vilade jag lite och lyssnade på podcast och nu sitter jag här och ska kolla på sex and the city, älskar denna dagen.

Senare som ni läste innan så ska jag till Fillä och träffa girlzen. Men nu blir det tydligen bara jag och Jaana som ska dit. Men det är ju mys med bara vi tre! Vet inte riktigt när vi ska det, blir nog lite senare än tänkt men äh, det löser sig!

31 MArs

Kategori: Vardagligt

Godmorgon mina små gullegrisar ♥ svoit gott? najz, jag med. Förutom att Linnea behövde en linjal tidigt imorse, men kunde som tur va somna om igen och vaknade för kanske en timma sedan. Har redan ätit frukost med mamma, och nu har hon dratt så jag spelar mina nya favoritlåt högt i högtalarna. Woppa!!

Ändrade planer idag, det blir ingen vertenär. Misse börjar bli bättre så vi ska avvkta tills måndag. Gose-killen dåååå! Men senare ikväll bär det av mot Fillä och så ska jag träffa mina girlzzzz och mysa! Gosigt!


Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på

Kategori: Vardagligt

Tror Kirre glömde av mig, så nu sitter jag här själv. Haha, Linnéa har gått och lagt sig för hon ska upp tidigt och göra högskoleprovet imorgon. Lycka till! Ska nog också gå och lägga mig om en stund, måste bara få energi att borsta ut håret. ehehe, lite tupering och hårspray kräver en del energi. palla.

Blir ju ingen mer uppdatering från min sida mer idag. Ska krypa ner under täcket snart, mysmysmys! 

Bjuder på en bild från tidigare idag!

Varför ska jag alltid ta mig själv på låret/rumpan när jag är med på kort?

hold me. Hold me forever.

Kategori: Vardagligt

Tog som sagt en promenad med Kirre vid sju, sen gick vi hem till mig och åt lax, gottigt. Hon gick precis hem för att fixa lite grejer hon hade glömt, synd, men hon kanske kommer tillbaka om hon orkar. Men vi hade det mysigt en liten stund iaf! :)

En bild från när vi var nere vid havet:

I can take you places you ain’t never been before

Kategori: Vardagligt

Ska strax gå ut och möta Kirre, vi ska ta en liten promenad och sen hem till mig och mysa. dock ska vi nog inte ses så länge, hon ska jobba imorgon bitti och jag är allmänt mesig och orkar aldrig vara vaken länge.. haha!
Ta hand om er ♥

some die young

Kategori: Vardagligt

Home sweet home.. åh, älskar att det är fredag och att jag bara kan sitta och inte göra nååågonting.. eheh. Men senare ikväll ska jag träffa lilla kirre, mys, och vi ska väl bara chillar oså. gött de med! :) Vill egentligen fylla badkaret med en massa bubblor och ligga där i flera timmar. Åh, fy vad härligt det hade vart. Men det ska jag nog göra på söndag ♥

Imorgon bär det av till vetrinären med Misse, lill-gosen, han har ju så ont.. *fäller en tår* men han blir ju bättre snart! hihi!
Jag idag, woopa! härtligt med sol idag ♥

Fredag

Kategori: Vardagligt

Slutade tio i ett idag. Vart är jag nu? Jo jag sitter kvar i skolan med lilla Sofia, gosigt! Kirre slutar klockan två så jag väntar på henne och så tar vi bussen vid kvart över två!

Ha de fint!

Dagens låt

Kategori: Vardagligt

Friday

Kategori: Vardagligt

åååh, halleguttan vad härligt med fredag! love it, denna veckan har gått väldigt fort. håller ni inte med? tokigt.
Slutar 12:50 och jag hoppas Kirre också slutar runt den tiden så kan vi åka hem tillsammans och mysa! hihi :)

Misse har föresten skadat sig.. :''''''''''''''''''( tycker jättesynd om honom, haltar runt med en svullen tass. Skulle åkt till vetrinären idag, men han är ute nu. Vi får ta det imorgon istället. åh.. haha, är verkligen jättekänslig när det gäller djur. Började liksom gråta när dom hade hjälp Svart-vit och vi skulle hämta hem honom, han mådde ju liksom bra?!

Men nu ska jag bege mig till skolan, PUSS ♥

29 Mars

Kategori: Vardagligt

Nu är jag hemma från en seg dag som jag känner att jag aldrig vill vara med om igen. okej, överdriver sjukt mycket. Men den gick väääldigt segt, det är bara väldigt jobbigt. ehehe..

Idag stötte jag på Kirre & Emme innan naturkunskapen, älskar att göra det. dom är så gosiga. satt och mös en liten stund! Dom är bra fina ♥ Sen tänkte jag gå till datorteknikerna och kolla min dator som krånglar, men vågar inte. ska kolla om Sofia vill följa med mig imorgon. hihi!
Simme och Kirre följde med till stationen sen och så hoppa vi på 777:an och är nu hemma! haha :)


Seg dag

Kategori: Vardagligt

Dagen har varit seg, orkar ingenting. Men nu slutar vi efter denna lektionen, om en timma typ.. Men soligt är det idag, fett najs, dock inte så varmt.

Sofia får stå för dagens bild. Puss på er!

Mjöl, kaffe & converse

Kategori: Vardagligt

Mamma la ner en påse i min jackficka. När jag hade handlat klart ser jag att det är denna påse.......

2 school 4 cool

Kategori: Vardagligt

Nuså ska jag bege mig till skolan, börjar egentligen vid nio men jag åker in med mamma så är där runt halv istället. Hoppas någon kommer dit lika tidigt som mig! ehehe!

Klippte ju mig igår, som sagt, och det är väldigt kort känner jag idag. Alltså inte riktigt kort men när man jämför med hur långt det var innan så är det ganska så kort! blir lite ledsen av det.. men jaja, det växer ut?
Och föresten, jag hade ju en snygg-dag igår!! fett najz! Alltså snygg-kropp-dag var det, ansiktet såg ut som fan. :-) haha, nej men det var bara för att jag hade snygga trosor på mig. Och så kommer jag på det på kvällen? jävlar då, annars hade jag rockat runt i skolan hela dagen igår.. åh, haha! Det kommer väl tillbaka hoppas jag?




Omedvetet

Kategori: Vardagligt

Är nästan lite ledsen nu. Hade helt omedvetet en snygg-dag idag.. och jag märkte det inte ens???

Ät ledsen över det.. men ska skriva mer om det imorgon! Nu lyssnar jag på podcast och ska snart sova, det äger!

DHW

Kategori: Vardagligt

Klockan är över nio och det är tisdag- det betyder att det är Desperate Housewives time! wei, längtat huuuuur länge som hellst, äntligen liksom. Men dom är sjuka? haha, dom har alltid vart det. ljugit för sina barn, dödat personer! haha, tänk om man hade det så?


Gos

Kategori: Vardagligt

Har myst lite med Svart-Vit och spelat mobilspel och lyssnat på musik. Hihi, gottigt.

Nu väntar jag bara på Linnéa som strax kommer hem och då ska vi gå en promenad innan solen går ner. Hoppas vi hinner det iaf. :)

Ny frippa

Kategori: Vardagligt

Är hemma från frisören nu, helt ok blev det väl. Luggen är dock lite kort, men skit samma, den växer väl ut snart!

Hos frisören

Kategori: Vardagligt

så bäst

Kategori: Vardagligt

27 Mars

Kategori: Vardagligt

Idag ska det bli 15-16 grader ute, men tvek alltså. Men hoppas ju på det, slutar 12:30 och ska vara hos frisören 12:45. Har längtat huuuuur länge som hellst! ska bli skönt att klippa bort allt det slitna. Hinner inte skriva mer, hörs! ♥

26 mars

Kategori: Vardagligt

Har precis tagit på mig, sminkat mig och kissat. Är redo för skolan, woop! Sol ute idag, love it!

Har på mig en ny jacka förresten, kan visa bättre bilder på den sen!
LOVE

Övningsköra

Kategori: Vardagligt

Ska ut på vägarna lite bara. Se upp!

Solar i raggsockar

Kategori: Vardagligt

Idag är det varmt, ligger på altanen och solar lite. Älskar våren!

I'll be back on..

Kategori: Vardagligt

...monday. promise!

Podcast

Kategori: Vardagligt

Igårkväll fixade jag ner alla 80 avsnitt, som än så länge har släppts, av Filip och Fredriks podcast. Det är som ett radioprogram som inte sänds på radio utan man kan ändast höra det på internet eller i mobil osv. jätte kul!

Jag skulle någon gång i framtiden vilja jobba med radio, och det är ju faktiskt likt en podcast, dock är podcast coolare.. ehe. Men radio tror jag är nått för mig då man inte syns eller ser sina lyssnare vilket inte ger någon nervositet. eller jo, lite.. men inte alls lika mycket som om man ser människorna! Det är nog lite av en dröm iaf!


21 mars

Kategori: Vardagligt

Fint väder nu på morgonen, hoppas det håller i sig tills i eftermiddag för då ska jag träffa Kirre! Hihi :)

Vi hörs senare, LOVE!

Good night sweetheart

Kategori: Vardagligt

PAge?

Kategori: Vardagligt

Klickade in påVeckorevyns hemsida tidigare och såg att de hade lagt ihop ett kollage på snygga tjejer i page. blev djävulskt sugen på att klippa en själv! men är det värt det? har sparat ut mitt hår i all evighet.. tror nog det bara blir att klippa bort det slitna!

20 Mars

Kategori: Vardagligt

Kollar någon av mina små läsare på Vakna! med the voice? ni som tittar varje morgon, som jag, har väl inte missat att de äntligen har hittat någon som ska ersätta Josefine Crafoord. Och det är Izabella Fröberg! Om jag har fattat det rätt är hon någon slags chef på finest.se? eller hon har någon slags koll på alla bloggar iaf.. haha!

Och just nu har de Rasmus Seebach
som gäst och jag har verkligen jättesvårt att förstå vad han säger. Förstår knappt något annat språk än svenska.. haha, fast vi förväntas väl förstå både norska och dannska? förstår ingenting av norska heller! :')

Drar till skolan nu, LOVE ♥

Mot drömmarnas värld

Kategori: Vardagligt

Nu kryper jag till kojs och försöker sova så gott det går. Kan aldrig sluta tänka om kvällarna vilket resulterar att jag är übertrött på morgonen..

Sov gott alla fina, LOVE!

Bästa inlägget på länge

Kategori: Vardagligt

Läste precis Hanapee's inlägg "Jag är inte rasist... men" som ni kan läsa HÄR och det var nog något av det bästa och mest genomtänkta och välskrivna inlägg på länge. Jag ser också liknande inlägg på facebook osv och jag förstår faktiskt inte hur folk tänker. "lite tacksamhet för att man får komma hit kan man väl visa.." sjuktsjuktsjukt. Orkar inte med dessa trångsynta och smårasistiska människor. vem som våldtar har ingenting med etnisk bakgrund att göra. det beror väl mer på vilken miljö man är uppvuxen i? eller vilka människor man umgås med? inte vet jag, jag är inte påläst. Men till och med jag vet, trots att jag bara är 16, att vart ifrån världen man kommer har absolut ingenting att göra med ifall man våldtar eller inte.

Jag såg även en kommentar då det stog att när dom väl får komma hit så går dom och våldtar istället.. eh, alltså det har ju inte heller någonting att göra med vart man kommer ifrån? det är väl isåfall upp till sverige att kolla upp hur dessa människor som kommer in i sverige mår. är de psykiskt sjuka så får de vård. tyvärr funkar det inte så och sen kan man väl inte finkamma hela sverige på all dess befolkning för att se vilka som är kapabla till att vålta. Vi kommer inte stoppa våldtäckterna för att vi minskar på invandringen då det finns många fler våldtäcksmän från sverige än vad dessa rasister tror. skillnaden är den att tidningar upplyser mer om de som inte är "riktiga" svenssons.
Det borde finnas fler som tänker som Hanapee.

De tre vikarna

Kategori: Vardagligt

...haha det låter nästan heligt. Men jag hade iallafall en tanke om att gå runt de tre bilarna vi har här i Frillesås. Det blev inte riktigt så då det blåste riktigt kallt. Gick lite mer i samhället, gött de med!

Nu ska jag ta nått att äta. Bajbaj!

Nu: PW

Kategori: Vardagligt

2 svar

Kategori: Q&A

Svar till Cecilia: Halsbandet är faktiskt från Gina tricot, blev lite överraskad när jag såg det. Dom frukar ju inte ha de snyggaste halsbanden.. köpte det för någon månad sedan, kanske finns kvar! :)

Svar till Anonym: Åh, love GIF-bilder. De jag använder mig av i bloggen hittar jag antingen HÄR eller HÄR. Dock finns det undantag, såsom de dagar jag bara sitter framför tumblr så klickar jag ju mig vidare!


Puss på er båda ♥

Drar till skolan

Kategori: Vardagligt

Mår sådär, lite ont i halsen, men kör på skoldag idag! Är glad idag för igår kom jag på att det endast är två veckor kvar i skolan sen lov! Wooooop!!

Godmorgon

Kategori: Vardagligt

98or är 14 år

Kategori: Vardagligt

okeeeeeej jag vet att jag själv inte är så gammal, endast 16 jordsnurr. snart 17, ehehe.
Men de små skruttarna som är födda 1998 är 14 år(!!!). Ni måste hålla med om att det känns fel? dom ska inte gå i 7:an, dom ska gå i 4:an och aldrig växa upp. Dom ska inte vilja dricka alkohol, röka eller ens tänka på att bli av med oskulden. Åh, får sådan ångest att dom redan är så gammla!


Såg på facebook att det var någon 98:a som hade lagt upp en bild där han visade sin "nyaste köp", han lutade sig lite chill mot väggen och kollade ner på sin Iphone(!!) lite chill sådär.. och fick en massa kommentarer så som "Snygging" "Goooooo" osvosv. fy vad jobbigt det känns, att dom är så gammla, jag känner mig inte gammal än men ändå. Tänk att ha dom åren framför sig, haha, sug på det duuuu. Nej, men det är fel. bara fel. Dom är alldeles för gammla för sitt eget bästa.

Plugga?

Kategori: Vardagligt

Jag vet att det är lördag och blablabla men jag vill inte behöva göra allting imorgon. Så jag ska försöka skriva klart historia inlämningen och kanske börja på svenskan. Låter bra! Vi hörs ♥

Ny väska

Kategori: Vardagligt

Igår efter skolan traskade jag och Fillä till kungsmässan och jag fick med mig en väska hem. Har vart i stort behov av en i flera månader och kände att det var dags för en ny! Funderar på att sätta lite nitar på undersidan, hade inte det vart snyggt? hm..

Som ni kanske har märkt har jag inte bloggat och det har lite berott på att det inte funkat att ladda över bilder.. men ahh, jag är inte den mest tekniska på hela jorden. Men när det inte gick att ladda upp den bilden åvanför så började jag fundera lite och svära åt blogg.se! Men sen insåg  jag att jag har råkat spara mina bilder för stora.. kan inte ladda över bilder som är större än 8MB va? mina var 12,1.. hihi oups!!

Ensam hemma

Kategori: Vardagligt

Woopa!! Älskar att vara ensam hemma, är lite av en ensamvarg.. Bra/dåligt? Vet inte riktigt! Men nu lagar jag och misse mat, sen blir det tyvärr lite plugg.. jaja det måste göras det med!

Najs dag

Kategori: Vardagligt

Har haft en helnajs dag idag! Föreläsning i några timmar och håltimman slet jag i gymmet och vi satt i solen istället!

Drar dit sen, ha det fint!

Schemat för denna veckan

Kategori: Vardagligt

härligt va? Idag hade jag t.o.m tänkt klämma in lite konditionsträning på håltimman mellan 11:15-12:50. Det klarar jag va?

Andra gången gillt

Kategori: Vardagligt

Morrn' morrn'

Kategori: Vardagligt

Vaken och naken.
Naah, bara vaken. Promise! Har isf vaknat och käkat lite frulle (vet ej varför jag skrev det, hatar ordet frulle) och nu ska jag plugga i någon timma. Sen blir det duscha. ÄNTLIGEN!! typ...

Sova

Kategori: Vardagligt

Har försökt att mobilblogga två gånger idag, som ni kanske har märkt så funkade det inte. Men nu ligger jag i sängen efter en go kväll hos Hanna! Super trött och ska gosa lite med misse innan jag ska sova!

Sov sött alla fina!

Promenad med Fredde

Kategori: Vardagligt

Wihooo, längesen jag träffade den puddingen! Nu är det dags, blir en promenad och jag tar med kameran. Ska be henne ta lite kort på min nya hårfärg? wei! justeja, har jag inte sagt det? färgade håret igår..

Mys ska det bli, puss på er goingar ♥

Love it

Kategori: Vardagligt

En liten fråga baah

Kategori: Q&A

Fick en fråga om min familj och mina vänner vet att jag har en blogg. Och ja det vet dom, allihåååpa. Eller mamma och pappa glömmer typ bort det, jag har sagt det någon gång med dom är typ senila så dom har glömt det igen! Min syster vet om det men hon bryr sig nog inte riktigt? hon kollar in lite ibland när hon kommer ihåg det!  Och alla mina vänner vet väl om det, antar jag? tror inte någon har missat det,har länkat på facebook någon gång så om jag inte sagt det face to face så vet dom väl det ändå!
Jag tror dock inte det är så många av mina vänner som slaviskt följer den. Jag vet att Kirre knappt har vart inne någon gång samma sak gäller Amanda. Men fredrika vet jag klickar in flera gånger på en dag, haha, om jag inte bloggar på ett tag någon gång kan jag få sms att jag ska blogga. haha, söt :* Sen tror jag Sofia läser den? men sen vet jag inte riktigt exakt vilka som gör det! oups, skrv lite längre än tänkt!


Nu ska jag försöka plugga lite, sen fixa mig och ikväll blir det mello-kväll hos Hanna! feting najz

En morgon framför tvn

Kategori: Vardagligt

Mamma väckte mig runt nio och jag har precis vaknat till på riktigt med en kaffe i handen. Mumma!

Brukar aldrig kolla på tv längre men nuså, känns så mysigt och misse ligger i mitt knä. Åhhhh! Love it

TGIF

Kategori: Vardagligt

Idag är det fredag. Superskönt! Idag soc jag en halvtimma(!!!) längre än vanligt så jag tog på mig "myskläder" och slängde upp håret i en slarvig boll. Skön-t!

Slutar om en timma nu, och då bär jag mig av till kungsmässan och köper hårfärg.. vad ska jag nu göra tro? Det återstår att se loverzzzzz!

nu säger jag godnatt

Kategori: Vardagligt

fårr gjort lite plugg trots allt, mindre än hoppats. Men bättre än ingenting! Sitter just nu och skriver på min systers dator, det går lite segare än om jag skrver på min då knapparna inte sitter på samma ställe på en PC som på en MAC. åååh, i-landsproblem!

Imorgon blir det ingen lång dag och vi ska in till teatern och kolla på FN-rollspelet som har pågått hela veckan. Dock ska vi bara dit på en lektion. Vilket är synd! Men som sagt, bättre än inget.. haha, hatar lill-gammla människor. Gör inte ni det? typ 20 åringar som skriver som en 50+ are på fb. Ha! mer om det en annan dag..


Nu ska jag sova. PUSS & LOVE

2 school 4 cool

Kategori: Vardagligt

Nuså ska jag ta tag i plugget och faktiskt få någonting gjort! Hoppas jag får gjort mer än väntat! Puss på er goingar

 

Kony 2012

Kategori: Vardagligt

De flesta har nog sett denna filmen. Men om inte, se den nu!

Kort dag

Kategori: Vardagligt

Idag blir en kort dag, endast idrott och sen åker vi hem. Inställd engelska och naturkunskap!

Idag glömde jag idrottskläderna, just idag när vi har handboll. Otur! Men sitter och kollar på när mina klassisar försökte förstå, gulliga är dom!

8 Mars

Kategori: Vardagligt

Har precis sminkat mig lite och ska nu traska iväg till bussen... i snö(!!!!). dö snö, dö. orkar inte mer snö!

kalle stropp och grodan boll

Kategori: Vardagligt

Nostalgi på så sjukt hög nivå. saknar tiden då man var liten och kollade på detta..
PLÅT-NIKLAS♥♥♥

Toast

Kategori: Vardagligt

Äter lite toast, lite onsdagslyx sådär! Och har verkligen ingen aning varför bilden vred sig..

Fikar

Kategori: Vardagligt

Fick med mig amanda till kungsmässan nu efter skolan! Fikar lite nu, LOVE!

Är du vaken Lars?

Kategori: Vardagligt

Sök på: är du vaken Lars -Timo. Jätte kul! Hohoh!
Har precis borstat tänderna och nu drar jag till skolan, ciao!

beroende

Kategori: Vardagligt

det enda jag vill göra nu är att spela sims. så därför ska jag nu plugga svinfort och sen spela sims tills jag somnar!

399 riksdaler

Kategori: inspiration

Denna skönhet är från Zara.. åh, har aldrig velat ha en klänning så mycket som jag vill ha denna!

Nobodys perfect by doglover199709

Kategori: Vardagligt

hur många gånger har man  inte sett denna? åh, så jävla skön

satc

Kategori: Vardagligt

Har suttit och kollat på sex and the city hela eftermiddagen.. myysigt! tror jag ska önska mig hela den boxen med alla säsonger i födelsedagspresent! hihi. Ska kolla nått avsnitt till sen ska jag försöka få gjort lite samhälls läxa, suger dase verkligen!

5 Mars

Kategori: Vardagligt

Home sweet home.. samhälls lektionen blev inställd idag så det betyder att vi slutade 13:30ish. Så jag hann med 13:47 bussen och där satt Klara och när vi kom till inlag så hoppa Kirre och Simon på! feting najs ju!

Sitter ju hemma nu iaf och ska försöka fixa någonting att äta, är riktigt hungrig nu! så jag ska fixa ihop nått fort.. eheh. Måste även kolla Sex and the city, annars klarar jag mig inte! hohoh!

Morrn'

Kategori: Vardagligt

Jag ska snart dra till bussen. Fick inte i mig någon frukost men vi har lunch efter idrotten som är våran första lektion så det gör inget!

Idag orkade jag inte bry mig så på med hoodtröjan och jag är redo! Hahah!
Ska
Snart dra till bussen, LOVE!

Här ligger jag

Kategori: Vardagligt

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, vaknade ändå runt nio tiden.. eheh! Men nu ska jag ta mig upp, för idag hade jag tänkt hinna med att städa lite på rummet, springa en runda och träffa lilla Kirre-korven! Hörs loverzzz

3 mars

Kategori: Vardagligt

Skuttar iväg till grannen för lite gött snack och mys i vårsolen! Ihhh, ska bara byta om.. bloggar mer sen loverzzzz ♥

Favorit just nu

Kategori: Vardagligt

Dagen börjar bra

Kategori: Vardagligt

Sitter i uterummet med öppna dörrar och solar näsan lite.. åhh, jag älskar detta väder!

Go' dag i skolan

Kategori: Vardagligt

Idag har det inte hänt mycket. Vart i skolan och slappat lite. Efteråt gick jag och några tjejer till Siam och åt tahi och senare fick vi och satte oss vid hamntorget. Mysigt!

Det är förresten 9 grader ute nu och över 30 grader i uterummet. Fy vad jag tycker om våren!