Alice Viktoria Marie

Long time no see peps

Kategori: Vardagligt

Go' morrn

Kategori: Vardagligt

Ligger i sängen, hyfsat nyvaken och har precis ätit frukost. Kollar lite vänner-avsnitt och dricker kaffe ur min favoritmugg! Ha en fin dag mina små vänner, puss!

Jävlar va fest jag har det

Kategori: Vardagligt

Oh no. Idag stannar jag hemma! Skulle dratt till Vallda det sista ändå, men skulle bara hem och byta om, fast när jag kom hem pallade jag inte dra iväg till Vallda. Nej, ikväll äre myskväll som gäller. Ska kanske ladda ner någon rulle? *natten är ung*

Deg

Kategori: Vardagligt

Har det g hos Fag just nu. Degar sönder, har gjort det sedan skolan slutade. Jaana och Elin kom förbi med sushi till oss innan, GULLISAR. Tror jag ska bege mig hemåt snart..

Home

Kategori: Vardagligt

Kom precis hem från skolan. Hade inställd samhäll och slutade runt elva, degade hos Frida tills två typ. GÖDIGT. nu är jag hemma och dricker kaffe i mängder och gosar med misse!

Jävla pluggis va

Kategori: Vardagligt

ONSDAG. duger. sitter och pluggar. kort dag, två lektioner i princip så jag lslutar 13:40. Kanske blir en sushidejt efter skolan? kan ju alltid hoppas på det. Kom föresten försent till skolan idag, blev en massa strul hemma så jag kunde inte åka med mamma till skolan, äh, fick ta en buss en halvtimma senare. men vafan, what to do. 
 
Känner inte för att göra någonting längre.. är inne i en svacka när allt är piss. Livet, kläder, kärlek, blablabla. men som tur är har jag ju världens finaste vänner! låter så hemskt va, men jag lever fan för helg.
gammal bild. blä.
 
 
 

Beyonce @super bowl

Kategori: Vardagligt

längtan

Kategori: Vardagligt

längtar tills dagen jag ska lägga mig under nålen och göra kroppen ännu finare, älskar tatueringar.. åh

PUSSY PUSSY PUSSY MARIJUANA

Kategori: Vardagligt

Gårdagen va riktigt rolig. Förkrökade hos Soff med ett gäng jättegoa tjejer. Sen drog vi till max runt tio kanske, där alla fina människor va. Riktigt kul, kände större delen av alla. Fick snackat med folk jag inte träffat sedan i somras!

Fick följe av Fahlen till bussen, han är mys. Festar aldrig tillsammans! Glömde dock alla mina grejer hemma hos Soff så får la hämta dom idag eller imorgon..