Alice Viktoria Marie

Tredje hjulet

Kategori: Vardagligt

ah, kul att umgås så att sägaahhh

infinity

Kategori: Vardagligt

När jag fyller 18 är det en del som ska hända. Lite piercingar och tattoos ska det bli! Just nu har jag fått upp ögonen för en "infinity" tattoo i vitt bläck. Hur coolt?

Want

Kategori: Vardagligt

Nästa stora köp

Kategori: Vardagligt

Nästa "stora" köp blir promeboots. Bruna förmodligen. Känns fett värt, även fast dom är dyra. Bra bas liksom! 

Smile

Kategori: Vardagligt

Gårdagen spenderades med Felicia, hon sov även här. Sov jättegott inatt och drömde för en gångskull! Vart typ på någon fest och Kirre lämnade mig och jag ramlade och fick lera över hel mig, kul va det! Idag är jag trött som ett as och sitter bara här hemma och ruttnar, skönt de med! 

Naken

Kategori: Vardagligt

Här sitter jag iförd i endast min egen, från igår- solkyssta hud. Ne, nu ljuger jag! har bikini på mig, ska snart hoppa in i duschen och sen kommer Felicia. Dagen har tillbringats  solstolen, inte på stranden då jag inte orkade pallra mig ner dit och inte heller hade jag någon badlust. Nä, altanen var lagom idag! 
Tappade föresten min ena "töjning" (eller vad man kan kalla det) i havet igår! har nu mera tre olikaörhängen, he, feint! 
 

Försöker pressa på altanen

Kategori: Vardagligt

Ligger här och steker i solen, dock suger jag på att sola. Blir lätt utråkad, men ska försöka ligga kvar någon/några timmar till. I eftermiddag kommer Felicia hit och vi ska han myzkväll! Nu ska jag forsätta här borta..

Sol

Kategori: Vardagligt

Idag är det också sol, som tur är, lika så som gårdagen och dagen innan- då jag sist bloggade! Gårdagen spenderades med Emmelie på vita sand och där låg vi från 10-17. Galet skönt, sen träffade vi Kirre och Johan, myzz. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen ut i solen!

Here i am, once again

Kategori: Vardagligt

Soligt ute idag, en riktig sommardag. Äntligen! Om en timma cirkus så hoppar jag och Amanada på våra cyklar till Åsa för jag ska ta en spruta emot livmoderhalscancer. WÄH. Stannar nog och äter lite glass med! ehehhe..

Helkväll

Kategori: Vardagligt

Har haft en helkväll med glass och kaffe framför en massa avsnitt av Vänner. det är mys! Hade egenligen två planer idag, antingen fest eller träffa ett gäng i Onsala båda sket sig så här sitter jag! Lika bra, är som en tant, trött som satan!  

God natt-katt

Kategori: Vardagligt

Ögonen kan jag inte hålla uppe länge till.. ska bara borsta tänderna och tvätta bort sminket sen ska jag sova. Ha det fint! XO

Ny

Kategori: Vardagligt

 

Ut och se vad solen har att erbjuda

Kategori: Vardagligt

Svenska sommaren suger, ska suga i mig de små strålarna som vi får iår! XO

Onsala ikväll

Kategori: Vardagligt

Nu går jag mot bussen för att möta upp Felicia och Sofia i kungsbacka och sedan åka vidare mot Onsala för en myzig kväll hos Viktoria med favoriterna! XXX

Trust no biches

Kategori: Vardagligt

Magont och nagellack

Kategori: Vardagligt

Idag är jag en mensklump. Herrejävlar vad jag inte kan röra mig! Längesen jag var såhär mesig, ha! Nog om detta, ikväll ska jag äntligen få träffa mina fina girlz. Har inte sets sedan skolavslutningen, allihopa. Vi ska äta middag hos Viktoria och ha de myz!

Kategori: Vardagligt

Kirre och jag skulle egentligen på ett krök ikväll, blev tyvärr inte så, nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Slänger in en bild på mig och Amanda som togs för några dagar sedan. XX

back on track, igen.

Kategori: Vardagligt

Here I am, once again. Jag vet, jag vet, men vi struntar i det. Medans jag har vart borta har det inte hänt så mycket, tog en paus. från det mesta egentligen, åkte med min bestie till sommarstället och var där i några dagar och har precis landat i mitt bo. 
Jag har föresten spontant som tusan klippt av mitt hår, gjordes här om kvällen tror jag. trevligt. Ångrar det i omgångar. Men äh, det är bara hår. det växer ut!
 
XX
 

försöker, men det är så svårt

Kategori: Vardagligt

Nu ska jag ge mig fan på det här

Kategori: Vardagligt

Nä nu jävlar. En sista gång ska jag försöka, lägger jag av sen då ska jag fan inte fortsätta. Nu ska designen ändras pyttelite så jag gillar bloggen, sen ska jag försöka! Hörs.

Ingen ska, få ta, natten ifrån oss.

Kategori: Vardagligt

En mysig kväll med Simon och Kirre är över, och här ligger jag i sängen och ska snart inta sovpositionen. Kvällen bestod utav vollyboll spel och bad i havet faktiskt. Woopa! 
 

ÅH, här har jag endast två kuddar.. haha, dock tror jag jag ska införskaffa x-antal fler. 

Inatt är jag din

Kategori: Vardagligt

Ska alldeles strax gå till bussjävel. Ska vara hos Sofia nu på morgonen och sen in mot göteborg med Kirre runt två! 
 
Ha det fint fänz. Kyssen

converse platforms

Kategori: Vardagligt

Dessa skor hade jag dödat för att ha, underbara. så fina, orginella men ändå speciella. Love it.

Katten och jag

Kategori: Vardagligt

Sitter här. knappt vaken. Har nästan inte sovit någonting de senaste dagarna känns det som, självklart är det tvärt om, i alla fall igår. förrgår är ju en annan femma, sov i fyra timmar kanske. Men vad gör det, har sommarlov nu! 

dumma flickor söker en elak rebell, inte någon som är snäll.

Kategori: Vardagligt

Hittade båda bilderna på weheartit

The bitch is back

Kategori: Vardagligt