Alice Viktoria Marie

Kategori: Vardagligt

 

Kaffe/cigg

Kategori: Vardagligt

Linnros är underskattad ändå? tycker han ska komma tillbaka lite va..
 
 
Godmorgon, har osvit bättre än någonsin inatt. sjukt kort dag idag med, slutar innan lunch.. helt ok! Kanske tar en suhidejt som lunch? det vart redigt gödigt va..
 
 

"Alla kallar mig för discotjej"

Kategori: Vardagligt

Veckorna går segt nu va, lektionerna är jobbiga och känns som om ingenting man gör är vettigt. Lever för helgerna just nu, låter så lol men vafan. Vem gör inte egentligen?

Nu ska jag försöka sova, puss!

Bakis? nej.

Kategori: Vardagligt

FYFAN. Alltså jag känner mig typ bakis idag? HUR är det ens möjligt, var i stan med Fritte och drack kaffe. men känner mig piggare nu och ska snart äta middag. Har skrivit på en inlämnining idag som jag precis lämnade in. den blev inte så jävla bra va, fakk. Whatever, bara jag får NÅGOT betyg så jag slipper allt som har någonting med skola att göra. 

Mat

Kategori: Vardagligt

Åh, vad gott det var. Glömde äta frukost idag och lunchen i bamba var lasange som kanske inte var den godaste. MEN när jag kom hem tog jag allt gott jag kunde hitta och möla, gödigt!
 
Har ni ätit avocado, keso och örtsalt? GODASTE.

Fem sanningar om mig

Kategori: Vardagligt

  • Är otroligt glad över alla vänner jag har. Glad över alla nya jag lärt känna det senaste
  • Får höra varje helg att jag har OTRLIGT jobbig röst när jag är full. förstår dom.
  • Är väldigt öppen av mig och har inga problem att berätta saker som många kan tycka är för personliga.
  • vill så otroligt gärna ha en pojkvän, såhär på vinterhalvåret. 
  • Umgås heldre med killar än tjejer. alla gånger. 

Här kommer natten

Kategori: Vardagligt

Gårdagen ÄGDE. Började kröka hos Frida runt 18, sen drog vi efter nio till Tölö där det var skitmycket folk, ashög musik och vi dansade okrydd HELA kvällen! Träffade en massa goa människor jag inte träffat på länge, och några av tjejerna i klassen.GOASTE NÅGONSIN!
 
Kvällen avslutades som vanligt vid lill amandas för fyllekäk, OTROLIGT gott. Sen tog vi sista bussen hem, sov i princip hela resan. Sen somande jag 6 imorse, lite onajs dock.
 
 

UNTZ

Kategori: Vardagligt

Ikväll blir det lokalfest i tölö, några goa tjejer jag känner ska ha en fest och har bjudit 200 pers. Fett. känner en del av dom som kommer, så det ska verkligen bli kult. Hoppas inte det spårar, äh, det blir inte bättre än man gör det till!
 
Vid fem ska jag möta Hanna i kba för att sen gå hem till Frida och förkröka och vi drar till tölö vid nio kanske? gött äre. Zez i dimman kumpizar
 
 
 
 

Förra helgen

Kategori: Vardagligt

Bloggade inte alls förra helgen va? ne appen funkar knappt så det blir lite segt ibland när jag inte pallar blogga från datorn. Men whatever, vi drog till kållered till Ruben och Nico stört va charmigt det är med norska va? sick. Det va la egentligen inte så jävla kul, men det blir inte bättre än vad man gör det till! 
 
UNTZ UNTZ här kommer lite bilder iaf.. enjoy 
 
Party-piss 1
Robin spelar lite gitarr.. i kjol
party-piss 2
Skön snubbe asså.
 

Årets schema

Kategori: Vardagligt

Nytt år betyder nytt schema. Här är mitt schema för denna våren! Helt ok enligt mig, dock ligger mina ljudlektioner lite tråkigt. men what to do! 
 

kröka eller dö

Kategori: Vardagligt

YES, jag ska träffa hanna om någon timma. tar ju en stund in till kungsbacka bara. Ska vidare till läskiga lindome sen mot kollered senare ikväll. Kristin ska möta upp oss då, så ska vi nog hem till några norrbaggar om jag fattar det rätt? Äh, det löser sig
 
Sorry för dålig uppdatering nu för tiden. Men blir så omotiverad på vardagar när ingenting speciellt händer, ändrign på det nu va

Min favoritdag

Kategori: Vardagligt

Älskar lördagar. Idag blir det förmodligen ett krök i kållered tror jag. Annars får vi se vad vi hittar på! Ska i alla fall hem till Hanna innan och föra lite oså! gödigt
 

Kollade bak i arkivet, lite olika bilder från olika goa fester med gosiga människor.. saknar många av dom! 
 

Scream & Shout

Kategori: Vardagligt

 

Nyår

Kategori: Vardagligt

Nyår va som sagt spårat. Älskar det, men kunde haft det ännu bättre. En del roliga sms som jag förträngt fick jag läsa dagen efter, med lite smått ångest. Men vad gör det, bara kul! 

Har inte jättemånga bilder, men här är några som jag ändå kan visa! 
Min outfit. försöker ju va cool, så jag vägrade klä upp mig på nyår. 
 
Jag och min gose-Frida under kvällen
Träffade på Fahlén när vi väntade på bussen. GOSE
Ehm.. under kvällens gång..

Marc. jag är kär.

Kategori: Style

 

2013

Kategori: Vardagligt

HJÄLP. vad hände egentligen på nyår? Sjukaste var det, så jag hade kul! Hatar när folk säger "idag mår man som man förtjänar", men igår mådde jag fan inte bra.
Inatt sov jag i över 12 timmar för att ta igen all sömn jag missade på nyår men är fortfarande sjukt trött.
Just nu sitter jag på bussen till Felicia, kunde inte äta något idag heller, endast dricka julmust. Så hoppas hon bjussar på det när jag kommer fram..